diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bu ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 telnedim said: işte Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu film eleştirmeni Hobbit'e yazdıklarını halen unutamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 logaritmada ki e sayısını allahın kuvveti sanmış baya küçükmüş öyleyse lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 inyormaynd said: telnedim said: işte Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu film eleştirmeni Hobbit'e yazdıklarını halen unutamadım. ne yazmış ki hobbite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 "Filmdeki herşey gerçek dışı" yazmış. Şaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 progamer said: inyormaynd said: telnedim said: işte Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu film eleştirmeni Hobbit'e yazdıklarını halen unutamadım. ne yazmış ki hobbite 1. film2. film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 "Bir şehrin yok oluşunu izledikten sonra Bilbo Baggins’in sürgünde yaşadığı evine konuk oluyoruz." sdfsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hastır harbiden söylemiş böyle bir şey ahahhah Bir şehrin yok oluşunu izledikten sonra Bilbo Baggins’in sürgünde yaşadığı evine konuk oluyoruz. abi facia ya ahahahahasflk Film, Hobbit halkının, altın düşkünü ejderha Smaug tarafından yerlerinden yurtlarından edilişlerini anlatan, etkileyici sahnelerle açılıyor. abi lanet olsun :D geçen bu kadının evini gösteriyordu bir kanalda bu kadın 2 katlı istanbul manzaralı süper bir evdi lanet olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 neden kardeş sen sci-fi mı izledin? alıp koysak seni oraya ne yazacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 yazın lan hadi bakalım hobbite bir inceleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 o yazıları yazdığı için değil patronlara motor oldukları için oradalar. bütün o ayşe armanlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 TAVIK GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 iyi yaz lan o zaman ben ne diyorum. motorda olamazsın anonimsin hadd. hani ben size gidin f1e katılın falan demiyorum eeh o adamın işi o diyemezsiniz, en azından bir başlık bulun şundan iyi öyle konuşun. bu oluyor kardeş burada en fazla hani zorlamak istiyorsan sen yap diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 olm bu kadına kimse bişi dememiş mi ne kadar gerizekalı ya :D kıçıyla mı izlemiş filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hepiniz asosyalsiniz, 1 tane arkadaşınız yok, sürekli ukelalık yapıp milleti yermeye uğraşıyorsunuz, hobit ne desem ee şayrda yaşıyorlar ee ayakları kıllı ee boyları kısa dersiniz, birinizde hobbitlerin neden geldiğini, kültürünü, geleneklerini bilmezsiniz, hobbitleri en çok mutlu eden şeyin motorun yaptığı dalga olduğunu bilmezsiniz, bir hobbitle nasıl konuşulur bilmezsiniz. biliyorum diyeninizde tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Gandalf ve 7 cüceler sex peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 shire'ın ara sokak kahvelerinde hobbit tütünü içmişliğim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hobbit tütünü değil kardeş onlar farklı yerlerden geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/_np/4689/18724689.jpg gerçek mi ya bu yorumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hobit cigarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 eyi hobbit urfada yetişir bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 goldbären said: o yazıları yazdığı için değil patronlara motor oldukları için oradalar. bütün o ayşe armanlar falan. kardeş kahvehaneden mi bağlanıyorsun paticiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bütün ügn feşın tivinin silikonlu karılarına övgler dizen adam beni yargıalmasın lütfen sdfsdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar