Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Dedim nedir fleeca ilk heistmis o?? Tutorial kivaminda diyor. 11 im 12 olup deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 heist tek başına yapılsa keşke =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 E kurunca adam bulunmuyor mu ki? Bir suru davet geliyor oyun icinde. Olmadi bulusup yapalim siradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 olur valla. dworgian benim nick. ama ben tabii çok nadir online olabiliyorum işte malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Davet geliyor gelmesine de, oyun sürekli takıldığı için, şu stuttering olayı, kabul edemiyorum, oyunun ortasında gidiyor, heist tamamlayamadım, Rockstar support yalan tabi, kaç gündür bakacaklar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 GONDARCENGIZ said: abi bugün bi görevden çıktım karakterdeki 2 dövme gitmişti,gittim tekrar yaptırdım 100$ aldı her birine,böyle bişeymi var 2 takas yap çıkarırsın 100 dolar pinti herif. ben ps3ten kalan 500k hediye parayla zırhlı araç aldım. para kalmadı. onun dışında kullandığım bütün silahlar full fln zamanında iyi kasmışım. heistlere çağırabilirsin beni :D final heist görevlerinde yüzde 20 pay isterim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 dsfsdf abi onumu diom ben,karakterdeki dövme niye siliniyo arkadaş yaparız heist akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 12 oldum ama heist icin evim olmasi lazim nerden nasil aliniyor bu? Haritada bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Telefon - İnternet - Money & Services - Dynasty 8 Beğen al evlerden birini. Büyük ev olması gerekiyor ama herhalde..Tam bilmiyorum o kısmını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Tesekkur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 aynı evi çok kişi almışsa nasıl oluyor server'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 30 kisi abi online zaten. instanced evler vs. tabii binler online pek bekleme yok hic bir seyde sadece loading vs uzun suruyor onu sevmedim pek. az once fleeca gorevine basladim bankaya gittim geldim jeepe bindik hep beraber ama benim evin garajinda tikandi oyun. tekrar baslatacagim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 df said: aynı evi çok kişi almışsa nasıl oluyor server'de? herkes aynı evi alabiliyor ya, eve girdin mi tek başınasın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Kanuni said: 30 kisi abi online zaten. instanced evler vs. tabii binler online pek bekleme yok hic bir seyde sadece loading vs uzun suruyor onu sevmedim pek. az once fleeca gorevine basladim bankaya gittim geldim jeepe bindik hep beraber ama benim evin garajinda tikandi oyun. tekrar baslatacagim :( önemli değil abi o. bende de oldu. sıkıntı olmuyo devam ediyosun kaldığın yerden göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Evet super devam etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 pek bir zorlugu yok ki bu gorevin ? trevor reis cagirdi :D bu arada deposit icin fellik fellik bankamatik araniyordum meger cep telefonundan yapiliyormus her islem. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Kanuni said: 12 oldum ama heist icin evim olmasi lazim nerden nasil aliniyor bu? Haritada bulamadim. Evin cinsi High-End olmalı Hesit için ona dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 en pahalisini aldim zaten. yaptim heist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ilaçlı oynadım da alacam galiba online icin aşırı iyiymiş oyun saveleri geçirebilir miyim acaba ilaçlıdan orjinale bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Online da sifir karakter aciyorsun zaten ama sp ye save gecermi bilmiyorum. Bu arada heistlere grup sart. Bitmiyor cunku biri cikiyor vs kaliyor oyle. Bi cete lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 waspom diye ekleyin beni heist için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Kanuni said: Online da sifir karakter aciyorsun zaten ama sp ye save gecermi bilmiyorum. Bu arada heistlere grup sart. Bitmiyor cunku biri cikiyor vs kaliyor oyle. Bi cete lazim :) aynen bir de öyle mal adamlar geliyor ki bazen. adam ateş etmiyor dağdan tepeden atlıyor falan. 3 kişiyiz 4. gelen random kişi mal oldu mu yetiyor yani patlamaya skdf. en son sağlam bi adam geldi de başardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Evet malesef birde tum heistleri lider olarak yapmak var.. Hani dort kisi olsak her birimiz icin ayri ayri ayni heistleri yapmamiz gerekiyor.. Bi kere yapinca daha kolay olacaktir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ben heist için adam arıyorum dilimde tüy bitti. aksamları atalım işte ekleyin nolax_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Scalanova her zaman musaitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar