applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 weapon ve consecration olmadan paladin arena yapıyorum lol ya. 1 tane bile gelmez mi
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bazen acayip ters rakipler geliyor lan harbi. Valla sok oluyorum. Şu deck ile 12 yaparsın bence rahat ama bazen rakip öyle ters geliyor ki ya da okadar sanslı ve sen de şanssız oluyorsun ki göt gibi kalıyorsun ortada. http://i.imgur.com/oTS6xXq.jpg görünmeyen kartlarım 2 tane argent commander 1 bolderfist ogre. Wild Growth'u mecbur kaldım da aldım...
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 12 yi rüyanda da yapamazsın o deck le
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 6'da kaldım... biraz video izle sen leg. ,epic ile olmuyor o işler. Daha önce 12'de yaptım. en iyi kartımın rare oldugu en büyük creature'im 3/6 elemental olan deck ile 11 de yaptım.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 destede 1 wrath hariç removal kartık yok, bırak aoe yi, 6 yapmışsan da çok şanslı başlamışsın demek.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 evet hem spell çok az hem de innervate falan da yok. hoş çoğunluğu düşük mana isteyen kartlar ama druid için innervate baya önemli. 3 tane swipe var o iyi
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 removal derken neyi kastettin , direk target ile damage veren kartları mı ? swipe , keeper of the grove ,claw , blue grill i fln. kullanıyorum . Druid'de zaten damage harici direk destroyer birsey yok . En büyük sıkıntıyı oyun bası cekiyor. ondan sonra da haste'li creaturelara dayanıyorum . druid of the claw ve commander Öbür damage kartlar da cıkmadı zaten. edıt:ok swipe'i gormediysen dogal tepkin :)
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 gayet güzel deck valla. ama 3 swipe ile 6'da kalmamak lazım. temiz 8'e gitmeli en az. sırf swipe da diil ki baya güçlü kartlar var 3 Dotc, 1 kotg, harvest golem, azure drake, venture co, kodo, yeti, inventor, 2 berserker, wrath vs vs sağlam kartlar var hep.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 öyle işte salak kartlar geldi başlangıçta oyun başı 2 lost aldım yok yere... 3 kart var 4-5-5 manalı repick yapıyorum aynı geliyor rakip warrior'dı bir rush cekti elite , wolf rider , axe yattık.
Revenant Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 nasi bi sans varsa bende bugunde golden malygos dustu disenchant 1600 dust gidip ragnarosmu yapsam fgfdg
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Golden Legendary lüx ya. Malygos iyi bir kart ama her zaman için değil. Her zaman için iyi olan daha iyi legendary'ler var. Ragnaros, Black Knight, Pagle, Thalnos, Tinkmaster, Sylvanas, Cairne gibi. Bunlardan birine gidebilirsin.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 malygos iyi bi kart değil 9 manaya 4 e 12 kart ve hiç bi yararı yok 95 spell power o zamana kadar butun buyulerini harcadıgından bi ie yaramıyo
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Masticore said: removal derken neyi kastettin , direk target ile damage veren kartları mı ? swipe , keeper of the grove ,claw , blue grill i fln. kullanıyorum . Druid'de zaten damage harici direk destroyer birsey yok . En büyük sıkıntıyı oyun bası cekiyor. ondan sonra da haste'li creaturelara dayanıyorum . druid of the claw ve commander Öbür damage kartlar da cıkmadı zaten. edıt:ok swipe'i gormediysen dogal tepkin :) nötsaliz var oyundaki en kötü removal
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ben druid kontrol oynasam 1 tane koyarım neutralize gibi geliyor ya. başka çözümü yok druid'in çünkü. tinkmaster'dan başka tabii. en kötü çıkmaz durumda kullanmak için 1 tane olabilir yani.
HoeZ Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bütün kartları açtırmak ne kadar zor? bi de açılınca ne diye oynamaya devam ediliyor bu oyuna yeniyosun yeniliyosun falan hadi rank 1 oldun sonra ne diye oynar insan ben her klası 10 yaptım 3-4 legendary actim 20-25 level falan oldum acayip sıkıldım oyundan
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 geçtim bilg başında 4-1 olan sağlam druid deck'imle devam ediim dedim. 1 tane daha oyun başlamadan playful spirits yedim, üstüne bir warlock'u ezerken "disconnect oldun kanka" dedi. 4-3 bitti. tööööbe.
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Ben de su siralar cok dc yer oldum aldigim maclari veriyorum dc yuzunden olan win streakime oluyor.
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 ööööeeeeehhh 2. turda 12 yedikten ve 4. turda 4 kaldıktan sonra sonra orgazmik bir win aldım. 12 nasıl yedin 2. turda diye soracak olursanız: İlk tur young dragonhawk indi, ikinci tur abusive sergeant ve +3 attack veren spell'i attı dragonhawk'a. 12'den fazla yiyen olmuş mudur ikinci turda merak ediyorum gerçekten. neyse ki ben de ilk turda worgen infiltrator inmiştim.
Sawer Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Warrior'la 10-3 yapabildim ama 1 tane epic 0 legendary için gene fena değil gibiydi
Revenant Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 valla bende fena bal var yada acayip abuse ediyorum 3x epic 1x legendary falan cikiyor actiklarimdan
Aceace Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Neutralize iyi bir kart. Tek sorun decklerin %75ine karşı işe yaramıyor olması. Her iki tarafında sapına kadar kontrol oynadığı durumlarda temponun bir anda yön değiştirmesini sağlıyor. Yani handlock, priest, combo warrior, diğer control druidler, heal spamlayan palalar gibi decklere karşı oldukça efektif. Rakibin sallıyorum ragnarosunu sadece 1 manaya yok edip +7 mana öne geçmek çoook önemli. Çünkü ağır kontrol oynayan decklerde kart sıkıntısından ziyade tempoda geri kalındığında öne geçmek gerçek problem. Bu nedenle ragnaros, bgh, tinkmaster gibi kartlar inanılmaz efektif. Ysera sux
Madcat Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 dünyanın en kötü mage pickiyle 4 win aldım nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam. sheep,fireball, ice lance falan yok düşün öyle bi deck. edit: flamestrike'ta yoktu. bu nasıl bir şanstır arkadaş.
Öne çıkan mesajlar