Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hz.Muhammed ve ''Oku,oku,oku'' Paradoks'u

Doctorsolo

Öne çıkan mesajlar

sostizm said:

Benim takıldığım bir başka paradoks, inanan inssanlar neden BEN ALLAHA İNANMIYORUM diyenlere öfkeleneiyor? Youtube'da yıllar önce yazdığım bir iki yorum hala küfür yiyor. En ufak da saygısızlık yok, şu şu şu sebeple BEN inanmıyorum demişim, birileri beni öldürmek istemiş.

Bunu açıklayın bana ateistlerden neden nefret ediyor ve hatta zarar vermek istiyor inançlı kesim?

Bu genel olarak insanları geri zekalılığından kaynaklı. Takım konusu olsun, parti konusu olsun vb. nerde farklı fikir belirtilse küfür mutlaka oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oku meselesi sadece Türkiye'dekibir yanlış kullanımdan kaynaklanmaktadır.

Bahsi geçen "oku" yani "ikra"sadece oku demekdeğildir aynı zamanda aktar-ilet anlamına da gelmektedir.

Anlatılmak istenen Allah'ın adıyla ilet, Allah adına aktar gibi bir şey. oku derken kitap oku demiyor yani, bizim cahil müslüman takımı aha iyi bir şey diyesadece okuyla başlar kuran okuyla başlar diye dolanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

Bu oku meselesi sadece Türkiye'dekibir yanlış kullanımdan kaynaklanmaktadır.

Bahsi geçen "oku" yani "ikra"sadece oku demekdeğildir aynı zamanda aktar-ilet anlamına da gelmektedir.

Anlatılmak istenen Allah'ın adıyla ilet, Allah adına aktar gibi bir şey. oku derken kitap oku demiyor yani, bizim cahil müslüman takımı aha iyi bir şey diyesadece okuyla başlar kuran okuyla başlar diye dolanıyor.

Tamamda sonuç olarak peygamber öldük den sonra kitap yazılmış kitabın doğruluğu da tartışılmaz mı ? o zamandan itibaren bu müslümanlığa inanan insanların bir şekilde kendilerini yavaş yavaş geliştirip sürekli haklı çıkarmalarıdır.Şuan dünyadaki müslümanlara bakarsak kendi aralarında çelişiyorlar ya benim sıkıntım sadece müslümanlığın doğruluğuyla değil.fakat dünyaya en çok hükmede bilmiş bir kitap ve inançdır.o yüzden kafayı taktım.ayrıca son dinde mormonlardır.oradan zaten dinin nasıl bir gaflet olduğunu anlayabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...