Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
stahpitblizz oldu.

Ah katılamadım turnuvaya içim gidiyo. Bitek mausepad kazandım. O da bilgi yarışması yaptılar bi ara ordan. Çok kötü oynayanlar vardı. (Bkz senin oynadığın hatun.)
Mesaj tarihi:
2. cons'u boşa harcamasam birincilik bende idi. O kadar saat bekleyince sadece bir maç için odaklanamıyorsun pek oyuna bir de sistem çok yanlıştı, millet senin deck'ini görüyor hemen maç öncesi antisini yapıveriyor.
Mesaj tarihi:
Senin oynadığın hatunun adı Didem(Adres vereyim mi asdfsad)Güzel hatundu allasen. Ama kötü oynuyodu işte. Mogushan wardenlar, Lord of arenalar vsvs...

totemic said:

olm ne turnuvası ne zamandı? hiç söylemiyorsunuz katılırdım paticik'e şampiyonluğu getirirdim..

Meh...
Mesaj tarihi:
inyormaynd said:

4 saat oynamakla streamer'ların ismini bilmek ile ne alakası var? Mal mal yorum yapmaya ne kadar meraklısınız.

Bence biraz yetip iyi bi oyuncu olabilsen bütün bu siniri stresi atarsın üzerinden. O yüzden

http://i3.kym-cdn.com/photos/images/masonry/000/691/950/3f1.jpg
Mesaj tarihi:
la biri bana anlatsın, şimdi de edicez ama her karttan max 2 tane var diyor bende acaba max 2 mi alabiliyorum ya bana kutudan 1 tane daha çıkmışsa nerden bilcem hangi karttan kaç tane var bende belki 3 var?
of anlatamadım.

çok dandik kartlarım var önce nabayım bütün classları 10'a mı getireyim?

yok mu şunu yapın bunu yapın diyen başlangıçlar için.
hep diodum şu tablete gelsin öyle sarıcam diye de arada canım sıkılıo.
Mesaj tarihi:
Önce bütün sınıfları lvl10 yap hepsini biraz öğren, asıl önemlisi hepsinin basic kartları açılsın. Günlük questleri hiç kaçırmadan yap güzel para geliyor.

Elinde kaç kart olduğuna deste yapma ekranında kartların altından bakabiliyorsun, x2 diye yazar bi kısmında. Onlardan 2 tane koyabilirsin eline.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

craft yerine girince sağ altta oto disenchant var tıkla fazla kartlar otomatik olarak dusta dönüşür

evet böylece o seçenek olmadığı için bende fazla kart yokmuş onu görmüş oldum.

level 10'layalım hepsini bakalım :D
Mesaj tarihi:
BU NE YA BU NE

1 fiery war axe
1 arathi weaponsmith
2 arcanite reaper

bunlar var diye sevinçliyim. fena diil warrior deck'im diye düşünürken, daha ilk oyundan adamın biri geldi:

3 fiery war axe, 2 arcanite reaper 4 arathi weaponsmith açtı..... yanında sunwalkerlar falan havalarda uçuşuyor. bi de bende 2 ooze var, 2 kere silahını kırdım, yetmedi yine de.... böyle saçma bi deckle karşılaşmamıştım galiba daha önce.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

İlla orada çıkmasını bekleme, bir destede ikiden fazla kullanmayacağın kartların o
vardır illaki, onları bulup manuel disenc yapabilirsin.

2'den fazla olanların hepsi çıkıyor abi zaten orda ??
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

abi bana bi mage destesi yapsanıza hiç bilmiyorum cidden köylü gibi indirdim oynuyorum,napmalı neleri koymalı 30 tane falan koyuluyo galibada ben hala default giriyorum asdsasd

al panpa burdan bak http://www.hearthhead.com/decks?filter=cl=8;set-2-min=30
ben mal gibi kafama göre yapıyorum da şurda baya işe yarayanlar vardır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...