Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Xenus said:

Xenus said:

steam'in son patchinden sonra oyun bir tek bende mi bozuldu? ne güzel oynuyordum abv rockstar ya

safe mode'da giriyor allah allah

biosu resetledim, gpu overclocklarını kapattım alakası yok. bi setting ile mala bağlıyor herhalde patchten. gerçi ilk defa trevor'un karavana gelmiştim dün orada bıraktım. her patchte böyle eziyet yaşayacağız anlaşılan.

https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203458387-GTA-V-PC-Crash-on-loading-save-game-if-Grass-Quality-is-not-set-to-Normal-

ucuz etin yahnisi AMD yüzünden oluyormuş. crossfire sorunu. 1 saattir deli etti debugging kastım resmen. grass quality'i normal'e çekince düzeliyor meh

Crossfire gibi allah belasını versin ya. Neler yaptım sürekli fps düşük araba kullanırken, ulan dedim tek ekran kartı takılayım. Full ayarlar ne takılma ne bişey var. Crossfire varsa ve sorunluysa oyun bir kapatın derim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi, online da chopper alıp army base e gittim tank alıcam diye, havada ateş açmaya başladı 15 20 zibidi (npc tabii) tank almak için karadan giriş yok bu arada base e diye biliyorum online oynarken

bu arada, tam oyunda böyle kırmızı player var gidip vurayım fln diye alıyorum gazı, cart diye ben hariç herkes gidiyor sessiondan (ya da ben kendim gidiyorum session olarak bir yere).

bu iki konuda fikri olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

abi, online da chopper alıp army base e gittim tank alıcam diye, havada ateş açmaya başladı 15 20 zibidi (npc tabii) tank almak için karadan giriş yok bu arada base e diye biliyorum online oynarken

base invaders diye bir görev var onu yaparken keşfetmiştim ben, arkada dağın bi ucu base e çok yakın, ordan karin kuruma ile içeri uçuyorum ben, araç zırhlı olduğundan içerde de kolay kolay vurulmuyorsun.

Dworgian said:

bu arada, tam oyunda böyle kırmızı player var gidip vurayım fln diye alıyorum gazı, cart diye ben hariç herkes gidiyor sessiondan (ya da ben kendim gidiyorum session olarak bir yere).

bu iki konuda fikri olan?

sen hariç değil, sen gidiyorsun orda :D z ye basarsan sol üstte public 1 fln yazıyor zaten solo session a atıyor seni.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

zırhlı araç satın alalım o zaman =/

ayrıca solo session çok zevksiz. dün seni gördüm ben paso birilerini öldürüodun ölüodun fln, yanına geleyim derken uçtum

polislere ölüyorum çoğunlukla ya :D boş geçmiyorlar pislikler, insurgent pickupla yok ediyorum herkesi :D
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.gamersnexus.net/gg/1916-investigation-rockstar-games-customer-service-calls

Sonunda birileri buna dikkat çekiyor. 3 ticket attım, ssler, mailler, twitter, hiçbirine cevap vermiyor adamlar.

Hackera mail bile attım sıkıldıysan geri ver accountu diye. Hayatımda böyle rezillik görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

khazadum said:

Liebe said:

Istari said:

sizde de masaüstüne döndüğünüz zaman fullscreen sorunu oluyor mu?

görev yöneticisine gidip switch to diyorum ben dönüyo oyuna o zaman

ALT + Enter tuşu tekrar fullscreen yapıyor. Ekleşelim de oynayalım birlikte.

o zaman da kenarlar da boşluk kalıyor. windowed borderless seçersem o zaman tam ekran oluyor. neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...