Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cam yiyen adamlar.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Olum çok saçma biliyorum yıllardan beri orada burada çıkar bunlar ama hakkaten acaip merak ediyorum lan, bunun bilimsel açıklaması falan yok mu, google hiçbi şekilde cevap vermiyor şu sorularıma:

Adam camı ısırırken ağzı, yutarken ne kadar parçalarsa parçalasın yemek borusu, gırtlağı nasıl kesilmez?
Midede o camlar ne olur? Midesi de nasıl kesilmez?

Bu da related, merak eden varsa zilyon vidyo var böyle zaten.

http://www.youtube.com/watch?v=ErdTRswE9to

Bu da youtube'dan adamın kendi açıklaması:
"yunus kılıçarslan" said:

CAM SOYLE BIRSEY DIR MIGDEYE INMEDEN ERIRI BITER SANMAKI BUTUNCE INIYOR

Adamın açıklaması hiç tatmin etmedi beyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

hcl camı eritiyo mu ki? sdfsd

etki etmez, eritmez, cama yalnızca hf etki eder. bir de kuvvetli bazlar.
şahsi kanaatim midedeki diğer şeylerle böyle ekmek hamurunun arasına karışmış bayat ekmek parçaları gibi karışıyordur öyle kamufle oluyordur. belki böyle sürekli cam yerse, boş mideye falan o zaman midede bağırsaklarda yırtılma başlar
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Bazı camlar da temperleniyor falan, keskin kenarı vs. olmayacak şekilde kırılıyor. Bardağın hileli olma ihtimali de var.

yok ya bildiğin yiyor ibneler katır kutur. tekniği vardır; ama ben de bilmöyorum. sanırım ufak parça kopartıp onu sadece dişlerinin üzerinde kalacak şekilde tuz buz edip yutuyorlar. gümrük işlemleri eninde sonunda sorun yaratacaktır diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Videoyu yeniden seyrettim de; kanepe, beyaz ışık, perdeler, arkada çalan müzik, adamın yeterli beslenememekten kısa kalışı falan... Sağlıksız ortam lan, bok gibi hayat. Yani şu adamın cam yiyor olması çok şaşırtıcı gelmedi bunları düşününce.

Herifin bakışları bile ruh hastası olduğunu düşündürtüyor. Diğer videolara da bakayım kesin çıkar böyle şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...