Lexius Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 İnşallah megalink ilaç olacak. Yoksa hakkaten rockstar downloader kanser edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 1) Download 2) Wait for Crack... 3) Play ! WAIT FOR COREPACK's PREPACK, REPACK V1 & REPACK V2 ! Bu ne ya ? Kick'teki cracksiz mi? Edit: Cevabımı aldım. Full Unlocked doesn't means its cracked. Files are just unlocked, not like Steam preload. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 retail dvd versiyon. o yüzden unlocked diyor. crack yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Lexius said: İnşallah megalink ilaç olacak. Yoksa hakkaten rockstar downloader kanser edecek. 3. part %12'de kalıyor megada. Lanetli mi lan bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 oyunu bitirmemişler ayak yapıyorlar, elektrikler de gider yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Veee mutlu son.Emeği geçen kickass'e ve sol turbo butuna selamlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 mega'dan indirmeye çalıştığınızda her 3. part'ta memory yetersizliğinden download stuck oluyor Chrome'da. Firefox ile denerseniz de stuck olmayıp mem yok diyor. Bunun için her 2 parttan sonra ram temizleyin. CCleaner iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Dark_Soul said: Veee mutlu son.Emeği geçen kickass'e ve sol turbo butuna selamlar :P nerde bana teşekkür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 kickass'teki torrent aşırı yavaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 tamam da yani bir koca haftasonu geçti gitti adamlar pazartesi günü release yapıyor. ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 çok ayıp ettiler. Bu arada mega ile çektim. Bakalım launcher begenecek mi arşivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 heh, serverları kapatmışlar. Düzeltecekler herhalde. Boşuna mega ile uğraştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ilk gün 2-3gb dl çıkmaz inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 cikacak gibi yazmislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Dark_Soul said: Veee mutlu son.Emeği geçen kickass'e ve sol turbo butuna selamlar :P hangi linkten çektin. rockstarın downloaderı devamlı hata veriyor,bir türlü çekemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 p.tesi gece 2 de açılıyomuş. salı akşamına kadar oynayamayız ama ofiste tüm gün benchmark inceleriz artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 megadan çektiğimi kabul etti. countdown dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Cakallik edip oyunu Cin ustunden 30 dolara aliyorum. Insallah patlamaz. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 steamden alıyorsan ban yersin gaben acımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Yok GMG direkt. Region lock yokmus denilene gore. Patlarsa da yeniden aliriz artik yabcak bisey yok. edit : azcik ugrastirdi ama oldu. hehe Grand Theft Auto V (CN) - PC $23.39 Payment type: PayPal Total $23.39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Benim de bitti download, ohh. Google DNS'e geçince kesilmeler, error'lar kalktı, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Benim de internet costu indirirken ama hic de lazim olmadigi zamanda costu. Acil isim olsa surunur pezevenk. http://i.imgur.com/j07lTej.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 24$ çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 24 dolara gta5 nedir arkadaş yuh. sonra swarming chinese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Bizde 30 bişeye aldıydık gmgden 2 indirim üst üste binmişti. Ucuza bulunabiliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar