roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Soru açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 menfaatçi, iki yüzlü, arkadan iş çeviren tipleri bir kenara koyarsak iş yeri arkadaşsız olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 trdeki arkadsligi mumla ariyorum usa'da burda cok soguk insanlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 keşke bütün insanlar ölse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mc_Lovin said: keşke bütün insanlar ölse kendinden basla abi bir "an hero" ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 is baska arkadaslik baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 niye ben öliyim ya, başkaları ölsün bananey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Çalıştığın ortama bağlı. Plaza ya da kurumsal firma insanıysan çevrendekilerin %90'ı insanın yüzüne gülüp, arkasından iş çeviren, sürekli birbirlerini "geçmek" için çaba sarfeden, sistemin kölesi olmuş, ikiyüzlü adamlar oluyo. Oha bi an nefretimi kustum ama benim gözlemlediğim bu sdf Şu anki işimdekileri genel olarak seviyorum, hatta yakın zamana kadar işe gelip ayakkabısını çıkarıp çorapla dolaşan takunyacı bi "abi" vardı onu bile severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 araya belirli bir sınır çekebilirsen seversin. ama o sınırı çekemiyorsan iş ortamında sevmene imkan ihtimal yok. tabii istisnalar kaideyi bozmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 sabah uyanmışım, kahvaltımı ediyorum, dışarıdaki sessizlik hiç dikkatimi çekmiyor, kahvaltımı edip sıçtıktan sonra duşa girip üstümü giyiniyorum, sokağa çıkıp arabaya bindiğimde etrafta kimsenin olmaması ve anacaddedeki sessizlik dikkatimi çekmiyor değil, arabayı çalıştırıp sokağı dönüp anacaddeye çıktığımda ne bir tane seyretmekte olan araç ne de bir adet yaya görebiliyorum, bu kadar sessizlik hiç de hayra alamet değil, hatta ürkütücü, arabayı yolun ortasında durdurup arabadan iniyorum, tam o sırada bir gazete parçası rüzgarda sürüklenip ayağıma yapışıyor, gazetenin üzerindeki resim dikkatimi çekiyor, eğilip gazeteyi elime alıyorum, yazılanları okuduktan sonra etrafta gelişigüzel serpiştirilmiş gibi duran, sanki içerisindeki insanlar bir anda buharlaşmışçasına oracığa yığılmış elbise ve ayakkabı öbekleri dikkatimi çekiyor, şehirde en ufak bir ses yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 SenariouS said: trdeki arkadsligi mumla ariyorum usa'da burda cok soguk insanlar ya Keşke burada da öyle olsa ya. Almanya'ya dair tek özlemim bu hatta. İşyerinde samimiyetin gerçekten hiç gereği yok, bi iki arkadaşın olur o da olursa, gerisi ile mümkün olduğunca resmi olayım mümkünse. Gerisi her halükarda boka sarıyor. İnsanlar maalesef sınırdan falan anlamıyorlar pek, haddini aşmaya çalışan çok. Acaba işe yeni başlamış ergen tripleri mi yapıyorum diye bi anket açayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 işten arkadaş mı olur ya ama bazen iyi insanlar çıkıyor çok mal olmayacak bir de cin olmadan adam çarpmaya çalışan tiplerden olmayacak yeter işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 illa kıl bi tip çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kilotlu çorap giyen iş arkadaşlarımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 komikli şık yok anket geçersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 6 ay onceki ekibi ne kadar cok seviyorsam, simdiki tiplere o kadar sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bunlar anket ama, lezzetli anket değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 başlığı iş arkadaşlarınızla sevişiyor musunuz? okudum. dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 GONDARCENGIZ said: kilotlu çorap giyen iş arkadaşlarımı seviyorum http://i.imgur.com/Dw2DP8o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 geneli umrumda değil iş dışında görüşmüyorum çoğuyla zaten aramızda 20-30 yaş var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 iş yeri dışında görüşmüyorum bir tane bile kafa dengi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ben baya görüşüyorum. biraz önce biriyle bira içtim geldim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Yok daha sevişmek nasip olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 severim problemim yok yani ama görüşmüyorum. edit: gerçi kaç kişiyle görüşüyorum sorusu bir muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kalabalık bi yerde çalışıyodum önceden kızlı karılı erkekli karı girince işin içine herşey boka sarar. arkada kuyu kazmalar ayağını kaydırmalar. şimdi 20 kişinin yaptığı işi 4 kişinin yaptığı bi yazılım lşirketine girdim adamlar canavar gibi. karıda yok zaten. büyük işler yapıyolar. he desen he anlıyolar ho değil. bişi sorunca artislenmiyolar yeni olduğum için. erkek önemli iş yerinde karı olmamalı çok fazla. 1 tane 2 tane olmalı 3. olunca sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar