Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Olum çok saçma biliyorum yıllardan beri orada burada çıkar bunlar ama hakkaten acaip merak ediyorum lan, bunun bilimsel açıklaması falan yok mu, google hiçbi şekilde cevap vermiyor şu sorularıma: Adam camı ısırırken ağzı, yutarken ne kadar parçalarsa parçalasın yemek borusu, gırtlağı nasıl kesilmez? Midede o camlar ne olur? Midesi de nasıl kesilmez? Bu da related, merak eden varsa zilyon vidyo var böyle zaten. http://www.youtube.com/watch?v=ErdTRswE9to Bu da youtube'dan adamın kendi açıklaması: "yunus kılıçarslan" said: CAM SOYLE BIRSEY DIR MIGDEYE INMEDEN ERIRI BITER SANMAKI BUTUNCE INIYOR Adamın açıklaması hiç tatmin etmedi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 adamın açıklamaya bak. hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hcl camı eritiyo mu ki? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 adam tuz ekledi bardak yerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ballı hardala batıraydın hayvanoğluhayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sen yine iyi videoyu acabilmişsin. ben herifin tipini gördükten sonra omurilik soğanım sıkıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 apokaliptis falan olsa adam aç kalmaz, pencere bardak pimapen derken sofra kurar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 elhamdürillah dedi ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 çiğ köfte sonrası sıçmak bu kadar zorken, camı düşünemiyorum. adam tuz falan ekti bi de ya, ketçap falan koymuş oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 olum dudağına cam sürtüyo kesmio lan. o camın orasına parmağım dokunsa cart diye gider anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 katır kutur seslere dayanamadım kapadım. bide arka fonda çalan ucuz müzik baya tiksindirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Esh said: hcl camı eritiyo mu ki? sdfsd etki etmez, eritmez, cama yalnızca hf etki eder. bir de kuvvetli bazlar. şahsi kanaatim midedeki diğer şeylerle böyle ekmek hamurunun arasına karışmış bayat ekmek parçaları gibi karışıyordur öyle kamufle oluyordur. belki böyle sürekli cam yerse, boş mideye falan o zaman midede bağırsaklarda yırtılma başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Esh said: hcl camı eritiyo mu ki? sdfsd eritiyor. hatta cam üstüne kalan ot bok püsür seyreltik çözeltisiyle temizleniyor. adamın dişleri + ağzındaki ph ne lan öyle,yani nasıl keşfediyor böyle camın yenilebilir olduğunu oda tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 cam ne ki? metal yiyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bazı camlar da temperleniyor falan, keskin kenarı vs. olmayacak şekilde kırılıyor. Bardağın hileli olma ihtimali de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 temperli cam şeker gibi dağlıyo. bu temparli değil, bildiğimiz kutusu 2.99 fiyatlı 6 lı paşabahce sikko cay bardağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Abi şekerden vs.dir o bardaklar. Hani şu milletin kafasında vs. kırıyorlar ya filmlerde. Onlar öyle işte. Kütür kütür yersin de, dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 fakat neden. hangi noktada bir insan buna karar verir bunu marifet ilan eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi bunu yapan zilyon adam var ya fake olduğunu sanmıyorum. hakkaten de eriyor lan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bunu açıklayabilen bilim adamı yok galba lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ölür diye bekledim, ölmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 bingildak said: fakat neden. hangi noktada bir insan buna karar verir bunu marifet ilan eder. naptın da cam yiyebildiğini keşfettin dimi dfhldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 neutrino said: Bazı camlar da temperleniyor falan, keskin kenarı vs. olmayacak şekilde kırılıyor. Bardağın hileli olma ihtimali de var. yok ya bildiğin yiyor ibneler katır kutur. tekniği vardır; ama ben de bilmöyorum. sanırım ufak parça kopartıp onu sadece dişlerinin üzerinde kalacak şekilde tuz buz edip yutuyorlar. gümrük işlemleri eninde sonunda sorun yaratacaktır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Videoyu yeniden seyrettim de; kanepe, beyaz ışık, perdeler, arkada çalan müzik, adamın yeterli beslenememekten kısa kalışı falan... Sağlıksız ortam lan, bok gibi hayat. Yani şu adamın cam yiyor olması çok şaşırtıcı gelmedi bunları düşününce. Herifin bakışları bile ruh hastası olduğunu düşündürtüyor. Diğer videolara da bakayım kesin çıkar böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar