Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 öbür başlık kilit burdan devam. http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20130122075406/hieloyfuego/images/4/45/Rhaegar_versus_Robert_by_Tomasz_Jedruzek%C2%A9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Nisan gelsin artık. Yeni kitap da çıksın artık. Ölme lan grrmartin. ---reklam alınır--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 İlk sayfada mesajım olsun, dizi önemli değil, ödül de alamadı zaten son iki sezonda, kitap çıksın bitsin bu çile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 selam beyler,dizinin sonunu söylim mi? bende bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kitabı da okumadım, diziyi de izlemedim. konuya biraz tezek kokusu katmak istedim. ılgıt ılgıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 zaaa imam xDeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hadi gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 slm nbr ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Tyrion ı bu trailerda zincirlenmiş halde gördük. Neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Şu 4. Sezon trailerını izledikten sonra bile bi heyecan gelmedi yahu. Biliyorum ki sezon öncesi verecekler coşkuyu ondan sonra bütün sezon fıs. Her halükarda izleyecez tabi orası ayrı konu da bari kitapların seri tamamlansa george martin ölmeden de kitaplara başlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ufff tam sıpoylır yazmalık taze başlık, hem de ilk sayfa, açıldığı anda şak diye suratının ortasına sıpoylır vermelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 3 sezonun özeti olacak şekilde 2-3 bölüm çıkarsın bari lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 reklam alanı. cofri ne kötü adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Şu kenarda bi spo vereydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bu sezon da yediğim spoilerların nasıl sahneleneceğini görmek için izliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 http://i.imgur.com/pdxotPE.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bırakında dizi seyredek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/pdxotPE.png kitapta en az 10 inchdi, cikarmadan da 3du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sdhfgalkjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ygritte gerçek hayatta öyle güzel değil ama got ta acayip bir cazibesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 3 sezon izledim şu diziyi , anlamadım , dedim bende sıkıntı aralıklı aralıklı izledim ondan , arka arkaya oturup 3 sezon izledim sanırım 1 haftaya falan sığdırmıştım yanılmıyorsam , hala anlamadım bazı şeyleri. Tamam komple anlamamak benim gerizekalılığım fakat seriyi karışık karman çorman bulan bir ben miyim? Mesela sorsan red wedding neden oldu diye , hala bilmiyorum neden öyle bir olay olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Kitapları okusan daha iyi anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 neyi anlamayı arzuluyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kitap gerektiren birşey yok, red wedding neden oldu üçüncü sezonun içinde saklı. altyazı kötü olabilir ancak veya dikkat dağınıklığı belli noktalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Kim kimle niye kavga ediyoru anlasaydım iyiydi , ilk sezondan itibaren savaşın kimlerle kimler arasında olduğunu çözmede sıkıntı yaşadım hep. Bi tek ejderhalarlıyı anladım o memleket özlemi çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar