Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

abi amdlerin optimizasyonları genel olarak son 2 yılda çıkan oyunlarda çok kötü kaldı ki high end serileri de nvidiaya kıyasla kötü yani. almak için hiçbir sebep yok. yeni bir seri çıkarmadıkları sürece.

amd kartlar cep telefonlarının samsung'u gibi bir şey. release'de iyi performans veren oyun olmadı herhalde son 1-2 yıldır.

BU ARADA AKŞAM BÖYLE PAUSE - RESUME UĞRAŞMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN GHOST MOUSE KURACAM HAHAHAHAH

vay arkadaş ya.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

abi amdlerin optimizasyonları genel olarak son 2 yılda çıkan oyunlarda çok kötü kaldı ki high end serileri de nvidiaya kıyasla kötü yani. almak için hiçbir sebep yok. yeni bir seri çıkarmadıkları sürece.

amd kartlar cep telefonlarının samsung'u gibi bir şey. release'de iyi performans veren oyun olmadı herhalde son 1-2 yıldır.

high end olmayan ürünleri daha uygun nvidia'ya göre ve daha performanslı genelde. onun dışında haklısın genel olarak da gta v için söyledim ben, amd'de de aynı performansı veriyor baya iyi optimize edilmiş oyun. beta driveları kurmamış olabilir belki sorun yaşayan arkadaş ondan dedim. amd nvidia savaşı vermek niyetinde değilim sdşlfö
Sosyal ağlarda paylaş

spompas said:

LathspeLL said:

Online'a geçerken PS4'teki karakteri transfer ettirdim, 550k para vardı, 1.5m civarı para var karakterde şuan.

her karakteremi veriyor?
yeni açsam oanda verecekmi "online?"
ps3 deki karakteri sokmadım bende onda nassa para var diye
yeni actım

Yok tek karaktere verecek. Başka karakter açtıysan onda kalır para, yenisine vermez.

Bana başta sordu "diğer karakterlere bakayım mı?" diye, buldu karakteri, "seçersen account'taki parayla birleşecek" falan dedi. Ok dedim, ekledi parayı.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Bu arada launcher'ı açabilmek için nvidia'yı Device Manager'dan disable etmek zorunda kalıyorum, açılınca tekrar enable ediyorum hemen. Yoksa oyun açılmıyor lol.

bende de aynı durum var lol bi de dün nvidia gta 5 icin özel driver diye update yaptı.

acaba o driver mı bozdu?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...