Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Dreanor Mekanik Başvurular

micha

Öne çıkan mesajlar

Ragefreakyo said:

belgeler ile seni susturacağım.

http://i.imgur.com/0seWJZG.png

Bu iki ui arasındaki fark. İlk Uİ'de (classic ui de keybindlar ya komple gözükür ya hiç gözükmez) 1 tane naga kullandım ve bozdum. Naga'da bind atadıgın zaman tuşun üst tarafında koymuş oldugun bind yazar. Bind yazmadan mouse ile macro ile düşünce gücü ile telekinezi ile hiçbir şekilde o skilli atamazsın. Ancak clicker olman gerekir.

2. Ui'de ise bindlı oldugunu iddia ettigin skillerin yarısını bi günde değiştirmişsin loh moh avengers alayı değişmiş ve bind olmayanlara bind atama ihtiyacı duymuşsun dalga geçilince.

Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Ragefreakyo said:

belgeler ile seni susturacağım.

http://i.imgur.com/0seWJZG.png

Bu iki ui arasındaki fark. İlk Uİ'de (classic ui de keybindlar ya komple gözükür ya hiç gözükmez) 1 tane naga kullandım ve bozdum. Naga'da bind atadıgın zaman tuşun üst tarafında koymuş oldugun bind yazar. Bind yazmadan mouse ile macro ile düşünce gücü ile telekinezi ile hiçbir şekilde o skilli atamazsın. Ancak clicker olman gerekir.

2. Ui'de ise bindlı oldugunu iddia ettigin skillerin yarısını bi günde değiştirmişsin loh moh avengers alayı değişmiş ve bind

olmayanlara bind atama ihtiyacı duymuşsun dalga geçilince.

Ona cevabim kardesim üst postta bakarsin mouse tusu gozukuyor mu gozuk muyor mu ? Sidik yarıstırcak halim yok kralsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

Adam clicker iste ellesmeyin, zorla adama bind fln yaptirdiniz ya haha

clicklerim şekil yolumdan çekil falan dese kimse bişe demez büyük ihtimalle de , çaktırmadan bind falan değiştirip cin olmadan şeytan çarpmaya çalışınca bombabomba nokta kom oldu biraz

bak catas topiginde disc prieste giydirdim rofl clicker die adam hiç zorlamadı yok şöyle yok böyle , konu kapandı gitti. hala bekliyorum bi drama o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...