Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 rockstar iflasını açıklamış beyler kesin bilgi yayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Dworgian said: biri bana; 2) high-end evler arasında fiyatın ne fark ettiğini söyleyebilir mi? yanlış değilsem tek fark garaj büyüklüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Redeagle said: Sizde memory leak oluyor mu ya? Böyle oyun 2-3 saat açık kaldıysa bende yavaşlamaya başlıyor. Normalde oyunu ilk açtığımda aynı settinglerle sıkıntı yaşamıyorum. Birkaç saat sonra yavaşlamaya falan başlıyor. tam tersi bende var ilk settinglerde 30-35 fps deyken ayarlarları azaltıp arttırıyorum 20 dk sonra 60+ herzaman. her oyunu aç kapa yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ya genelde oyunda sorunum yok oyun super calisiyor diye yazan kac kisi gordun, forum ve internet yapisina ters. normal olarak sorunu olanlar yaziyor konusuyor dertlesiyor. bilmem kac milyon satmistir, ciddi ciddi cilgin bir yuzdeyi kapsayan sorun olsa hurriyette falan manset olurdu herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 meanwhile in dh http://forum.donanimhaber.com/m_104810917/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Ben murphy abiyi sevenlerdenim. Bir sorun varsa kesin 300-400kb bandında kotası dolmuş olan beni bulur ve 4 günde indiririm. Zaten 1 day 18 hours diyor şuan. edit : mesela şuan steamden attı ve giremiyorum , hemde ne steame ne de browser üzerinden steame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 torrent indirinler nereden indirdi ya, iş yerinde neden indirmiyorsam bende ayrı malım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bingildak said: torrent indirinler nereden indirdi ya, iş yerinde neden indirmiyorsam bende aynı malım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ne ağladınız ya takayı cd yi de ps4 te bi online akayım bari sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Banning görevi Spo Gemiyi patlattım. Oyun öylece kaldı. Yanan gemiye bakıyorum 10 dakikadır. Cut scene bide. Öyle bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 donanım haber epic moments "Evet beyler, geçen gece 2de oyun açılmıştı bildiğiniz gibi sonra oyun açıldıktan sonra launcher hatası oluyordu onun ssini almıştım ve meğersem sağ altta bir tane daha cd key varmış salak gibi acele edip foruma koymuştum sonra düzelttim sorunu bir baktım cd key kullanılmış. Gitti 35 dolar hiç steame, internete giresim falan yok 2-3 yıldır bu oyunu bekliyordum. Steame ve rockstara email attım ama büyük ihtimal olmaz bir şey. Yine almak zorunda kalacam oyunu ve rgsc olacağı için 60 gb yine indirecem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 GONDARCENGIZ said: meanwhile in dh http://forum.donanimhaber.com/m_104810917/tm.htm bu ne lan fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ağladımlı mesajda güzel baya fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 oyunda nedense pause menusundeki falan buttonlari goremiyorum bi kismi gozukuyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 SenariouS said: oyunda nedense pause menusundeki falan buttonlari goremiyorum bi kismi gozukuyor o kadar buldum oyunuda ascept ratio nedense 1080p secsem bile 4:3 kalmis ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 zipzip said: Dworgian said: biri bana; 2) high-end evler arasında fiyatın ne fark ettiğini söyleyebilir mi? yanlış değilsem tek fark garaj büyüklüğü. 10 araç maks zaten galiba. öyle bir tane alıp geçeyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ha benim aklıma bir soru daha geldi. niyeyse nasılsa ayar yaparken bir ara "windowed" yapmışım. şimdi oyundan çıkıp girdiğim her seferinde windowed başlıyor oyun =/ niyedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 amd işlemcilerin performansı nasıl oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Dworgian said: ha benim aklıma bir soru daha geldi. niyeyse nasılsa ayar yaparken bir ara "windowed" yapmışım. şimdi oyundan çıkıp girdiğim her seferinde windowed başlıyor oyun =/ niyedir? default öyle açılıyor, senin yaptığın ayardan değil. her açtığımda alt enter yapıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 fps'ye nasil bakiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 fraps playclaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 steam'se aç ayarlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bingildak said: default öyle açılıyor, senin yaptığın ayardan değil. her açtığımda alt enter yapıyorum ben. abi bende ilk açtığımda öyle değildi işte ona yanıyorum ben. video ayarları vs derken kapandı açıldı öyle oldu bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 S-H said: amd işlemcilerin performansı nasıl oyunda ? Liebe said: ehem neyse şimdi oynamaya başladım oyunu, her şey açık msaa 2xte oyun müthiş akıcı değil ama oldukça akıcı. ekstra distance şeysini de 3te1 i kadar açtım. spec medium gibi fx 8350 oc yok amd r9 280x turbocolor 3gb 8gb ram oyun oynanıyor yani sıkıntı yok gayet iyi 1-2 ayarı ultradan bi tık düşürdüm şu an cillops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Tam görevin ortasında bilgisayar reset bastı, la noluyo Bıngılın lanetine mi uğradık dedim gerizekalı Windoz update miş. Ula bi sorsana reset basmadan önce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar