progamer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=0hM6_CAurlg çok hoş bi oyun olmuş. demin gördüm videosunu. steamde 11 dolar şu an. said: Nidhogg is to swordfighting what Sensible Soccer is to foot-to-ball. It’s the International Track & Field of sticking people with pointy objects. It’s a two-player multiplayer distillation of a swashbuckling action movie, with every extraneous element burned away until all that’s left is a couple of buttons, a few moves and twice the concentration of drama and excitement. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 paragöz firmalardan değilim, idealist indie firmayım, görselliğe önem vermiyorum çünkü dandik grafiklerle çok eğlenceli zamanlar geçirmiştik, onun için bakın retro oyun yaptım 11 dolar pls denmiş. çok denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 aslında 1978'deki philips videopac'ten oyunları portlayıp böyle 15$'a koyacaksın, millet yer kesin. lanet olsun sana notch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Oyun iyi yalnız, izledim videoları, pahalı geliyor genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Humble bundle'a düşer oynarık asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Epey eğlenceli bir şeye benziyor. Pes atar gibi yan yana da oynanabiliyor. Yalnız o fiyatı da bence hak etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 humble'a duserde 10 cente alırsanız alın yoksa etmez o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 11 dolara aldım çokda pişman değilim ama online oynayan kimse yok sdf yine şöyle bi kaç kişi alsa pati turnuvası çevirsek hoş olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 mümkün değil o fiyata alınmaz ya... o kadar ederi yok bu oyunun... 1 dolara bile almam hatta. 0,99 cent filan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 atari 2600 tier resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 oha harbi atari 2600 port lmao http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/rq0AAOxypthRxgIp/$%28KGrHqMOKpwFG%29Jn,Z%29MBR%29gIo6ZJQ~~60_12.JPG http://atariage.com/2600/screenshots/s_SwordFight_2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 WTF fena değil ama co op tepkileri için bu daha iyi =D http://www.youtube.com/watch?v=ykDW1dWU7Fs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Retro diye diye ne ekmek yendi be şöyle boktan oyunlarla. 11 dolar %20 indirimlisi, yarın 14 dolar olacakkmış. Ahkaskjasl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Abi oyun retro olduğu için değil, gameplay'i çok iyi ondan gidiyor, çok acayip akıyor baksana, izleyince oynasasım geliyor ne grafikle verseler oynarım yani bunu. Ha retro olunca develop etmesi kolay oluyo işte o yüzden bisürü ufak ufak oyun çıkıyo böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Gameplay iyi, tamam. Grafikler de biraz eli yüzü düzgün olsa fena mı olur? Bana kolaya kaçıyorlar gibi geliyor. Indie bile olsa öyle. Oyunu yapanlardan biri diğerine şöyle diyor gibi geliyor bana hep: "Yüz bin kişi alsa; en kötü 10 dolardan çaksak. Mmmm... Ne ediyor? 1 milyon dolar. Hemen yırtarız moruk!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 şimdi oyun şöyle mi sen turuncusun sarı seni öldürürse sarı oluyosun. yani iki tarafa doğru gidebilirsin oyunda. e o zaman tek yönde gitmek için her öldüğünde diğer tarafın seni öldürmesine izin verip aynı yolda gidebilirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Selamisahin said: Gameplay iyi, tamam. Grafikler de biraz eli yüzü düzgün olsa fena mı olur? Bana kolaya kaçıyorlar gibi geliyor. Indie bile olsa öyle. Oyunu yapanlardan biri diğerine şöyle diyor gibi geliyor bana hep: "Yüz bin kişi alsa; en kötü 10 dolardan çaksak. Mmmm... Ne ediyor? 1 milyon dolar. Hemen yırtarız moruk!" daha önceden de yazmıştım, indie firmaların çoğu tek oyunda milyoner olup emekli olalım kafasında bakıyor olaya. 5 bin dolara oyun maledip 500 bin dolar kazanalım derdindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Ahahah oyunun bütün contenti de 4 stage'in enemy AInin seviyesi arttırılarak 4er kere tekrarlanmasından oluşuyormuş. Armorgamesdeki flash based applicationlar yeni çıkan çoğu indieden daha iyi olabilir sdgdfg. Şöyle oyunları görünce bastion'u 1 dolara aldığım için vicdan azabı hissediyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Sam said: oha harbi atari 2600 port lmao http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/rq0AAOxypthRxgIp/$%28KGrHqMOKpwFG%29Jn,Z%29MBR%29gIo6ZJQ~~60_12.JPG http://atariage.com/2600/screenshots/s_SwordFight_2.png daha cok barbarian port ama tam değil. hanı bu tug of war gameplayı tat katmıs oyuna haritayla beraber. ha yine etmez tabi o para. flash oyunu bu gerceklerden kacmaya gerek yok. öbür yandan bi divekick te değil mesela, bak divekick 10 dolar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar