kisaadam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Sapık gibi crewdaki herkese arkadaşlık isteği gönderdim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 oyunu kurdum ve.. rockstar game services are unavailable bu nedir yahu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 arkadasin bilgisayarda test ettim simdi. launcherla yavaslik sorunu olan varsa vpn de amerikada bir yerleri denesin. 10-15kb a inen download 7-8mb larla sonlandi vpn degistirdikten sonra. PIA kullaniyor o, california secti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Crewa request attım TyrannRedeagle yabıştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 usa vpn nereden buluruz ya, forumda yazmışlar son 5 gb'ın inmeme olayını çözüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 trial olan vpn indir orada da yazmışlar zaten. onlarla halledersin. yoksa hepsi para istiyo ya da editor bi çabukvpn versin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 abi gerçekten oç bunlar ya amerikan IP'si ile çatır çatır indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 trevor'un ayağındaki kan ve beyin parçası ile monologu şahaneydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Süper...Rockstar sunucularına ulaşılamıyor, hiçbir şeyi kaydedemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 rockstar pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 normal ayarlarda (bazı 1-2 şeyi high'ladım) normal çalışıyor ama arada mini-freezeler oluyor, rahatsızlık veriyor. hangi ayardan kaynaklı oluyor olabilir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bu megadownloaddakini indirdim ben, ustune launcher 1gb daha cekti simdi giriyorum oyuna <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 beş farklı sistem üzerinde witcher 2, gta iv, bf3 gibi oyunlarla fps karşılaştırması http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Dosya_Konusu__Grand_Theft_Auto_V_Performans_Testi-13558.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 sitenin yarısı reklam bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 hahaha site çok iyi flashbang etkisi yaratıyor beyinde THIS AND THIS AND THAT ALL FLASH LOOK HERE AND HERE SO SHINY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 180 lira bayılıyo muyuz şimdi buna? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 paticikten başka yere girmiyonuz mu lan sadgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bölüm sonu canavarına girmiyoruz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bence bölüm sonu canavarını yönetenlerde bölüm sonu canavarına girmiyordur. aklı selim hiçbir internet kullanıcısı o sitede dolaşmaz çünkü. o kadar reklam koymak ziyaretçiye saygısızlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Haha adblock açıkken bile reklamın üstünde reklam var. Adamlar doyamamış xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ahah lan olm video faydalı lan videoya bakın diye koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 beyler bu nuuvem neden 404 veriyo holaylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 once normal girip hesap ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Hatlar yogunluktan birbirine yapisinca veriyor 404 hatasini. http://www.yalnizlarmektebi.com/wp-content/uploads/2014/02/ESKI-BAKKAL-ESKI-UHU-404-YAPISTIRICILAR-2-AD__54595669_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 hee bitmiş ya adamlarda indirimi bitmeden geleydi gene xeşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar