deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Abi bunlar ne koyuyorlar hamburgerlerin vs. içine? Yerken midem bulanıyor resmen ama 1 hafta yemeyince de söyliyim de tv karşısında sarımsaklı mayoneze patates bandırayım, steakhouse'u hiç edeyim diye düşünmeye başlıyorum. Uyuşturucu gibi oldu şerefsizim, istemeye istemeye yiyorum lol. Bir de evde dünya kadar yemek var, kilo alıyorum vs. diye suçluluk hissediyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 boğazını tut. yeme. para da sende gırtlak da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 herkesten önce ben söyliyim burger king'in mcdonalds'dan kalitesiz NET nasil olsa birazdan geleneksel paticik tartismasi cıkıcak adettendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ne koyuyorlar bilmiyorum ama cidden bi bağımlılık yapıyor :P ama spora başladığımdan beri(7-8 aydır) bu tip yerlere bulaşmıyorum.yesem bile bi pişmanlık oluyor içimde :) anca ayda bir falan oda arkadaş zoruyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 çin tuzu koyuyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Masticore said: herkesten önce ben söyliyim burger king'in mcdonalds'dan kalitesiz NET nasil olsa birazdan geleneksel paticik tartismasi cıkıcak adettendir Dude wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Hepsi iğrenç bu arada, hiç birini sevmiyorum esasen (belki KFC) Ama işte sevmeden yiyorum, hatta bazen hamburgerin bi kısmını (son zamanlarda özellikle) midem kaldırmıyor, çöpe falan atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 geçen kfc ye gittim küçük kutuda bişey verdiler soğanlı bişey. çatalda yoktu butları bandım içine. neydi ki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 coleslaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Soğanlı diil o kereviz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 çatal vermeyince banılacak bişey dedim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Mcdonalds burgerlarin sadece 15i et. Gerisi baska bisey. Yencek seyler degil. Ayni problem Bende de var ama inanilmaz fast food tuketesim geliyor bazen. Bellirli araliklarla tuketmem gerekiyorm Burger yesem bile artik restorantta falan yiyorum . Ya da bio bir burgercim var orda aylik ihtiyacimi bir seferde karsiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Hoşuna gittiyse sıkıntı yok sdlfkdjsgh Ben but da sevmiyorum bu arada, olayım kanat orda. 10 kova yerim eppeksiz. Neyse 6. kilomu da verdim 3 ayda, azmedeyim bu akşam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 oh lan yalnız değilmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Mcdonalsın tek güzel yanı interrail yaparken çok ucuza karın doyuruyosun.Alıyosun 4-5 tane cheeseburger ,tanesi 1-2 euro arası zaten.Bide 24 saat açık genelde adamlar,hotel bulamıyınca kafayı gömüp kestiriyosun falan.Baya şükretmiştim varlıklarına interrail sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Türk dönerci abi, 3 euro'ya öküz gibi yiyorsun, bir de orda bayağı sebze basıyorlar içine. Onun da eti kayış gibi ama canım da çekmedi değil şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 olm türk dönerci ftw ya yurtdışında direk dürüm alayım bi tane dedim 3-4 euro mu neydi adamla konuşuyoduk falan neyse uzattı dürümü adam lahmucunu dürüm yapmış içine doldurmuş et sebze falan zor bitirmiştim ahaha içecekten de para almamıştı allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Felaket bişey o yaptıkları döner ya.İçine coleslaw salatası gibi bişey koyuyolar mayonezli falan.Abuk subuk bişeye dönüşüyo.Bana baya kötü gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 deadwoll amacına ulastı haydi herkes fastfood'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 geçenlerde 1 sene sonra hamburger yedim. yanına da jumbo söyledim her şeyi. afiyetle yedim. paso fast food yiyenlere acıyorum. hiçbir tat alınmaz lan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 en güzeli o . ben de 6 ayda bir falan burger'dan yiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 carls > mc > bk > kfc > popeyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Her zaman McDonalds > Burger King derdim de Burger King de Texas Smokehouse diye bir şey çıkmış, yerken abi bu sefer olmuş dedim. Çok başarılı (tu) Konuyu görünce Mc vs. BK konusu sanıp atladım, değilmiş ama olsun söylemiş oluyim. KFC ikisini de döver gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Mide asidimin beynime çıkmasını göze alarak, 3 ayda 1 extreme menü hüpletiyorum genelde. Fast food yanında içecek de sıkıntı aslında. Koca bardakta bol şekerli ice tea ya da kola hüpletince metabolizma afallıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar