Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben techno festivalleri özledim peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hepsi aptalca hatta taksimde tomtomun oralarda pixie diye bi yer vardı 1 kere merak edip arkadaşla girdim 10 tl falan verdim hatta giriş için, 20 sn sonra epilepsi krizine girip dışarı çıkmıştım.20 metrekare alanda terli terli aptallar gözlerini kapatmış duvarlara çarpıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben j&b techno and dance festival gibi olanları özledim. negzeldi zamanında be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kermit said: hepsi aptalca hatta taksimde tomtomun oralarda pixie diye bi yer vardı 1 kere merak edip arkadaşla girdim 10 tl falan verdim hatta giriş için, 20 sn sonra epilepsi krizine girip dışarı çıkmıştım.20 metrekare alanda terli terli aptallar gözlerini kapatmış duvarlara çarpıyorlardı girişi 10 lira olan mekanda seni duvara yaslayıp vurmadıklarına sükretseydin lan 10 tl ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 dubstep seviyorum ben. akıllı olun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 dubstep ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 BonePART said: kermit said: hepsi aptalca hatta taksimde tomtomun oralarda pixie diye bi yer vardı 1 kere merak edip arkadaşla girdim 10 tl falan verdim hatta giriş için, 20 sn sonra epilepsi krizine girip dışarı çıkmıştım.20 metrekare alanda terli terli aptallar gözlerini kapatmış duvarlara çarpıyorlardı girişi 10 lira olan mekanda seni duvara yaslayıp vurmadıklarına sükretseydin lan 10 tl ne 3 4 sene önceydi lan göt kadar yer fazla bile dubstep ne ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 babylon lounge'a gittim sanırım en son, gayet güzeldi. ortam çok güzel oluyor. girişi sanırım 30 lira falandı. içerde hipster vari, hızlı ama böyle kafa yormayan müzikler çalışıyor. muhabette edebiliyorsun, dans etmek isteyen dans da edebiliyor. böyle mekanları kast ettim gitmiyorum derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 BABABABABABABAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMM BUBUBUBUBUBUBUUUUUUUUUMMMMMMMMMM VUVUVUVUVUVUVUVUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU TATATATATATATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZAZAZAZAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gerçek dubstep bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hahahahhh bende arada dinliyorum falan da müzik niteliği yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Esh said: abi gece hayatı bakımından köylü. geri kalan herşey için 10 kat daha iyi olabilir. Bu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 skrillexi çağırırım foruma adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Burada görmem üzerinee 2 kere sipariş verdim, kapıya gelen elemanlar falan çok düzgün ve herşey kendi yapımları ekmekleri falan da kendieri üretiyormuş. Bu insanlar para kazanmayı hakediyor, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 skrillexe gerek bizde 60 ton egzantrik press var yanındada baykal giyotin makas yaklaşk aynı müziği yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 cok egzantirikmiş o ya. caka varsa onunla bi ses yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 33.6k modemin internete bağlanma sesini müzik diye çakıyorlar, siz de afiyetle yiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ne kadim bir başlık oldu ya. Nigger_of_the_sand said: Burada görmem üzerinee 2 kere sipariş verdim, kapıya gelen elemanlar falan çok düzgün ve herşey kendi yapımları ekmekleri falan da kendieri üretiyormuş. Bu insanlar para kazanmayı hakediyor, helal olsun. bugün benimde canım köpek gibi çekti ama ekmekten dolayı yiyemiyorum ya. kilo derdim olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hayatın anlamı dailywich oldu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Kaça kadar açık bunlar? Ben gece 11de çıkıcam işten , eve varınca sipariş veriim dicem ama heralde o saatlere kapanmış olur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ataşehire getirmiyor ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Holy said: Geçen ay bir salça aldım, dolapta duruyordu. bir kullanma ihtiyacı duydum ama koloni oluşmuş üzerinde. salçanın üstüne azıcık zeytimyağı falan dökücen abi ağzını da iyi kapat kavanozlara boşaltabilirsin tenekede ise sebzeleri de direkt naylon poşete değil ya havlu peçeteye yada kese dağıtına sarıp sonra naylon poşete koyucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Aiko said: o bone o bone mi ? cs'de varlığıyla yokluğu bir. deno daha etkili o derece arkamdan konuşmayın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar