PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 abi sen yüzme bilmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Heyt be. Sutopu oynarken günde 5 i görüyorduk haftada 4 gün de antreman vardı. Şimdi anca mal mal oturayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 oturma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 İş hayatı silkti beni ya. Ancak haftada 1 bisiklete biniyorum o da üşenmezsem. Bir de 1 paket sigara içiyorum. Eskiden içmiyordum. Eskiden kaslıydım. Şimdi kassızım. Böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 beni de ogrencilik silkmis yalniz sen diyince farkettim eskiden obezdim, simdi kasli olma yolunca ilerliyorum haftada min 3 bisiklete biniyorum. eskiden olumune iciyordum, simdi bi viski/martini + arada bira ile sinirladim. iyiki calismaya baslamisim lan sdfsf simdi de eymire bisiklete gidiom hadi kalin saglicakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 bir gün benimde cumartesi işim olmayacak ve işte o gün tozumu yutacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 beşiktaş civarlarında havuz tavsiyesi versenize yine gaza geldim kıtalar arası yüzme yarışına hazırlancam asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Karşıya geçebilirsen üsküdarda var açık havuz. http://www.haberler.com/haber-resimleri/924/topbas-istanbul-daki-sel-fotografina-aciklama-6113924_1708_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 esprilerinizden zeka fışkırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Sıçramasın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Kafasında bone var sıçramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 o yüzden modez diye birşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 en yakın...leventtedir ya olan havuzlar. beşiktaşta hiç bilmiyorm. leventte spor yazarları derneği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Trump Pure Jatomi Collection... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ben bi ara dedeman'ın havuzuna gidiyordum yakın diye, sen de bu civardaysan fena değil, en azından tek tarafı gün ışığı alıyor. Güzel havuzlara üyelik zor oluyor ya da pahalı oluyor açıkçası. edit: aslında itü'nün maslak'daki havuzu güzel ama oldukça yoğun oluyor belirli saatlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Kadıköy tarafında sports universe var caferağanın aşağısında. Oraya gidiyorum bende yüzmeye fakat havuz nerdeyse tek kişilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 yüzme antremanını şnorkelle yapma olayına ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 efsane oluyor ya ben şnorkel ve maske takıp hiç kafamı sudan çıkarmadan kulaçla daha çok gidip gelebiliyorum konsantrasyonum da suyun altında oluyor. ben sevmiştim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 4. levent civarında neresi var çok pahalı olmayan? hatta saunası falan da olsa cok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 kanyon var... Sex yapmıştım bikere orda sahunasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 cabuksex ile sex keyfi... sayfalol'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Beyler.. Yüzme teknikleri video vs.. burda facebook.com/Ozeldersyuzme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 universite seysi pzt cars cuma 07.30-08.30 hiit yuzup dusumu alip ofisime geciyorum efendim, oglen uyku bastiriyo ama alisicam insallah ehe http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-06-22%2008.57.39_zpsiwmsf012.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 elma said: universite seysi pzt cars cuma 07.30-08.30 hiit yuzup dusumu alip ofisime geciyorum efendim, oglen uyku bastiriyo ama alisicam insallah ehe http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-06-22%2008.57.39_zpsiwmsf012.jpg burası neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Eindhoven university of technology, NL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar