Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kütüphanemde biriken oyunların hepsini yenmeden yeni oyun almayacağım. steam'den aldığım bir oyunu yenmeden başka oyun satın almayacağım. daha sonra salelarda satın alıp biriktirdiğim oyun olursa onların hepsini yenmeden yeni oyun almayacağım. çocukken oynadığım oyunları sırf anısı var diye satın almayacağım. kendimi oyun satın almak üzereyken yakalarsam dışarıya çıkıp biraz hava aldıktan sonra eve gelip bu kararımı tekrar gözden geçireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kendi steam acc um bile yok çok mutluyum ssffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mc_Lovin said: steam'den aldığım bir oyunu yenmeden başka oyun satın almayacağım. kütüphanemde biriken oyunların hepsini yenmeden yeni oyun almayacağım. daha sonra salelarda satın alıp biriktirdiğim oyun olursa onların hepsini yenmeden yeni oyun almayacağım. çocukken oynadığım oyunları sırf anısı var diye satın almayacağım. kendimi oyun satın almak üzereyken yakalarsam dışarıya çıkıp biraz hava aldıktan sonra eve gelip bu kararımı tekrar gözden geçireceğim. Bunun altına imza atacak gamer yok bu forumda. Başlığı kitleyebiliriz. Alıp da oynamadığım bir sürü oyun var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 tutamayacağım sözler vermiyeceğim.. 1000 tane oyun var steamde oynanan 300 tane mı ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bir gamer sadece oynamak için oyun almaz. Oynayabilme ihtimali bile oyunu alması için yeterlidir. Atmıyorum imza =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ihatemmorpgs said: Valve is hilarious. You PC gamers may have noticed some achievements outside of games, but by far my favorite is the Achievements you unlock for buying products from a retailer. I'm sure there is at least a handful of people who bought everything from the Steam Summer Sale because it unlocked an achievement, but those people are the WORST. Here's how money works: Money has a value to individuals. Products have a value to individuals. When a product has a value to you that is higher than the amount of money requested, you exchange it. The seller now has money that they valued more than the product that they sold, and a buyer has a product that they value. This is how wealth is multiplied (sort of). If you purchase a product you don't want so an image pops up, you are essentially donating your money to a company. This is called charity. Valve co-founder Gabe Newell is worth over 1.5 billion dollars. He doesn't need your charity. Woah, tangent. http://www.ihatemmorpgs.com/2013/12/achievement-unlocked-depression.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 2 senedir saçma sapan şeyler alıyordum. bu sene baya azalttım. alacağım şeylerin azalması ile de ilgisi var gerçi ama çaktırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 backlogu olmayan oyuncu oyuncu değildir!!!!!!!!!!111!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 achievement veriyo diye oyun alan gerizekalılarmı varmış lan hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 olmamı salelerde ticket topluyacam diye ne oyunlar aldı. Şimdi isimlerini verip ifşa etmek istemiyorum o isimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Ben 14 gb'ın altında oyun almıyordum hep bilindik, ünlü oyunlar çıkarsa affetmiyordum. Şimdi MG Revengeance, AC Black Flag falan çıkmış eski halim olsa alıp bitirmeden başından kalkmazdım artık oyun oynamayı bıraktım. Arada league of legends oynuyorum kafa dağıtayım diye ama daha beter yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 sonra niye nerdüz diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 oyun dediniz de diablo yuklicektim bak aklima geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mc_Lovin said: çocukken oynadığım oyunları sırf anısı var diye satın almayacağım. Zamanında korsan olarak suyunu çıkarmışsan, karşılığını geç de olsa veriyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Rasmon said: sonra niye nerdüz diyin nerdüz ana diye mantıcı var lan yemeksepetinde o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Dynun said: kendi steam acc um bile yok çok mutluyum ssffsd bende 5 oyun falan var 3 hediye adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 buna benzemiş: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=486146 belki sen de bi ses dosyası yaparsan olur ha dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ashahaha lanet olsun nerden buldun abi bunu off zihnimin memelerimin içini istediğim biçimde sıkıca dolduruyor memelerim sıkıca dolgunlaşmaya ve hacmi artmaya başladı. memelerim dolgunlaşarak büyüyor zihnimin gücünü tüm ulaşılabilir büyüme hormonlarımı memelerimin saglıklı biçimde büyümesi için kullanıyorum dolgun ve diri memelerim oluşmaya başladı şükürler olsun tüm erişilebilir gıdalar memelerime yönleniyor yediklerim memelerimde yağ dokusu olarak depolanıyor memelerimin yağ dokusu sıkıcana artıyor güçlü ve diri meme dokusu oluşmaya başladı şükürler olsun memelerimin sağlığı canlılığı ve boyutu artıyor ve daha diri dolgunluğu hep daimi kalması için zihnimin gücünü memelerime doğru sağlıklı kan akışına yönlendiriyorum memelerim dolgunlaşarak sağlıklı biçimde büyümeğe başladı şükürler olsun göğüs kaslarım güçleniyor yaptığım sporlar göğüs kaslarımı kuvvetlendiriyor daha sıkı ve taş gibi memelere sahip olmaya başladım şükürler olsun zihnimin sonsuz gücünü memelerimin boyutunu artırmak ve de dolgunlaştırmak için kullanıyorum memelerim sıkı sıkı dolgunlaşarak büyüyor istediğim ölçülere gelene kadar büyümesini onaylıyorum istediğim meme ölçüsünde memelerimin içi sımsıkı güçlü meme dokusuyla dolmasını onaylıyorum memelerim vücudumda yuvarlak hatlarla ve birbirine yakınlaşarak dipdiri dolgunluğa ulaşıyor memelerim taş gibi sert ve dolgun meme ölçümden memnunum beni sınırlayan tüm zihinsel kalıpları .negatif düşünceleri geride bırakıyorum dopdolgun ve daha büyük vede sağlıklı memelerimi kabul ediyorum tam istediğim ölçülere kavuştum şükürler olsun""> "hissediyorum zihnimin memelerimin içini istediğim biçimde sıkıca dolduruyor memelerim sıkıca dolgunlaşmaya ve hacmi artmaya başladı. memelerim dolgunlaşarak büyüyor zihnimin gücünü tüm ulaşılabilir büyüme hormonlarımı memelerimin saglıklı biçimde büyümesi için kullanıyorum dolgun ve diri memelerim oluşmaya başladı şükürler olsun tüm erişilebilir gıdalar memelerime yönleniyor yediklerim memelerimde yağ dokusu olarak depolanıyor memelerimin yağ dokusu sıkıcana artıyor güçlü ve diri meme dokusu oluşmaya başladı şükürler olsun memelerimin sağlığı canlılığı ve boyutu artıyor ve daha diri dolgunluğu hep daimi kalması için zihnimin gücünü memelerime doğru sağlıklı kan akışına yönlendiriyorum memelerim dolgunlaşarak sağlıklı biçimde büyümeğe başladı şükürler olsun göğüs kaslarım güçleniyor yaptığım sporlar göğüs kaslarımı kuvvetlendiriyor daha sıkı ve taş gibi memelere sahip olmaya başladım şükürler olsun zihnimin sonsuz gücünü memelerimin boyutunu artırmak ve de dolgunlaştırmak için kullanıyorum memelerim sıkı sıkı dolgunlaşarak büyüyor istediğim ölçülere gelene kadar büyümesini onaylıyorum istediğim meme ölçüsünde memelerimin içi sımsıkı güçlü meme dokusuyla dolmasını onaylıyorum memelerim vücudumda yuvarlak hatlarla ve birbirine yakınlaşarak dipdiri dolgunluğa ulaşıyor memelerim taş gibi sert ve dolgun meme ölçümden memnunum beni sınırlayan tüm zihinsel kalıpları .negatif düşünceleri geride bırakıyorum dopdolgun ve daha büyük vede sağlıklı memelerimi kabul ediyorum tam istediğim ölçülere kavuştum şükürler olsun" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ahaha patide bi yerde görmüştüm ya hatırlamıyorum şimdi sdflkjsdmv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 az önce Max Payne 3 ve LA Noire aldım amazondan 3$a. muhtemelen oynamayacağım lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 steam ne ya pcde oyun mu oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Banlayın Olm artık şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 steam hesabımdakı oyunların hıcbırısı yuklu deıl lan sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 MrLevie said: az önce Max Payne 3 ve LA Noire aldım amazondan 3$a. muhtemelen oynamayacağım lolz ikisini de sevmeme rağmen yarısında bıraktım ve şuan yüklü bile değiller sfds zaten sitimi açmıyorum bile artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 osbiri birakcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar