scorch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Silerler ya. Aldım gmgden geçtim. En fazla region lock yüzünden oynayamam ondanda da 2 qq yapar unuturum sonra razor reyisin crackini beklerim. Gmg de san andreası da hediye veriomuş zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 rockstar ön siparişe bi oyun bedava veriyo zaten. istediğin bi tanesini. s.andreas, gta4, max payne 3, l.a noire vs seçeneklerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Rockstar euroyla satıyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 scorch said: Silerler ya. Aldım gmgden geçtim. En fazla region lock yüzünden oynayamam ondanda da 2 qq yapar unuturum sonra razor reyisin crackini beklerim. Gmg de san andreası da hediye veriomuş zati Orda ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Theridone said: scorch said: Silerler ya. Aldım gmgden geçtim. En fazla region lock yüzünden oynayamam ondanda da 2 qq yapar unuturum sonra razor reyisin crackini beklerim. Gmg de san andreası da hediye veriomuş zati Orda ne kadar? 38dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 enpara'yla 99,5'a alacağım galiba steam'den :(. Abv aral... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Ben GMG'den aldım. Yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 scorch said: razor reyisin crackini beklerim. Iste bu olmadi master race. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 seigen said: enpara'yla 99,5'a alacağım galiba steam'den :(. Abv aral... aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 enparayla 99,5 oluyor, 175 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 kullanmadığı aylarda walleta atıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 mart'ta çıkacak, her ay 50 tl wallet'a at 25'i geri gelsin, şimdi başlarsan 125 tl'ye gelir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 200 yerine 275 tl vermiş oluyosun aslında dsfsdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Hmm mantıklıymış la ben hiç böyle düşünmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Ya almayın steamden bu kazık fiyatlara :/ face de de aldım diyen adamlar var 200 e ne oluyor yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 "Konsollarla aynı fiyata olduğundan alınır bence" diyenler falan var sdf. Aral iyi mekana kazık çakmış, ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 konsolda bile 180tl lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 zaten ertelene ertelene gıcık etti. bir de üstüne saçma fiyatlama. hayatta almam bu politikayı yürüten adamlardan. parayı sağlam indie adamlara veririm daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 kendi parası değil mi abi isterse 500 liraya alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Baya bir kişiyi enpara'lı yaptığım için, birkaç hesaptan wallet'a atabiliyorum. Küçük hesaplar peşindeyim ne yapayım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 http://www.rockstarwarehouse.com/store/tk2rstar/en_IE/pd/productID.311292300 burdan mı alsak napsak ki, kazık fiyatı steam e vermem bunlara veririm en azından steam belki bi oturur düşünür bu fiyattan satamıyoruz napsak falan diye sdfsdf http://www.rockstargames.com/newswire/article/52337/details-on-exclusive-content-for-returning-gtav-players-on bi de bonus content varmış ps3 te fln oynayanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Kaç kişide oluyor ya o dsafasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Catze said: http://www.rockstarwarehouse.com/store/tk2rstar/en_IE/pd/productID.311292300 burdan mı alsak napsak ki, kazık fiyatı steam e vermem bunlara veririm en azından steam belki bi oturur düşünür bu fiyattan satamıyoruz napsak falan diye sdfsdf http://www.rockstargames.com/newswire/article/52337/details-on-exclusive-content-for-returning-gtav-players-on bi de bonus content varmış ps3 te fln oynayanlar için Kaça geliyor oradan. GMG'den 35-36 dolar gibi bir şeye aldım(san andreas verdi ek olarak). Daha ucuzsa ve region lock falan yemeyeceksen oradan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 GMG'de region lock var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 GMG bütün Amerika'ya ve Avrupa'ya legit oyun satıyor. Keyler Meksika'dan veya Rusya'dan değil yani. Türkiye'ye has bir region lock yapılmazsa(ki imkansız bir şey herhalde) gmg'den alıp lock yemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar