GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 stormeagle said: "İnternetten alışverişlerde kargo ücreti, aldığınız ürünlerin toplam bedeli 80 TL ve altı ise 10 TL, 80 TL üstü ise ürünlerin toplam bedelinin %13'ü kadardır." Bu nedir arkadaş. Bir ikili bir üçlü kanepe alıcam diyelim 4.000tl yapıyor. 520TL kargo ücreti mi vericem ? 500 liraya evden eve nakliyat var lan 20 milyarlık tv aldık diyelim,herifler böyle böyle zengin oluyo işte aga :( asfasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 paradoksalkedi said: Kargo ile 3lü kanepe alabileceğin başka bir yer var mı? Varsa ucuzsa kargo ordan al. yoksa adamlar kendi fiyatını belirler. gayet doğal. lol kafaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 olm gidin alın itfaiye meydanından ordan bi nakliyeci de bulursunuz 50 liraya getirir. ha yoksa sizin şehirde ikea e napacak olm adamlar? kendi kargo fiyatını belirler. varsa da git al, itfaiyden adam tut getir götür yapsın. biz gidiş dönüş 100 kmlik toplam yolu 50 liraya taşıttıydık lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ne kafasi be, serbest piyasa ekonomisi o begenmediysen kendin tasi, kargo kullanin diye kafaniza silah mi dayadi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 soyuluyo abi adamlar. amazonda da 40 bin dolara tv var. SOYULUYOZ BEYLER http://www.amazon.com/Samsung-UN85S9-85-Inch-Ultra-120Hz/dp/B00CMEN95U not: ikea daha soyguncu çıktı kargo bedavaymış bunda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ya beyler ikea ne hiç mi fight club izlemediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bu neyin kafası? Adamlar bir hizmet sunuyor, karşılığında da bir fiyat belirliyor. Forum köşelerinde zırlayacağına almazsın olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Kargo kullanman için, alış veriş yapman için, evden çıkman için, yazı yazman için kafana silah mı dayandı? Tüketici dediğinin fiyat konuşma hakkı yoktur, bunun yerine sadece oradan alışveriş yapmamakla yükümlüdür. Beğenmiyorsan terk et ülkeyi. -IKEA'nın sahibi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bu ikeanın yolladığı/anlaştığı kargo o kadar tembel bi kargo ki kimdi hatırlamıyorum ama yani adamlar ürünleri aşağıya getirip telefon açıp abi getirdik ürünleri aşağıdan alırsınız diyen bir firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 dhl ile yolluyorlar ben dükkandan gidip aldım en son 1200 tl lik alışveriş için 40 tl mi ne ödedim internetten alınca sıkıntı yapıyor belki de bilemedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 dukkandan aldim ~1400 liralik bisi nakliyat + kuruluma 180 lira odedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 monoscope said: bu ikeanın yolladığı/anlaştığı kargo o kadar tembel bi kargo ki kimdi hatırlamıyorum ama yani adamlar ürünleri aşağıya getirip telefon açıp abi getirdik ürünleri aşağıdan alırsınız diyen bir firma.zaten apartman kapisi teslim yaziyor sitede anormal bi durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 daha da ikeadan almam ya tekzende öyle yazıyomuş ikeada da öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Baba parasıyla yaşayanlar hemen belli olmuş. Koçtaş vs. gibi soyguncu yerler bile 30 40 liraya yolluyorlar her şeyi. Daha geçen kış şehirler arası ev taşıdım indiri kaldırı, sigortası vs. 1000 lira verdim bütün eve. İkea'nın kargo politikası saçma, bunu kabul etmek lazım. Zorla mı satıyorlar falan diye argümanlar üretirken kapitalist düzen falan diyorsanız kapitalizm ne demek onu bilmiyorsunuz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Fistan said: monoscope said: bu ikeanın yolladığı/anlaştığı kargo o kadar tembel bi kargo ki kimdi hatırlamıyorum ama yani adamlar ürünleri aşağıya getirip telefon açıp abi getirdik ürünleri aşağıdan alırsınız diyen bir firma.zaten apartman kapisi teslim yaziyor sitede anormal bi durum yok bi tv ünitesi bi de bilgisayar masası aldım ayrı ayrı, ikisini de çıkardılar yukarı kadar. 4. kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kanepe almıştım bayrampaşadan sarıyere 40 tlye getirmişlerdi ? ne soygunmuş ha taksiye binsen 50 - 60 tl tutar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 deadwoll said: İkea'nın kargo politikası saçma, bunu kabul etmek lazım. Zorla mı satıyorlar falan diye argümanlar üretirken kapitalist düzen falan diyorsanız kapitalizm ne demek onu bilmiyorsunuz demektir. şunlar süper komik ya gerçekten. "zorla mı satıyorlar" e iyi. her şeyin parası 10 katına çıksın ülkede, sonra "zorla mı satıyorlar" diyelim. mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ya her halükarda ikea heryerden ucuz oluyo burda mahalledeki adama yaptırmak istesem ikeadaki bi dolap fiyatına sadece kapak yapıyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi ikea dediğin 55m2 masayı 3m2 kutuya sığıştırıp arabanın bagajında taşıdığın kolileri aldığın yer değil mi? adamlar herşeyi zipleyip teslim ediyor ya şaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sabonis said: deadwoll said: İkea'nın kargo politikası saçma, bunu kabul etmek lazım. Zorla mı satıyorlar falan diye argümanlar üretirken kapitalist düzen falan diyorsanız kapitalizm ne demek onu bilmiyorsunuz demektir. şunlar süper komik ya gerçekten. "zorla mı satıyorlar" e iyi. her şeyin parası 10 katına çıksın ülkede, sonra "zorla mı satıyorlar" diyelim. mantıklı. İkeadan almak zorunda mısınız? Hayır. İkeaya taşıtmak zorunda mısınız? Hayır. Adam net bir şekilde alırsan Ekime almazsanız genital bölgeme kadar yolunuz var diyor. Paranız yoksa almazsınız. Paranız var ama fiyatın gerçekleri yansıtmadığı inancındaysanız kişisel protesto hakkınızı kullanır almazsınız. Ancak ve ancak bunu niye bu fiyata satıyorsun deme hakkınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ikea sizin aldığınız kanepeden masadan dolaptan kazanmıyoki lan isveç köftesiyle, her gidişinizde aldığınız mum ve bardaklardan kazanıyo deli gibi. almasanızda oluyo yani o kanepeyi masayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Biz başka bir firmadan aldık, adamlar bir kamyon dolusu ürünü ücretsiz bir şekilde eve kadar taşıdılar(6.kat) üstelik yine ücretsiz bir şekilde kurulum yaptılar. Fiyat olarak da ikeadan çok daha uyguna geldi. Bu nedenle ikeadan hiçbir büyük eşya almıyorum, sadece ufak tefek, arabamın bagajında taşıyabildiğim şeyleri alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Sistemi bilmeden gelip burdan bikbik ötmeyin gençler. Online alış-verişde IKEA büyük ürünleri GEBZE DEPO'dan gönderir.(Burası IKEA TR'nin Yurtdışından gelen tüm ithalatlarını geçici olarak depoladığı ve mağaza stoklarını tuttuğu antrepodur) Küçük ürünleri en yakın mağazadan gönderir. Ayrıca, mağaza içinde anlaşmalı kargo(genelde DHL, bitek İzmirde bir şahıs firması idi) ile gönderdiği için yine 5 parçaya kadar fiyatlandırılır. Çünkü IKEA bünyesinde barınabilme için antlaşma şartları budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 tambjk said: Biz başka bir firmadan aldık, adamlar bir kamyon dolusu ürünü ücretsiz bir şekilde eve kadar taşıdılar(6.kat) üstelik yine ücretsiz bir şekilde kurulum yaptılar. Fiyat olarak da ikeadan çok daha uyguna geldi. Bu nedenle ikeadan hiçbir büyük eşya almıyorum, sadece ufak tefek, arabamın bagajında taşıyabildiğim şeyleri alıyorum. Ha bir de şu var, o aldığın mobilyacı 30 gün koşulsuz şartsız iade alıyor mu senden genç?(Hatta ben sırf müşteri memnuniyeti için 8 ay önce alınan gardrobu geri alındığını biliyorum) Ya da bi koltuğa 25, bir gardıroba 10, bir yatağa 35 yıl garanti veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ikea veriyor mu gardroba 10 yıl garanti 8 yıl sonra gidip vereyim geriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar