Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş arkadaşlarınızı seviyor musunuz?

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Çalıştığın ortama bağlı. Plaza ya da kurumsal firma insanıysan çevrendekilerin %90'ı insanın yüzüne gülüp, arkasından iş çeviren, sürekli birbirlerini "geçmek" için çaba sarfeden, sistemin kölesi olmuş, ikiyüzlü adamlar oluyo.

Oha bi an nefretimi kustum ama benim gözlemlediğim bu sdf

Şu anki işimdekileri genel olarak seviyorum, hatta yakın zamana kadar işe gelip ayakkabısını çıkarıp çorapla dolaşan takunyacı bi "abi" vardı onu bile severdim.
Sosyal ağlarda paylaş

sabah uyanmışım, kahvaltımı ediyorum, dışarıdaki sessizlik hiç dikkatimi çekmiyor, kahvaltımı edip sıçtıktan sonra duşa girip üstümü giyiniyorum, sokağa çıkıp arabaya bindiğimde etrafta kimsenin olmaması ve anacaddedeki sessizlik dikkatimi çekmiyor değil, arabayı çalıştırıp sokağı dönüp anacaddeye çıktığımda ne bir tane seyretmekte olan araç ne de bir adet yaya görebiliyorum, bu kadar sessizlik hiç de hayra alamet değil, hatta ürkütücü, arabayı yolun ortasında durdurup arabadan iniyorum, tam o sırada bir gazete parçası rüzgarda sürüklenip ayağıma yapışıyor, gazetenin üzerindeki resim dikkatimi çekiyor, eğilip gazeteyi elime alıyorum, yazılanları okuduktan sonra etrafta gelişigüzel serpiştirilmiş gibi duran, sanki içerisindeki insanlar bir anda buharlaşmışçasına oracığa yığılmış elbise ve ayakkabı öbekleri dikkatimi çekiyor, şehirde en ufak bir ses yok
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

trdeki arkadsligi mumla ariyorum usa'da
burda cok soguk insanlar ya

Keşke burada da öyle olsa ya. Almanya'ya dair tek özlemim bu hatta. İşyerinde samimiyetin gerçekten hiç gereği yok, bi iki arkadaşın olur o da olursa, gerisi ile mümkün olduğunca resmi olayım mümkünse. Gerisi her halükarda boka sarıyor. İnsanlar maalesef sınırdan falan anlamıyorlar pek, haddini aşmaya çalışan çok.

Acaba işe yeni başlamış ergen tripleri mi yapıyorum diye bi anket açayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

kalabalık bi yerde çalışıyodum önceden
kızlı karılı erkekli
karı girince işin içine herşey boka sarar. arkada kuyu kazmalar ayağını kaydırmalar.
şimdi 20 kişinin yaptığı işi 4 kişinin yaptığı bi yazılım lşirketine girdim
adamlar canavar gibi. karıda yok zaten. büyük işler yapıyolar. he desen he anlıyolar ho değil. bişi sorunca artislenmiyolar yeni olduğum için.
erkek önemli iş yerinde
karı olmamalı çok fazla. 1 tane 2 tane olmalı 3. olunca sıkıntı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...