0ne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 arkadaşın ui packlerden haberi yok sanırsam, ne varsa toplamış ekrana 1366x768 çözünürlükte benim ui de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Böyle her tarfta dağınık olunca da güzel değil. Ben sağa sola sığdırıp mekanları, animasyonları olabildiğince görmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ragefreakyo said: belgeler ile seni susturacağım. http://i.imgur.com/0seWJZG.png Bu iki ui arasındaki fark. İlk Uİ'de (classic ui de keybindlar ya komple gözükür ya hiç gözükmez) 1 tane naga kullandım ve bozdum. Naga'da bind atadıgın zaman tuşun üst tarafında koymuş oldugun bind yazar. Bind yazmadan mouse ile macro ile düşünce gücü ile telekinezi ile hiçbir şekilde o skilli atamazsın. Ancak clicker olman gerekir. 2. Ui'de ise bindlı oldugunu iddia ettigin skillerin yarısını bi günde değiştirmişsin loh moh avengers alayı değişmiş ve bind olmayanlara bind atama ihtiyacı duymuşsun dalga geçilince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 axedice said: Ragefreakyo said: belgeler ile seni susturacağım. http://i.imgur.com/0seWJZG.png Bu iki ui arasındaki fark. İlk Uİ'de (classic ui de keybindlar ya komple gözükür ya hiç gözükmez) 1 tane naga kullandım ve bozdum. Naga'da bind atadıgın zaman tuşun üst tarafında koymuş oldugun bind yazar. Bind yazmadan mouse ile macro ile düşünce gücü ile telekinezi ile hiçbir şekilde o skilli atamazsın. Ancak clicker olman gerekir. 2. Ui'de ise bindlı oldugunu iddia ettigin skillerin yarısını bi günde değiştirmişsin loh moh avengers alayı değişmiş ve bind olmayanlara bind atama ihtiyacı duymuşsun dalga geçilince. Ona cevabim kardesim üst postta bakarsin mouse tusu gozukuyor mu gozuk muyor mu ? Sidik yarıstırcak halim yok kralsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 haci bindladigin butun tuslara clickliosun gene, nameplate ler kapali, kapali kunchong a kafa attin falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Miraul said: haci bindladigin butun tuslara clickliosun gene, nameplate ler kapali, kapali kunchong a kafa attin falan :) Diğer tank elimizi ayağıma sokuyo ondan arada kaçiyor (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 benim vay ak'nin ilk zamanlarındaki tanklamamdan bile kötü tanklayanlar varmış demek ki oyunda eha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Adam clicker iste ellesmeyin, zorla adama bind fln yaptirdiniz ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 clicker dps tankdan da beter oluyor ya o olsaydı cata zamanı raidde 2m damage done farkı çıkıyordu adamın diğer dpsler ile arasında bir de utanmadan hepsine basmak zor oluyor demişti. O gün migrate ettim chari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Catze said: Adam clicker iste ellesmeyin, zorla adama bind fln yaptirdiniz ya haha :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Clicker tank ile 13/14 oldu gençler. (:D Salı Garrosh izlersiniz artık . Eleştrilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Stream yapıyo musunuz izleyek taktik öğreniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Rhom said: http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/images/wow_raid_interface.jpg bu da benim UI, nasıl? abi yanlış anşlamassan bişi sorcam ne oynuyosun zannımca healersın yane halbota benziyo ortadaki şeyu o zaman dps meter neden var ekranda ayrıca healbot varsa party ekranı neden açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ekranda dps meter yok, heal meter var. Ancak harbi o party ekranı kesin kapanmalı, çok fazla yer işgal ediyor. Ayrıca çözünürlüğü arttırsan baya görüş alanı kazanırsın, ekranın çözünürlük yüzünden çok dolu gözüküyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Sali / Çarşamba / Perşembe / Pazar 20.00 - 00.00 www.twitch.tv/eniac85 adresinden izleyebilirsiniz. Bu sırada acilen Shadow Priest Resto Druid ve Rogue arayışımız var. http://www.mekanikwow.com/recruitment başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Google > worst interface ever diye yazıp aratmış heralde ahah. Yalnız pally power ı görünce bi gözlerim yaşarmadı değil. Ne çile çektik be viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 olm dün naxa girdim geyiğine 90 karakterle, aklıma siz geldiniz. keltuzad kesmiştik ya la ne iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Catze said: Adam clicker iste ellesmeyin, zorla adama bind fln yaptirdiniz ya haha clicklerim şekil yolumdan çekil falan dese kimse bişe demez büyük ihtimalle de , çaktırmadan bind falan değiştirip cin olmadan şeytan çarpmaya çalışınca bombabomba nokta kom oldu biraz bak catas topiginde disc prieste giydirdim rofl clicker die adam hiç zorlamadı yok şöyle yok böyle , konu kapandı gitti. hala bekliyorum bi drama o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 adam guild için üye toplamaya yönelik başlık açıyor. hepiniz progamer lar gibi argümanlar yapıyorsunuz. Adama tavsiye vermek isteyen özel mesaj atar. kardeş böle böle gördüm bak şunlar faydalı olur düzelt der geçer.. Edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 abi taa burning crusade'deki ui değil mi o ss'deki. neyine yorum yapıyorsunuz hvjdskgsldg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Selam Bone, Adamın UI eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Valvyn said: 8 tuşlu bi mousemuz olmadıki biz anca sol click spam Bak hele yeni yetmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bende g600 var hala klavye kullanıyorum, mouse üzerindekileri click'lemeye bile alışamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Zikko said: bende g600 var hala klavye kullanıyorum, mouse üzerindekileri click'lemeye bile alışamadım.. Müthişsin sen örnek alın gençler . X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 başvuruyu nereye yapıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar