Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum
ps3 ps4 sahibiyim, bu oyunu möstör reys diye almadım
bilgisayarımdan oynamak için aldım
zevklerinizimi eleştiriyorsunuz?

birileri bana 60 fps den aşağı olunca kötü oluyorum dediğimde eleştirmiştiniz.
ben bu şekilde zevk alıyorum, samsung 1 ms uhd monitördede 60+ gidebildiği yere çözünürlük çekiyorum 4k olsa nolur olmasa nolur.
çok merak edenler steamden ekler ss lere bakar videolara bakar. Doymazsa evime gelir oynar.
madem 4k ya heves edenleri eleştiriyorsunuzda niye ss leri merak ediyorsunuz?
adil kullanım kotan yeterse açıp youtube izlersin.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

df said:

kaç yaşındasın abi.

ben seni karıştırmıyordum di ile eskiden. Şimdi adının tam altına di gelince karıştırmaya başladım.

Son sayfalardaki en mantıklı mesajı atmış bulunuyorum bu arada.

bi di karıştırıyordu zaten. gücünü kötüye kullanıp title vermiş :p
Sosyal ağlarda paylaş

bende sadece 120 gb'lık SSD vardı, HDD yoktu, steamden indirmiştim dün akşam. Oyun release olunca gece 2'de 60gblık oyunu bi de unpack etmeye başlayınca eyvah dedim, en son oyun 93gb yer kaplıyodu. PC'deki windows 8 haricindeki her şeyi sildim, hatta windows'un içindeki bazı şeyleri de sildim, en son başlat tuşu çalışmıyodu, masaüstündeki tüm simgeler yok olmuştu falan... ama yetmedi abi, 93gb yetmedi oyuna.

sabah format attım pcye şimdi tekrar indiriyorum oyunu, bu sefer preloadsuz, direk oyunu indiriyor, dolayısıyla 60 gb yetecek sanırım

hepinizi çok seviyorum, kendinize iyi bakın
Sosyal ağlarda paylaş

spompas said:

Dark_Soul said:

yav hadi kimsemi oynamıyor paticikde,2 ss koyun , ilk izlenimleri yazın , şirkette başka siteye giremiyorum paticiğe mahkum kaldık :=)

steamden ss leri koyuyorum.

at bakalım steam linkini görelim. ayrıca sen 4k 60 fps alıcam ssd'ye kuruyorum diye artislik yapmıyo muydun, 2k nereden çıktı?
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

bende sadece 120 gb'lık SSD vardı, HDD yoktu, steamden indirmiştim dün akşam. Oyun release olunca gece 2'de 60gblık oyunu bi de unpack etmeye başlayınca eyvah dedim, en son oyun 93gb yer kaplıyodu. PC'deki windows 8 haricindeki her şeyi sildim, hatta windows'un içindeki bazı şeyleri de sildim, en son başlat tuşu çalışmıyodu, masaüstündeki tüm simgeler yok olmuştu falan... ama yetmedi abi, 93gb yetmedi oyuna.

sabah format attım pcye şimdi tekrar indiriyorum oyunu, bu sefer preloadsuz, direk oyunu indiriyor, dolayısıyla 60 gb yetecek sanırım

AHAHAHAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

hiç gereği yoktu
dosyaları hdd e taşıyım unpack edip tekrar ssd ye atıyorsun.
yarım saatimi aldı
Sosyal ağlarda paylaş

spompas said:

Phyx said:

hiç gereği yoktu
dosyaları hdd e taşıyım unpack edip tekrar ssd ye atıyorsun.
yarım saatimi aldı

hdd yok ki, ssd var sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

spompas said:

Dark_Soul said:

yav hadi kimsemi oynamıyor paticikde,2 ss koyun , ilk izlenimleri yazın , şirkette başka siteye giremiyorum paticiğe mahkum kaldık :=)

steamden ss leri koyuyorum.

at bakalım steam linkini görelim. ayrıca sen 4k 60 fps alıcam ssd'ye kuruyorum diye artislik yapmıyo muydun, 2k nereden çıktı?

artislik yapmıyordum. 4k da 60+ olmayacagınıda zaten biliyordum load time ps3 de uyuşuktu sırf o yüzden daralmıştım.

2560x1440 60+ alıyorum
ama artislik olsun diye söylüyorum senin monitörün yetmez zoom yaparsın pixel pixel görüp bok atarsın

steamcommunity.com/id/tugberk
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

bizim ders seçimi olayı gibi. 2-3 yılda bi böyle yüksek server talebi olacak diye öküz gibi serverlar açmıyorlar heralde. yoksa sıkıntı launcher tarafında değildir sanmam.

kiralasın hype doneminde. download serveri sonucta bu. official torrent bile cıkarsalar o da olurdu. illa kendi serverindan illa launcherdan download kastırtırsa olan bu.

bu arada gtaV downloaduna millet abandıgından bu yana ben steam de diger oyunlarda 4mb uzeri gormuyordum. genelde 10-11mb/s den asagı inmiyorum steamde. muhtemelen onlar da kaynak kısmıs durumda gtaV e ayırmak ıcın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...