Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Redeagle said:

Sizde memory leak oluyor mu ya? Böyle oyun 2-3 saat açık kaldıysa bende yavaşlamaya başlıyor. Normalde oyunu ilk açtığımda aynı settinglerle sıkıntı yaşamıyorum. Birkaç saat sonra yavaşlamaya falan başlıyor.

tam tersi bende var
ilk settinglerde 30-35 fps deyken
ayarlarları azaltıp arttırıyorum 20 dk sonra 60+ herzaman.
her oyunu aç kapa yapıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya genelde oyunda sorunum yok oyun super calisiyor diye yazan kac kisi gordun, forum ve internet yapisina ters. normal olarak sorunu olanlar yaziyor konusuyor dertlesiyor.

bilmem kac milyon satmistir, ciddi ciddi cilgin bir yuzdeyi kapsayan sorun olsa hurriyette falan manset olurdu herhalde :D
Sosyal ağlarda paylaş

donanım haber epic moments
"Evet beyler, geçen gece 2de oyun açılmıştı bildiğiniz gibi sonra oyun açıldıktan sonra launcher hatası oluyordu onun ssini almıştım ve meğersem sağ altta bir tane daha cd key varmış salak gibi acele edip foruma koymuştum sonra düzelttim sorunu bir baktım cd key kullanılmış. Gitti 35 dolar hiç steame, internete giresim falan yok 2-3 yıldır bu oyunu bekliyordum. Steame ve rockstara email attım ama büyük ihtimal olmaz bir şey. Yine almak zorunda kalacam oyunu ve rgsc olacağı için 60 gb yine indirecem."
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

amd işlemcilerin performansı nasıl oyunda ?

Liebe said:

ehem neyse şimdi oynamaya başladım oyunu, her şey açık msaa 2xte oyun müthiş akıcı değil ama oldukça akıcı. ekstra distance şeysini de 3te1 i kadar açtım. spec medium gibi

fx 8350 oc yok
amd r9 280x turbocolor 3gb
8gb ram

oyun oynanıyor yani sıkıntı yok gayet iyi

1-2 ayarı ultradan bi tık düşürdüm şu an cillops
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...