eldar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Ne mod kullanıyorsunuz hakkaten? Ben 2 defa bitirdim düzde, bu ara bir tane daha oynayasım var, az modlu olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 https://www.reddit.com/r/factorio/comments/5am65d/factorio_monthly_community_map_november_2016/ Şurada oldukça fazla mod önerisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 factorissimo entresan bir mod. Denedim ancak enerji veremiyorum binaya. yolu yordamı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 gene başladım ben buna ya. saatler nasıl geçti anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 iş makinesi izleme gizli geni devreye giriyo ne zaman açsam oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 bi oturdum 5 saat oynamışım. yeşil tüpü otomasyona soktum. Fakat dengesizlik var. ingridyintlar dengesiz tüketiliyor diye birikmeler oluyor. Bir de, birkaç yerde tranport belt'i ortak kullandım. Bazı ingridyintlar istenmeyen flowlara girir oldu. Filter inserter ile temizlicektim fakat onun için de fast inserter istiyordu. aradım 1-2sn. bulamayınca yeter amino asit dedim sdf güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 oynadıkca, guide okudukça ufkum genişliyor. main bus sistemini oturtmaya çalışıyorum. Bence güzel bi yöntem. expandable bir düzen için olmazsa olmaz gibi. Belt üzerindeki throughput da önemliymiş. mesela normal beltin sn'de 13 item. belti besleyen fabrikaların sn'deki outputu önem kazanıyor. inbalanced beltleri balanced'a çekmek önemli. Lanelerdeki item aynı olmalı. https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/89350554310244977/143F1BAA4BFC878B365DE15F08CAB1B5D85BFA79/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 zaman sınırı var mı bunda? zaman sınırı dediğim yeto gibi countdown değil de oxygen not included veya rimworld gibi "açlıktan ölücez, suyumuz bitiyor, kış geliyor ayı postu lazım" gibi sürekli bi mega telaş hali var mı? pause olsa da yetemiyorum ya, sürekli panic button'a basılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 süre sınırı yok. bazen alienlar geliyor. Fakat büyük bi challange değil. Rahat rahat layout nasıl olsun diye düşünebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 liquid zorluyor ya. petrol girmeseydi işin içine iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 liquid kaynakları hemen bitip deli ediyor. Endless resource modunu açsam mi diye düşünmeye başladım. uzak diyarlardan crude oil çıkartıp, trenle main base'e getirmek çok tatlı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Varil kullanarak getirmek gerekiyor. Yeni gelecek yamada likit olaylarına kolaylık gelecek. Her şeyi varillere doldurma, likit vagonu gibi. Gerçi yanılmıyorsam vagon için mod vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Güzel bi yapı kurdum. main base'e crude oil storage tanklarını stackledim. Oil yataklarına da pumperjacklerimi koydum. orası 7/24 crude oil'leri kendi storage tanklarina dolduruyor. Tren de iki istasyon arasında dolaşıyor. Varillerini doldurup, diğer istasyonda boşaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 0.15 geldi. 3 yeni science pack var artık. Tüm changelog https://www.reddit.com/r/factorio/comments/67a1p2/factorio_0150/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Betası geldi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 işte evet, zaten oyun daha beta gibi bi şey zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Yahu bunun modlarını nereden buluyorsunuz? Steam'de yok. Birde 3 çeşit petrol ürünü çıkıyor, üçünü de harcaman lazım eşit miktarda yoksa üretim duruyor? Depo yapıp silmek harici yol yok mu? Trene bile yakıtı otomatik koyuyorum, gidip manuel iş yapmak üzüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 varillere doldur depola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 advanced oil processing mi ne var onunla heavy oil`i lighta light`i o ise yariyan 3 cuye cevirebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Apis said: Yahu bunun modlarını nereden buluyorsunuz? Steam'de yok. Birde 3 çeşit petrol ürünü çıkıyor, üçünü de harcaman lazım eşit miktarda yoksa üretim duruyor? Depo yapıp silmek harici yol yok mu? Trene bile yakıtı otomatik koyuyorum, gidip manuel iş yapmak üzüyor... Bayadır oynamadım da, çıkışlara koyduğun işleme ünitelerinde (Chemistry Plant mıydı neydi) bir sürü seçenek var, doğrusunu seçersen depo silmek dışında da seçeneklerin var gayet. Heavy'i Light'a, Light'ı ötekine falan diye aynı üründen 2-3 kat almaya kadar giden bir akış mümkün. Advanced Oil Processing açman lazım ama mutlaka. Tren işini de kullanıp varillerle depolaman, lazım olduğunda kullanman falan da mümkün tabi. Hepsi de yazılmış boşuna yazmışım. Cuce typosuz yazmış hem de o derece :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 https://youtu.be/xF--1XdcOeM adam otomasyon oyununu otomasyona almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 tekrar başladım. multiplayer baya iyi olmuş, server kurduk arkadaşlarla gayet keyifli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 yeni giant smelter yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 vay arkadaş şunun ilk versiyonunu gördüm de hayata bakışım değişti. https://www.youtube.com/watch?v=L_a8_zxYLik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar