Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wii U yine batirdi

GERGE

Öne çıkan mesajlar

https://lh3.googleusercontent.com/-whIRuZ5HWtk/UF9V-Kvj4VI/AAAAAAAAAJ8/C1lCnW1YXAY/s800/Nintendo%20Phone.jpg

lel

böyle iki parça smartfon yapsalar ya. 2. kısım isteğe bağlı olsa gamepad gibi. 2. kısmı almayan smartfon gibi kullansa telefonu.

of yine milyondolarlık fikir.
Sosyal ağlarda paylaş

Nintendo'nun tek bir oyun serisi yapıp kendimize ait konsolda satacaz kafasına ulaşamıyorum bir türlü. Çıkan oyunların neredeyse tamamı çok rahat handheld device'larda oynanıp geçilebilecek şeyler. Böyle yapıp en çok kendilerine zarar veriyorlar. Çıkar pokemonu, mario'yu steam'e, tablete, diğer konsollara vs. Belki indirimde listemde olsun diye alırım. Oturup iki platform bir pokemon oyunu için konsol mu alınır? Sanki mars teknolojisi kullanılıyor oyunlarda. İki jenerasyon öncesinin kapasitesini kullanan ürünler işte. Ne garip inattır.
Sosyal ağlarda paylaş

pokemon olur da mario çok net oynanmaz tablette nvidia shield gibi bir aparat olmadan. o geçişi yapamaz dövüş oyunları ve platformer'lar gibi düğme gömçürtme ve düğme feedback'i isteyen oyunlar. gugıl ve epıl oyun düşmanı olmaya devam ettikçe ve kendileri bu işi resmi olarak ele almadıkları sürece mobil aletler handheld pazarını tamamen kapsayamaz. gördük işte telefonda filan oynanabilen maksimum oyunlar angry birds ve candy crush. ötesine geçemiyor sadece touchscreen.
Sosyal ağlarda paylaş

Tablet zorunlu değil ya. Benim tablette emulatörler var pokemon, metal slug vs. akıyor gayet ama mevzu o değil. Piyasada psp, vita, shield vs. var. Olmadı pc var, ps4 var. Abidik gubidik konsol yapıp sabah sporu yapacak teyzelere oyun pazarlamaya kalkacağına biraz ciddi bir içerik yap... hatta yapma, marionu zeldanı olduğu gibi kopyala o platformlarda piyasaya sür.

Eminim ki yeni marioları, pokemonları vs.leri oynayabilecek kitlenin yarısından fazlası sadece bu oyunlar için saçma sapan konsollar almaya yanaşmıyordur. Kendim buna örnek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...