Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mc_Lovin said: noyan nerededir acaba şimdi vegan olmakla kafayı yedi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sostizm said: Benim takıldığım bir başka paradoks, inanan inssanlar neden BEN ALLAHA İNANMIYORUM diyenlere öfkeleneiyor? Youtube'da yıllar önce yazdığım bir iki yorum hala küfür yiyor. En ufak da saygısızlık yok, şu şu şu sebeple BEN inanmıyorum demişim, birileri beni öldürmek istemiş. Bunu açıklayın bana ateistlerden neden nefret ediyor ve hatta zarar vermek istiyor inançlı kesim? Bu genel olarak insanları geri zekalılığından kaynaklı. Takım konusu olsun, parti konusu olsun vb. nerde farklı fikir belirtilse küfür mutlaka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ne kadar çok sleeper troll varmış lan forumda. millet istiflemiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 milleti bu konuları altları ile katılmaya itenler utansın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 niye iki de bir gelip de inanmadığınızı yazıyorsunuz. sorduk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 RRa said: niye iki de bir gelip de inanmadığınızı yazıyorsunuz. sorduk mu? sorgulayan insan inanmayan insan mıdır ? sorgulayan insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kardes, koydugun linki okumadin mi? neyin paradoksu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 inanırsanız ekime kadar, inanmazsanız kasıma kadar haberim olsun, din kayıtları için aralık son tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 aquila said: kardes, koydugun linki okumadin mi? neyin paradoksu? kaynağının doğruluğu tartışılır dostum.hemen herşeye inanırsak ayvayı yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Seele said: simdi melek gelip beni sikip oku dese korkudan altima sicarim heralde. nası olcak o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ne bileyim ne nasil olacak. adama gelmis iste korkmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 yok melekli kısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bu oku meselesi sadece Türkiye'dekibir yanlış kullanımdan kaynaklanmaktadır. Bahsi geçen "oku" yani "ikra"sadece oku demekdeğildir aynı zamanda aktar-ilet anlamına da gelmektedir. Anlatılmak istenen Allah'ın adıyla ilet, Allah adına aktar gibi bir şey. oku derken kitap oku demiyor yani, bizim cahil müslüman takımı aha iyi bir şey diyesadece okuyla başlar kuran okuyla başlar diye dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 µh said: Bu oku meselesi sadece Türkiye'dekibir yanlış kullanımdan kaynaklanmaktadır. Bahsi geçen "oku" yani "ikra"sadece oku demekdeğildir aynı zamanda aktar-ilet anlamına da gelmektedir. Anlatılmak istenen Allah'ın adıyla ilet, Allah adına aktar gibi bir şey. oku derken kitap oku demiyor yani, bizim cahil müslüman takımı aha iyi bir şey diyesadece okuyla başlar kuran okuyla başlar diye dolanıyor. Tamamda sonuç olarak peygamber öldük den sonra kitap yazılmış kitabın doğruluğu da tartışılmaz mı ? o zamandan itibaren bu müslümanlığa inanan insanların bir şekilde kendilerini yavaş yavaş geliştirip sürekli haklı çıkarmalarıdır.Şuan dünyadaki müslümanlara bakarsak kendi aralarında çelişiyorlar ya benim sıkıntım sadece müslümanlığın doğruluğuyla değil.fakat dünyaya en çok hükmede bilmiş bir kitap ve inançdır.o yüzden kafayı taktım.ayrıca son dinde mormonlardır.oradan zaten dinin nasıl bir gaflet olduğunu anlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ayrıca dine inanan birisi bence dinin şeytanın işi olma olasılığını da düşünmeli ki en büyük kötülükler en büyük cinayetler en büyük savaşlar hep din adına çıkmıştır.İyi gibi gözüken kitlesel bir kötülük dür aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 cebrail melek iste o gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Liebe said: Black-ice said: Gökten parşömen inebileceğini sanmıyorum. atmosferin içinde bırakılırsa yer çekimiyle inmesi lazım aslında doğru açı ile bırakmazsa yanar o girerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ya sen magaradan falan mı cıktın geldin bunlar milyonlarca kez tartisildi sene 2014 hala kitabın dogruluguna acaba diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Fistan said: ya sen magaradan falan mı cıktın geldin bunlar milyonlarca kez tartisildi sene 2014 hala kitabın dogruluguna acaba diyorsun tabi ki acaba yıl 3000 de olsa dini inaçlar ve dinler yok olmadık ça yada doğruluğu isbatlanmadıkça yine acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 acabayı geçeli çok olduk biz onu demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 klasik mehmet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 o zaman sen git diğer başlıklarda takıl ? hala acabacı lar var neden engel oluyorsun ki bize ? senin bildiğin kendine biz birşey bilmiyoruz tartışıp öğrenmeye çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ; D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 14-15 falansa tartış öğren değilse hiç kasma bu yasina kadar bunları ögrenemediysen yaşa gitsin kafana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar