vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Şimdi burada bazı arkadaşların iyi visit alan youtube sayfaları da var. Biraz karşılaştırma için sormak istedim. Youtube üzerinden aylık geliriniz ne kadar? Bana bunu yatırmışlar geçtiğimiz ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Nasıl videolar yüklüyorsun? Ulan şu friend click circle olayı tutmadı ya ne güzel 1000$ para yatacaktı banlendik :) biraz daha erken girseydik 300-500 dolar koparırdık negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 @vaperon kaç tane subscriber ın var aylık view ın ne kadar kaç videon var direkt senin kanalı yazsana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ne tarz videolar yayınlıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 üstünde ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 500-600bin dolar gelirim var youtubedan aylik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Ya genelde youtube üzerinde bulunmayan, ilgi çekici, komik ya da varsa bile hatalı keyword sebebiyle bulunamayan videoları bulup koyuyorum. Bir tane PS3 prank gift video var, her kırismıs hasta derecede hit alıyor. Özel bir çalışma değil hani, aslında sevdiğim videoları öylesine paylaşarak başladım. Nereden geliyor bilmiyorum ama ara ara hasta subscribe alıyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 toplam 9 tanemi videon var mobilden mi öyle görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 @ponpati: Kanal adı çok şaşırtıcı ama vaperon :D @certhas bir önceki mesajda yazmışım. @imamizer: boxer bebeğims @Fistan: süpersin hacı. her zaman süpersin. @Mal evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 abi o zaman 3 tane ayda 5000 kişinin izleyeceği video bulsan aylık 100 dolar eder heralde ha yok toplam kazanç 127 dolarmış aylık değil galiba yoo 1 aylık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Aylık geldi evet, açıkçası ben de bu kadar beklemiyordum. O yüzden sordum da jahrein falan gelse de bir akıl alsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 orijinal videolara veriyorlar diye biliyorum ben. böyle çakma videolara da mı para veriyorlar? partner sözleşmesi imzalamana izin veriyorlar? aşşşşırı saçmaymış. herkes ayda 100 dolar civarı kazanır ki şu mantıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Fistan said: 500-600bin dolar gelirim var youtubedan aylik tanri daha fazlasini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 kanalın adını ver girip bakalım videolarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 oha bu kadar kolaysa neden ben de yapmıyorum dedim ,15 sn sonra yav kim uğraşacak dedim ,tembellik yüzünden milyoner olamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 kac saatlik emegin sonunda geliyor 150 dolar ona bakmak lazim. saatlik ucretimden fazlaysa denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 abi adam plagiarism ile para kazanıyor lan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Emek yok arkadaş. Youtube accountu google ile beraber geliyor zaten. Sen hoşuna giden bir video varsa koy, insanlar bir şekilde buluyor ve paylaşıyorlar zaten. Belli bir tıklanma yakaladığında youtube monetize enable ediyor senin için. Sen istediğin videolara koyuyorsun. Ben 9 video koymuşum şimdiye kadar. 3 tanesi izleniyor çoğunlukla. Ondan gelen de bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Bunu gerçekten iş olarak yapmak, geçimi bundan sağlamak çok zor iş abi. PR yapacaksın, orjinal content üreteceksin, yasalarla boğuşacaksın, milletin ilgisini çeken bir şeyler ortaya koymak zorundasın falan filan. Harçlık falan çıkabilir ama gerisi ciddi ciddi meslek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 RMAH'In en aktif zamanında d3'de farm yaparak aylık daha fazla kazanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Son bi ayda 1135 view almışım, bu da estimated earnings hanesine 1.88 dolar olarak yansımış. Bana 1.88 dolar kazandıran videoyu izlemek isterseniz buyrun: https://www.youtube.com/watch?v=XanZHy4y8Gw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Roket Adam Dislike'ı bastım hiç kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 parayi nereye yatiriyolar?direk kanalina video yüklemek yeterlimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 benim bir arkadaş haber videoları yükleyip, ayda 700-800 dolar kazanıyordu. Bıraktı sonra mal gibi. Başka bir arkadaş var o da 300-400 falan çekiyor ara ara ama basit işler Haber videolarını yapanlar türedi. Telif yok, komik haber videolarını upload et ingilizce, almanca vs. bekle asdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Toplamda 44k view almış 6 yıllık bi videom var ama monetisation kapalıymış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar