Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 asus vg248qe ne monitör şimdi 2k mı? BEN HİÇ ANLAMIYORUM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bingildak said: 2x 980 abi işte amd alanı dövüyorlar zaten sene 2015 sorun amd'de değil de o arkadaşta spesifik bi sıkıntı var sanki. ben cf kullanmama rağmen stutter pop-in falan yaşamıyorum olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 vg248qe 1080p 144Hz TN Panel. Opsiyonel olarak g-sync'li olarak da gelebiliyor da 144 Hz panelde g-sync pek bir işe yaramadığı için pek tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 abi amdlerin optimizasyonları genel olarak son 2 yılda çıkan oyunlarda çok kötü kaldı ki high end serileri de nvidiaya kıyasla kötü yani. almak için hiçbir sebep yok. yeni bir seri çıkarmadıkları sürece. amd kartlar cep telefonlarının samsung'u gibi bir şey. release'de iyi performans veren oyun olmadı herhalde son 1-2 yıldır. BU ARADA AKŞAM BÖYLE PAUSE - RESUME UĞRAŞMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN GHOST MOUSE KURACAM HAHAHAHAH vay arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Oyun inanılmaz iyi optimize edilmiş, şaştım kaldım resmen. 660m GTX'li laptop'ta normal ayarlarda 1080p akıyor. Diğer oyunlar böyle çalışmıyor lan, nasıl oluyor bu, magic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ingame 500k parasını alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Oyunun optimizasyonu gerçekten mükemmel.gtx 670, i5 2550k ve 8 gb ramle texturelar normal geri kalan tüm ayarlar very highda yağ gibi çalıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Online'a geçerken PS4'teki karakteri transfer ettirdim, 550k para vardı, 1.5m civarı para var karakterde şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ShadowFax said: ingame 500k parasını alan var mı? Aldım ben. Prologue'u ilk görevi falan geç. Eve gidince veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 LathspeLL said: Online'a geçerken PS4'teki karakteri transfer ettirdim, 550k para vardı, 1.5m civarı para var karakterde şuan. her karakteremi veriyor? yeni açsam oanda verecekmi "online?" ps3 deki karakteri sokmadım bende onda nassa para var diye yeni actım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Chastor said: Oyunun optimizasyonu gerçekten mükemmel.gtx 670, i5 2550k ve 8 gb ramle texturelar normal geri kalan tüm ayarlar very highda yağ gibi çalıştırıyor. bu sistem kötü mü ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bright said: vg248qe 1080p 144Hz TN Panel. Opsiyonel olarak g-sync'li olarak da gelebiliyor da 144 Hz panelde g-sync pek bir işe yaramadığı için pek tavsiye etmem. evet 144hz de 1920x1080 olan 2k mı oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bingildak said: abi amdlerin optimizasyonları genel olarak son 2 yılda çıkan oyunlarda çok kötü kaldı ki high end serileri de nvidiaya kıyasla kötü yani. almak için hiçbir sebep yok. yeni bir seri çıkarmadıkları sürece. amd kartlar cep telefonlarının samsung'u gibi bir şey. release'de iyi performans veren oyun olmadı herhalde son 1-2 yıldır. high end olmayan ürünleri daha uygun nvidia'ya göre ve daha performanslı genelde. onun dışında haklısın genel olarak da gta v için söyledim ben, amd'de de aynı performansı veriyor baya iyi optimize edilmiş oyun. beta driveları kurmamış olabilir belki sorun yaşayan arkadaş ondan dedim. amd nvidia savaşı vermek niyetinde değilim sdşlfö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ps3 çüleri beta tester diye ödüllendiriyorlar HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 LathspeLL said: Oyun inanılmaz iyi optimize edilmiş, şaştım kaldım resmen. 660m GTX'li laptop'ta normal ayarlarda 1080p akıyor. Diğer oyunlar böyle çalışmıyor lan, nasıl oluyor bu, magic. Bosta yatan 660 TI karti geri mi taksam naapsam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 spompas said: LathspeLL said: Online'a geçerken PS4'teki karakteri transfer ettirdim, 550k para vardı, 1.5m civarı para var karakterde şuan. her karakteremi veriyor? yeni açsam oanda verecekmi "online?" ps3 deki karakteri sokmadım bende onda nassa para var diye yeni actım Yok tek karaktere verecek. Başka karakter açtıysan onda kalır para, yenisine vermez. Bana başta sordu "diğer karakterlere bakayım mı?" diye, buldu karakteri, "seçersen account'taki parayla birleşecek" falan dedi. Ok dedim, ekledi parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Meet the trevor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 di, bir çılgınlık yap ikisi birden tak cross-SLI yap bakalım nasıl performans verecek asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Redeagle said: ShadowFax said: ingame 500k parasını alan var mı? Aldım ben. Prologue'u ilk görevi falan geç. Eve gidince veriyor. Hangi karaktere verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 40gb'dayım ben, herhalde inmeyecek akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 15 kalmış işte iner ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 downloader bozuk olmasa 6mps geliyordu :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ShadowFax said: Hangi karaktere verdi? Zenciye verdi. Diğer karakterlere geçmedim daha o yüzden para onlarda gözüküyor mu bilemem. Bir de parayı social club ile senkronize olduktan sonra ilk achievementiyle birlikte verdi. İnternete bağlı olman gerekiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bu arada launcher'ı açabilmek için nvidia'yı Device Manager'dan disable etmek zorunda kalıyorum, açılınca tekrar enable ediyorum hemen. Yoksa oyun açılmıyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 LathspeLL said: Bu arada launcher'ı açabilmek için nvidia'yı Device Manager'dan disable etmek zorunda kalıyorum, açılınca tekrar enable ediyorum hemen. Yoksa oyun açılmıyor lol. bende de aynı durum var lol bi de dün nvidia gta 5 icin özel driver diye update yaptı. acaba o driver mı bozdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar