atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 işte konsolun üstünlüğü dermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 gg.ru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 editor çok iyi olmuş ya, şöyle random bişiler attım ortaya. gta iv'ü hatırlıyorum da ne filmler çıkar bundan. http://www.youtube.com/watch?v=4-wP-eTZPD8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Namessar said: very high ile ultra arasinda hic bir fark gormuyorum ben bu video da. gercekten mi yok yoksa video kalitesinden dolayi youtube un malligi mi?gecmis olsun nasil oldu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Iyy o videodaki grafikler ne kadar les ya pc baya celeron seviyesinde fln sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 DA2019 said: Accountum hacklendi. Hadi buyur. The email address for your account DA2019 has been updated. You will no longer receive email for this account at [email protected]. Email will now be sent to [email protected] instead. hayda =/ geçen gün rockstar da "bir açık vardı, hallettik ama şifrelerinizi değiştirin" diyordu. değiştirmedin galba? meh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Yok abi, değiştirmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Arkadaşlar şu backpiece nasıl alabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR AMA O POPO NE ÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 benim oyun sapıtmaya başladı, ekran kartı hayvani biçimde ısınmış gibi sağdan soldan grafik kaymaları oluyor max 70 derece görmüş oynarken ekran kartı. r9 280x ekran kartım, yeni çıkan gta5 beta driverını indirmiştim onunla mı alakası var acaba nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 amd kart ile msaa açınca bi grafik bozulması oluyo. fxaa ile takılıyorum o yüzden ben. belki o yüzdendir senin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 msaa acinca bende de ekranda sag altta grafik bozunmasi oluyordu kapatinca duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 aynen o sağ altta da var bozukluk, kapatıp bi deneyelim bakalım madem msaa yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 DA2019 said: Yok abi, değiştirmemiştim. e ticket atsan ya? twitter hesaplarından da yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 razzRaziel said: editor çok iyi olmuş ya, şöyle random bişiler attım ortaya. gta iv'ü hatırlıyorum da ne filmler çıkar bundan. http://www.youtube.com/watch?v=4-wP-eTZPD8 ne guzel bi kısa film olmus bu. tv falan okudun sanırım? yonetmenlik yetenegi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 df said: amd kart ile msaa açınca bi grafik bozulması oluyo. fxaa ile takılıyorum o yüzden ben. belki o yüzdendir senin de. aynen düzeldi msaa kapatınca sağolun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 gleoddyn said: VRAM 2.8 gb civarı. Şöyle bir çözüm gördüm ama ben de pek faydası olmadı, fps arttı ama stutter hala duruyor. Çözüm olarak; Nvidia control panel>3D Settings>Manage 3D settings>Power management mode "Prefer maximum performance" bir de Treaded optimisation "On" yapın demişler. Shader Cache'i açmayı veya kapatmayı dene, en çok stutter'ı etkileyen ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 toggie said: razzRaziel said: editor çok iyi olmuş ya, şöyle random bişiler attım ortaya. gta iv'ü hatırlıyorum da ne filmler çıkar bundan. http://www.youtube.com/watch?v=4-wP-eTZPD8 ne guzel bi kısa film olmus bu. tv falan okudun sanırım? yonetmenlik yetenegi var :) Guzel ama bicak ne arada elde beliren.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Dworgian said: DA2019 said: Yok abi, değiştirmemiştim. e ticket atsan ya? twitter hesaplarından da yaz Attım abi, 10 saat sonra aşağıdaki cevap geldi: Hello Devrim, Thank you for contacting Rockstar Support. We are sorry to hear about your account loss. If you could, please provide us an image of the email sent to you, sayiong that your personal information has been altered. Also provide us with the date of birth on your Social Club. Once we have this information, we may proceed. Thank you for your cooperation. Best regards, Brandon M. Rockstar Support Twitterdan yeteri kadar taciz ettim zaten: https://twitter.com/DA2019/status/590275766174228482 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Ulan adam date of birth ünü değiştirdiyse yardım etmeyecekler mi? Umarım DB den eski girdilere de bakabiliyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 toggie said: razzRaziel said: editor çok iyi olmuş ya, şöyle random bişiler attım ortaya. gta iv'ü hatırlıyorum da ne filmler çıkar bundan. http://www.youtube.com/watch?v=4-wP-eTZPD8 ne guzel bi kısa film olmus bu. tv falan okudun sanırım? yonetmenlik yetenegi var :) yok ya sdf, öle hoşuma gittiği şekilde koyverdim. elindeki bıçakla alakalı bişiler düşündüydüm ama uğraşmadım bakalım bir sonrakine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 video gta 3 grafikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 laptop sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Dworgian said: Ulan adam date of birth ünü değiştirdiyse yardım etmeyecekler mi? Umarım DB den eski girdilere de bakabiliyorlardır DOB editlenemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Nasıl yapılıyor, bi tuto falan hazırlasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar