Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

GONDARCENGIZ said:

abi bugün bi görevden çıktım karakterdeki 2 dövme gitmişti,gittim tekrar yaptırdım 100$ aldı her birine,böyle bişeymi var

2 takas yap çıkarırsın 100 dolar pinti herif.

ben ps3ten kalan 500k hediye parayla zırhlı araç aldım. para kalmadı. onun dışında kullandığım bütün silahlar full fln zamanında iyi kasmışım. heistlere çağırabilirsin beni :D final heist görevlerinde yüzde 20 pay isterim ama
Sosyal ağlarda paylaş

30 kisi abi online zaten. instanced evler vs.

tabii binler online pek bekleme yok hic bir seyde sadece loading vs uzun suruyor onu sevmedim pek.

az once fleeca gorevine basladim bankaya gittim geldim jeepe bindik hep beraber ama benim evin garajinda tikandi oyun. tekrar baslatacagim :(
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

30 kisi abi online zaten. instanced evler vs.

tabii binler online pek bekleme yok hic bir seyde sadece loading vs uzun suruyor onu sevmedim pek.

az once fleeca gorevine basladim bankaya gittim geldim jeepe bindik hep beraber ama benim evin garajinda tikandi oyun. tekrar baslatacagim :(

önemli değil abi o. bende de oldu. sıkıntı olmuyo devam ediyosun kaldığın yerden göreve.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Online da sifir karakter aciyorsun zaten ama sp ye save gecermi bilmiyorum.

Bu arada heistlere grup sart. Bitmiyor cunku biri cikiyor vs kaliyor oyle. Bi cete lazim :)

aynen bir de öyle mal adamlar geliyor ki bazen. adam ateş etmiyor dağdan tepeden atlıyor falan. 3 kişiyiz 4. gelen random kişi mal oldu mu yetiyor yani patlamaya skdf. en son sağlam bi adam geldi de başardık
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...