xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 sorma. metroya her gun biniyorum. metro insanlari alistirdi bana bunu zaten. adamlar tabanca gibi cikartiyolar bi anda ebook u metroda kulakta kulaklik ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Ben de hep otobuste ve metroda okuyorum ama garip bakislara maruz kaliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 resmen kucuk iskendere mesaj attim sel yayinciliga mesaj attim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Ben de pocketbook var. İngilizce türkçe sözlük naasil indiririm? Rusyadan aldigim icin İngilizce rusca vaar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Hangi modeli oldugunu soyle bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Pocketbook 515 / international Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Kindle Papiperwhite Kobo Glo HD arasinda kararsiz kaldim. Kobo 130 Euro Kindle 120 Euro ikiside 300 dpi Kobo 1448 x 1072 sanirim kindle 1024 x 768 hangisini alicam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 isiklandirmasi olani yoksa ucuz olani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ikisi de iyi, tipini beğendiğini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Seele said: Kindle Papiperwhite Kobo Glo HD arasinda kararsiz kaldim. Kobo 130 Euro Kindle 120 Euro ikiside 300 dpi Kobo 1448 x 1072 sanirim kindle 1024 x 768 hangisini alicam bilemedim. kindle al - tr'den online alıcak olsan kobo derdim daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Kindle al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Turkce okuyacaksan ya da tum kitaplarini Amazon'dan almayacaksan Kobo her acidan daha iyi. Kobo'da tum kitaplarda ligature, hyphenation ve kerning var; Kindle'da sadece Amazon'dan alinan kitaplarda ve desteklenen dillerde (Turkce destekli degil). Kobo'ya Turkce klavye de eklenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 adam alaman türk değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paticikte kobo hariç alınmaz, her türlü destek için GERGE var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 kobo yaz beni de .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 GERGE said: Turkce okuyacaksan ya da tum kitaplarini Amazon'dan almayacaksan Kobo her acidan daha iyi. Kobo'da tum kitaplarda ligature, hyphenation ve kerning var; Kindle'da sadece Amazon'dan alinan kitaplarda ve desteklenen dillerde (Turkce destekli degil). Kobo'ya Turkce klavye de eklenebiliyor. http://www.youtube.com/watch?v=3dryMhj_064 sunu izledim kobo baya dövüyor gibi (burda en son kindle mi emin degilim 300 ppi li olan).hani 10 eurodan kacacak degilim.türkce bisi okuyacagimi düsünmiyorum. ama okuyabilirimde. internetten rahatca türkce kitap satin alabilirmiyim. almanca ingilizce tabi agirlikli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 fakat kobo'nun şu satır sonlarını farklı hizalarda bırakması gıcık değil mi? bir ay içerisinde şunu almayı düşünüyorum şahsen. amazon yollasaydı reklamsız olanı getirecektim. http://urun.n11.com/e-kitap-okuyucu/amazon-kindle-paperwhite-2015-modeli-4gb-300ppi-P13352401 sonuçta böyle ciks bir olay var yani. sözlük falan atılıyormuş. http://www.youtube.com/channel/UC3a7m1muhfw5gkoq5FS89Jw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Kobo'nun o olayına çözüm var, anlatırım akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Gerge ben kobo aldım. Paylaş varsa bildiklerini lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 ya aslında almak en büyük sorun, çin malı coverlar, sorunlu ürünler, hödük türk aracılar.. Amazon kindle yollamıyor, kobo glo hd nerden alınacak o meçhul? gümük 75 euro sakız alsan geçmez.. sonra türkiye'de e reader neden gelişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Ebay den alın, sorunsuz geçer büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Ren said: fakat kobo'nun şu satır sonlarını farklı hizalarda bırakması gıcık değil mi? Widow ve orphan ayarlari yuzunden bu, Kobo yuksek bir ayar kullaniyor. Ne olduklarini ogrenmek istiyorsan go go wikipedia diyorum ve cozume geciyorum. Yama yapman gerek. Kobo'nun tum sorunlarini duzelten ve okumayi epey daha performansli hale getiren bir yamasi var, yama Turkce klavye bile ekliyor. Son versiyonun yamasi burada, konuyu takip et: http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=264271 Beceremedigin seyler olursa buradayim ben, sorulari alirim. Turkce okuyorsan bir de su cok onemli: http://forum.paticik.com/read.php?6,8128483 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Ren said: ya aslında almak en büyük sorun, çin malı coverlar, sorunlu ürünler, hödük türk aracılar.. Amazon kindle yollamıyor, kobo glo hd nerden alınacak o meçhul? gümük 75 euro sakız alsan geçmez.. sonra türkiye'de e reader neden gelişmedi. kindle http://www.istanbulbilisim.com.tr/amazon-new-kindle-paperwhite-2015-elektronik-kitap-okuyucu-fiyati,166108.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 oha ne kadar pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 GERGE said: Ren said: fakat kobo'nun şu satır sonlarını farklı hizalarda bırakması gıcık değil mi? Widow ve orphan ayarlari yuzunden bu, Kobo yuksek bir ayar kullaniyor. Ne olduklarini ogrenmek istiyorsan go go wikipedia diyorum ve cozume geciyorum. Yama yapman gerek. Kobo'nun tum sorunlarini duzelten ve okumayi epey daha performansli hale getiren bir yamasi var, yama Turkce klavye bile ekliyor. Son versiyonun yamasi burada, konuyu takip et: http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=264271 Beceremedigin seyler olursa buradayim ben, sorulari alirim. Turkce okuyorsan bir de su cok onemli: http://forum.paticik.com/read.php?6,8128483 bende satir sonlari düzgün kitapdan kitaba degisiyor mi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar