pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Benzeri bir yatırım ne derece kazandırır? Merkezi bir lokasyon Nezih bir mekan Minimum 30 pc, sağlam spec Mümkünse 3-4 adet ps4 Mutfak/Cafe içinde zengin içerikle Masa oyunları 200 bin tl gibi bir yatırım gömmek ne derece mantıklı Adeks benzeri lüks bir eğlence merkezi açmaya? Arkadaşın hatırına açıp sorayım dedim buradan. Ne iş yapar ne yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 internet kafe bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 adeks internet cafe degil mi, ne zaman luks eglence merkezi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 lüks eğlence merkezi sdf, adekse hiç gitmemiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sene 2013 evinde pc olmayan kaldı mı ya adekx leşçil ötesi çoluk çocuk bağırıp kafa skiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 al luks eglence merkezi. http://thegame.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 5 yıldızlı otelin bodrum kata corporate itnernet kafe açmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Yahu anlayin iste asdah. Adeksin bir tik üstü diyorum. O linktekini biliyorum da o tip bi yer mimkin değil kurtarmaz İstanbul gibi metropol olmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 oho istanbul'a metropol dedi şimdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 pavyon aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Ben de batırırsın dedim zaten. Assfgkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Eskişehir'den bildiriyorum batar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 lüks internet kafe lafını 2014 senesinde ve patide duyacagıma 2000 yılında 512kbps gelmiştir zamanları duysaydım da bazı şeyler için geç olmasaydı be. ben utandım adam yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 biz istanbulda planlıyoruz lanParty organizasyonları filan olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 tek şansı böyle lol cü elemanlara felan sponsor olucak sürekli lol(yada şuan -12 yaşa hitabeden hangi oyun varsa) turnuvası falan düzenleyecek belki yırtar ama sene olmuş 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 30pc ile donmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 internet kafe olayı türkiyede kore yada japonya gibi değil çoluk çocuğa crackli nfs lol felan oynatıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 eskişehir'in çoluk çocuğunu toplarsın. olsun para paradır profile bakma. 6 yıl eskişehir'de yaşamış biri olarak. Millet kendi lan game'ini evde kuruyor laptoplarıyla zaten lan game bile kalmadı, herkesin evinde internet var toplaşıyorduk bir evden giriyorduk server'a mis gibi evde donla oturuyorsun, paran yettiğince bira, ister yat ister otur... The Game concepti mükemmel mesela çok hi-tech ortam olmuş orada da "kapışmak" zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Eskişehir'de o tarz bir yer açıcaksan konsept daha farklı olmalı. Dart-bowling-karaoke-guitar hero-move-langırt-pc gibi yığcaksın farklı tipleri, dizaynı da çok basit mekanın. hem zaman zaman organizasyonlara ev sahipliği yaparsın (şirket olsun, doğum günü olsun, grup olarak farklı eğlenceler olsun) hem de türkiye'de yaygın bir konsept değil henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bowling olmaz da dart tarzı oyunları falan koyabilirsin ama o zaman da içki lazım e o zaman da varuna'lar var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Artık sadece internet kafe olarak kalarak dönmek mümkün olur mu hiç bilmiyorum. Mahallenin 3-5 tane 6 yaşındaki velediyle idare etmek zorunda kalabilirsiniz. Ne kadar kitle toplayabilirsin bilmiyorum ama böyle magic, munchkins vs. gibi kart, board oyunları oynayabilecek rahat masalar falan atarsan belki düzenli bir kitle oluşabilir. Ordan hafiften yemekli kafe işine kayılabilir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 İnternet cafe değil de ps cafe'ler her türlü döndürüyor kendini, Fifa olsun Guitar Hero olsun. Öğrencisi bol ortam, muhakkak döndürür Eskişehir'de de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Anadoluda tutabilir belki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 İnternet kafe işi yalan ama playstation cafe deli gibi tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar