DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 GMG de hic oyle birsey olmadi hatta zamaninda fiyat hatasi yuzunden onbinlerce oyunu sattilar site kilitlenene kadar cakmadi akillilar ama kimsenin de keyi iptal edilmedi herkes aldigi ile kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 gmg güvenilir bir site. ben de aldım az önce fiyat olarak en iyisi burası gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 gta V 129.99TL çakallar doluşmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Green Man Gaming legit site, uzun zamandır var. Ama işte Steam key vermiyor GTA5 için. Bu gift'leme olayını engelleyecek deniyordu Valve için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 DareJedi said: GMG de hic oyle birsey olmadi hatta zamaninda fiyat hatasi yuzunden onbinlerce oyunu sattilar site kilitlenene kadar cakmadi akillilar ama kimsenin de keyi iptal edilmedi herkes aldigi ile kaldi. Siteyle ilgili değildi zaten benim anlattığım olay da. Site ucuza ve verdiği fiyattan satıp keyleri de çatır çatır gönderdi, millet birkaç gün oynadı. Sonra firma çıktı dedi ki "bunlar fiyat kırmış, böyle olmaz, bunların üzerinden satılan tüm keyleri iptal ediyoruz" falan. G2Play olması lazım. Aradaki fiyat farkını karşılayıp yeni key mi ne göndermişti o site de, bir şekilde çözmüşlerdi ama huzursuzluk yani yok yere. Değmez gibi geldi 30-40 lira için. Steam'de durmasını seviyorum zaten updateler ve gelecekteki download rahatlığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 30 40 lira dediğin 110 120 lira asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Baggio said: Ben Steam'den 60 dolara aldım. Yeni bir hesap açıp adres olarak US yazıyorsunuz, sonra bir USA VPN bulup öyle giriş yapıyorsunuz, Amerika fiyatları. Açtığınız hesabı friend ekleyip gift ediyorsunuz kendinize sonra. (İlk işlemde 2-3 saat bir provizyon beklemesi oluyor ama VPN vs. çakallığıyla ilgili değil o, ilk alışveriş olduğu için, panik yapmayın.) banlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Baggio said: Ben Steam'den 60 dolara aldım. Yeni bir hesap açıp adres olarak US yazıyorsunuz, sonra bir USA VPN bulup öyle giriş yapıyorsunuz, bunu fark ederlerse hesabını banlayabilirler. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2937168 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Xenocide said: 30 40 lira dediğin 110 120 lira asdf Ben 38-45 dolarla 60 dolara almak arasındaki farkı demiştim abi, yoksa zaten alınacak gibi değil düz Steam hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 csgo veya dota2 tf2 keyleriyle 60$ a takasla alan varsa yazın abi, güvenilir satıcı varsa giftlesin bize steamden (csgo key var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 greenmangaming den çok oyun aldım. legal bir site sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 gmg'den sıkıntı olmaz bende çok oyun aldım. tek sıkıntı steam key olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Steam key olmayinca ne oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 abi bişey dicem amerikada 50$ mı steamde bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Esh said: Steam key olmayinca ne oluyo? lowlife arkadaşlarımıza 5800 saat gta oynadık diye notification gitmiyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ben oyun kutuphanesınde durmasını sevıyorum benım ıcın sıkıntı o. mesela gamersgate'de bir suru oyun var ama sıtesıne gırıp de ındırmeye usenıyorum. ucuzlayınca steam versıyonlarını alıyorum. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 bu steam de fiyatları kontrol eden departman gibi birşey yok, sorun orda. şöyle bir baksa brezilyada 88tl abd 130tl türkiye 200tl. bir tutarlılık politikası yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 gmg'den alıp ekleyemiyor muyuz sonra steam e? warz'yi öyle eklemiştik steam e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 steam overlay falan ekleseniz şortkata işe yaramıyo mu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 oyuna bağlı o. greenmangaming çoğu zaman steam key satıyor ama bazen böyle de oluyor. daha ucuza temin ettiler büyük ihtimalle bu keyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 other drm yazıyor eğer steam olsa steam yazıyor. ticket attım gmg supporta eğer steam keyi satarlarsa bu aldığımız other drm versiyonu steam e upgrade edebilecekmiyiz diye az önce. ayrıca herkes steam versiyonu istiyor diye ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 şimdi gmg den alırsak tek problem standalone olması mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Ben steam key satabilirim ucuza. Stay tuned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 100 veririm steam keyine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar