GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 2 sene olcak eylülde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ps4 çıkması kötü zamanda oldu. yoksa 6 ay peşinden çıkıyordu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 PC için çıkmasına az bir zaman kala konsolculara test süreci için teşekkürlerimizi sunarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 He sen de kendini oyle avut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 konsoldakiler 5 kere bitirdi, onbinlerce let's play video'su yayınlandı, tabiri caizse interneti nerede açarsanız açın bi gta 5 video'su görülüyordu. bu durumda pc guruhu neyin heyecanını yaşıyor ben anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Heyecan yaşıyoruz yazan mı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Başlık konsolfag magnet olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Redeagle said: Heyecan yaşıyoruz yazan mı oldu? 41 sayfa ps4, pc grafiklerini karşılaştıran, 4k tartışması yapan, pc master race başlığı açan kim aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Ben haber veririm arkadaşlara oyunu konsolda oynayanlar göz yaşı dökmesin diye artık grafik, mod, içerik hakkında geyik yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 gerek yok zaten hem ps3, hem ps4'de oynadık sanki 1,5 sene falan oldu edit: release'de aldım 2 sene olucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ne gözyaşı dökücem, yok zaten bende oyun. oynamayı da planlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 7 nisan pre-load "steam users" https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/204657218 ertelense refunda abancaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Son bir hafta !! Ps3 de az oynamistim icimde kaldiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 paticik crew yada mevcutta başka crew var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 şuan alınacak en uygun yer neresi? gmg mi yine? g2a şuan en mantıklı: https://www.g2a.com/grand-theft-auto-v-preorder-cd-key-global.html Burada stok kalmamis: http://www.instant-gaming.com/en/186-buy-key-grand-theft-auto-v-bonus/?currency=USD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Ben biraz geç almıştım, GMG Tier 2 ye atmış qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 bi san andreas yok ya tier 1 e göre. pek bi kayıp değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 nuuvem de 30 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 spompas said: 7 nisan pre-load "steam users" https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/204657218 ertelense refunda abancaktım nası yapıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 heyecan büyük, az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szopen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 gmg ne zaman dağıtacak keyleri bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 GONDARCENGIZ said: spompas said: 7 nisan pre-load "steam users" https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/204657218 ertelense refunda abancaktım nası yapıoz tahminime göre amerika başkenti saatine göre gmt -7 yani bizler +3 deyiz 4 saat sonra onlarda ayın 7 si olacak yanlışsam düzeltin. abaw yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Kanuni said: nuuvem de 30 dolar. 89 dolar yaziyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Chastor said: Kanuni said: nuuvem de 30 dolar. 89 dolar yaziyo? R$ Brezilya Reali. Peki böyle aldığımızda region lock vs bir sıkıntı oluşmuyor mu rockstarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar