Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Tori said: j_bLiND said: ilk beş bölüm komik olur sonra (td) direk şuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Tek kelime ile harikaydı ilk bölüm olarak umarım aynı kalitede devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 dini programda soru sorma ve küfür yeme sahnesi birde, Seda Bakan iyide mimik olmayınca komedi sırıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Tıpkı işler güçler gibi, ertesi gün Star'ın sitesinden "bipsiz" izledim. Yoksa bu dizi biiiiiiipppppp şeklinde izlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Çok beğendim ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 10 bolum sonra iptal ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 baya iyiydi ilk bölüm olarak, Şinasi yurtsever'in karakter özellikle hoşuma gitti. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 o kızı bi yakalarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 levye ile adam kovalarken levyeyi adamın ayaklarının dıbıne atıp adam düşürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 cok uzun ya bolumler. yarisina kadar izledim biraktim. ama guzeldi izledigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 aquila said: obur salak yok mu? lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 güzeldi ya ben çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 en fazla 4-5 bölümlük ömrü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 70 dakika sıkılmadan izledim, guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Tvyo'ya bipsiz bolum cumartesi 15 gibi geliyor bu arada. http://www.tvyo.com/dizi/video/kardes-payi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 baya iyiydi ilk bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Güzel güzel. İşler güçlerde başta böyleydi ama sonradan sağlam açıldı. Kardeş Payı'nın açılışı ondan daha iyi. Yalnız Taksim falan derlerden malum Star bu bi telefona bakar sonra dizi gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 gayet güzeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 güzel kız lazım diziye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Evet ya mükemmel bir detaydı resmen. Feamer said: levye ile adam kovalarken levyeyi adamın ayaklarının dıbıne atıp adam düşürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 şinasi yurtsever her bir dizide gittikçe kendini aşıyor. işler güçlerde de iyiydi, burada ise rolü tam oturmuş. kahvedeki robot geyiği de komikti. seda bakan ise geniş alnı ile şahane bir klingon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 seda bakanı yerim ben yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 güzel kız eczacı var? gerçi bu tarz dizide salt güzel kız bayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 En son severek izlediğim yerli dizi 10 yıl kadar önce Ayrılsak da Beraberiz olmuştu Sevdim bunu ama, epey güzel. Her Cumartesi izlenecek 70 dakikalık bir şey oldu. Bir de Tvyo'nun HD gerçekten HD olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar