knoxville Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 arma 3ü olan varsa bp çaksın üstüne $profit$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Bugün Dayz Standalone çıkalı tam 1 sene olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 O kadar sinirlendirdik ki aylar boyunca snipelayarak bu herifi, yayında gerçek silah çekti. http://www.youtube.com/watch?v=lq5QRWxkSWg Burada normal operation. Ghillie sniper benim, geri kalan /dzg/ ekibinden. http://www.youtube.com/watch?v=8iGNyMrgU24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ne zamandır takip etmiyordum araç mı gelmiş ya? Araç gelmişse bir update yapıp oynarım biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bi açim dedim oynu 1.5 gb update sdgdsg kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 xunn said: O kadar sinirlendirdik ki aylar boyunca snipelayarak bu herifi, yayında gerçek silah çekti. http://www.youtube.com/watch?v=lq5QRWxkSWg 7. saniyedeki silahta neden HİÇ recoil yok abi? Adam aynı noktaya şarjörü boşalttı resmen. Tam araç maraç lan acaba oynanır mı falan derken saniyesinde gitti bütün hevesim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Manyak mısın hayvan gibi recoil var, o herif DayZ Developer Hicks'i vurup banlandıktan sonra sinirlenip yeniden oyunu alıp üstüne hack satın alan cocuk. No recoil hack'i var orada. Farkettiysen yoktan varoluyor, speedhackle gitti oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 developera sinirlenip oyunu tekrar almak baya iyiymiş ahahah SENDEN NEFRET EDİYORUM BU YÜZDEN BU 50 DOLARI SANA FIRLATIYORUM LANET OLSUN SANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Yok oyunu almadı sinirlenip, hack'i aldı. Banladıklarında baya baya hackliyolardı diye yalan söylendi. Çünkü streamsnipe illegal değil ve global ban atılabilecek bir offense değil. Kick, server ban okey de, global vac ban nedir, dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Ha iyi abi no recoil hackse o, gerçek sandım dsfjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Yok baba, ben genelde Mosin kullanıyorum, recoil ve sway o kadar çok ki sıktıktan sonra merminin indigi yeri görüp course correct çakamıyorsun bazen, dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Ceremor'un grubuna sızdık 3 /dzg/ olarak. Ben pembe elbiseliyim. http://www.twitch.tv/ceremor/b/606804047 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Ahah Xunn'un youtube videoları harikaymış Memesinc(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 xunn said: Ceremor'un grubuna sızdık 3 /dzg/ olarak. Ben pembe elbiseliyim. http://www.twitch.tv/ceremor/b/606804047 niye vuruyon adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Hep sevdigimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 COMFY AS FUGG. http://i.imgur.com/2xK1iXn.jpg Military tent gerçekten huzurun adresi. Mogilevka'ya beklerim. Eller yukarıda gelin düdükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Deacon said: Ya bu "IT IS ALPHA" argumani da inanilmaz yanlis kullaniliyor. Oyunun cok temel seyleri bozuk. Collision detection calismiyo, path finding sifir, sesler allahlik vsvs... Yani bugli silah var mermi takamiosunuz. Bunun tek bi anlami var: hayvan gibi kotu programcilik yapilmis. Evet buglar beta'da temizlenir de boyle oyunun en temel seyleri bozuksa onlari beta'da temizleyemezsin. Boyle sorunlar 'patch patch' mantigiyla cozulurse spagetti kod olur, ilerde yeni bir sey ekleyemezler. Bugün bu alıntıyı bizzat tecrübe ettim. 4 saatlik gearla beraber, bir zombiyi inat edip beyzbol sopası ile öldürmeye çalışırken ölünce kendimi steam support center'a attım. Cidden ayıp 3 sene geçmiş ama sen hala Melee buglarını düzeltememişsin. Herkes Xunn gibi sniper oynamak zorunda değil. Umarım iade ederler, gider H1Z1 + Airdrop alır keyfime bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Melee sorunsuz çalısıyor, git gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 yok bok gibi gliçli salak bi meleesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Serilen plan bu. First Quarter Basic vehicles Advanced loot distribution New renderer New Infected AI Basic stealth system (infected and animals) Diseases Improved cooking and horticulture Advanced anti-hack system (Dynamic BattlEye) Second Quarter Advanced vehicles (repair and modifications) Advanced animals (life cycle, group behaviour) Player statistics New UI Player stamina Dynamic events World containers New physics system Third Quarter Traps Barricading Character life span + soft skills Animal predators + birds Aerial transport Console prototype Advanced communication Fourth Quarter Animal companions Steam community integration Construction (base building) Beta version Bunu yanı sıra hackerlardan bayan arkadaslar için uzaktan kuzenim bir server kurdu. Private hive, whitelisted. GUID serverda kayıtlı değilse server otomatik olarak almıyor. Bir ara ayrı thread'ini açarım. Daha dün 2 aydır orada oynayan bir clan'ın ESP'si oldugunu farkedip kaydettik ve 10 kişilik clanı banladılar. Öyle glitch'tir hack'tir abuselattırmayan, güzel counter measureları olan ve sürekli aktif bi admin kadrosuyla şu an huzurlu oynadıgım tek server. Ben 4chan ekibimle burada oynuyorum, US, Canada bebeleri gelip burada oynuyor. Katılmak isterseniz çok kısa ve basit bir vetting process var. Lakin aramızda sanmıyorum hack yapan ama yine de belirteyim. Gelmeyin abi, başka insanların, publiclerin suyunu çıkarın. İlgilenenler beni özelden dürtebilirler nasıl girebilecekleri konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Yeni patch geldi. v0.53.126384 (4 Feb 2015)[edit] New Items: New model for Fireplace Kit Fireplace with Tripod Large prison wall Small prison wall Armbands Broom Canoe Paddle Field Shovel Flare Flaregun Hay Hook Hatchet Ice axe Lead pipe Lug Wrench M65 Field Jacket Natural Leather Hat Natural Leather Moccasins Natural Leather Pants Natural Leather Jacket Natural Leather Storage Vest Quilted Jacket Raincoat (black, blue, pink, red variants) Steak Knife Sweater Tanned Leather Zucchini seeds New Mechanics: New animation for water pump when drinking (blue pumps only so far) Improved animal AI Animals make death sounds (possibly other idle sounds too) Duct Tape and Rope can now be used to restrain another player Restrained players can be cut free using a bladed weapon Restrained players can free themselves by pressing the movement keys (20 times for handcuffs, 10 for rope and tape) Fireplace Kit now requires either 3 Firewood or 5 Sticks to craft basic Fireplace You can now craft an Oven from a basic Fireplace It is possible to reignite a fireplace without using matches if it is still above 200 degrees Celsius Suicide is no longer possible using the Improvised Knife You can craft Armbands by using a knife to cut apart a Raincoat Canteens and bottles can now hold gasoline It is now possible to fill and empty Cooking Pots with water There are now classes for various liquids: water, river water, vodka, beer, gasoline, and diesel Leaked Files: Fox Pelt Horse Pelt Mouflon Pelt Butcher Hammer Flanged Mace AK Bayonet Lighter (unofficial name) Natural Leather Knapsack (unofficial name) Natural Leather Liquid Container (unofficial name) New Zombie model (blank template prototype) School Building New locations: Prison southwest of Komarovo Village of Nagornoe Updated locations: Castle on Skalisty Island Graveyard at Berezino Graveyard at Pavlovo Graveyard at Prigorodki Graveyard at Pustoshka Fixed: Free look now works properly on handheld scopes (you can move up and down instead of just left and right) Painting a Full Ghillie Suit now works properly Cooking Tripods can now be deployed properly with a basic Fireplace T-Shirts now only take up one inventory slot Raincoats now only take up 2x1 inventory slots Tactical Shirts now only take up one inventory slot UK Assault Vests now only take up 2x2 inventory slots Leather Sewing Kits now showing degraded skin when status of kit reached Damage or below Pepper seeds are now known as Green Pepper seeds Waterbottles are now known as PET Bottles Flares fired from a Flaregun can now be seen by others Your own footsteps no longer sound like they are behind you Known Issues: "Rollbacks" and desync are to be expected with build 126147 due to some of what is being tested, including sanity checks. [1] Pumpkins have a chance to grow to 0% (fixed?) Drinking from ponds or lakes can result in getting stuck in the drinking animation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 İtinayla admin vurulur. Türk vurmanın tadı bambaşka. http://www.youtube.com/watch?v=DFM3PT2Fpgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 böyle bişey var http://www.twitch.tv/survivorgamez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Tam onu söylemeye gelmiştim tüm streamler kapışıyor, güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Aralarında streamsnipelamadıgım yok. Kalıtsal olarak çok kötü oynuyor streamerlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar