Drall Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 genç yaşta şeker hastası, reflü, özefajit, ülser olursunuz incitmeyin yazıktır atanızı. zaman maşin bulup geçmişe gidip "ara öğünlerde meyve yiyin aç karna, bi de yatmadan önce meyve ya da salata yiyebilirsiniz o zararlı değil çünkü" diye konuşan insanı bulup öldürmek lazım. o geldi aklıma yazayım dedim. şu diyetisyenleri de siktiredin artık, niye açıldığı belirsiz özel iki yıllık okulu kopyayla bitirip ahkam kesiyolar millete. kalori hesabı da yalan bişey zaten, vücut içi koşullarda yapılmıyo o. hiçbir şekilde gerçekle uzaktan yakından alakası yok. kimyevilerle beyazlatılmamış un kullanın, rafine gıdalardan KESİNLİKLE uzak durun yeter. öpüyorum, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=4e7iOIdzwsY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 rtük onun bunun götüne başına karışacağı şu tv ye çıkan diyetisyen, doktor tarzı şeyleri direk yasaklamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 canım pide ve kebap çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Vay genç gıdacılar rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 hemen ciğer kebap söylüyorum on şiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ignorance is bliss. sonra lvl45 iken kalpten gg. miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Saeros said: http://www.youtube.com/watch?v=4e7iOIdzwsY LEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi zaten bi ara birleştirmişlerdi haberlerde çıkan bütün "BUNU YEMEYİN OLUM ÖLÜRSÜNÜZ" lü hıbıları, geriye ölmeden yiyebileceğimiz bi tek deniz börülcesi kalmıştı sanırım. hayır benim taktığım nokta; anneannem, annem falan hep inanıyor üç beş gün. o arada beni darlıyorlar sonra geçiyor. normal hayatlarına geri dönüyorlar neyseki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 hadi hepsini geçtim de elmanın yenmeyeceği durumlar mı olurmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 aç karnına meyve yiyen diyen duymadım ben hiç ara öğün'ün esprisi henüz tam acıkmamışken ama tok da değilken yenen bir elma veya üç beş parça bisküvi'den ibaret değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ben açken direk tantuni yiyorum,açlığımı bastırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 reflu olmayin aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ara öğün olayı tam acıkmadan işte, kilo almamak için. 5 tane potibör bisküvi yiyorum ben mesela yanına 500ml sütü balla karıştırıp, üstüne fındık ezmesi bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Diyetisyen dinlemiyorum rahatım. Doğal olanlara doğru yöneliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 DoruK said: ara öğün olayı tam acıkmadan işte, kilo almamak için. 5 tane potibör bisküvi yiyorum ben mesela yanına 500ml sütü balla karıştırıp, üstüne fındık ezmesi bazen. Mesajını okuyunca burda ben kilo aldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Meyve sebze beni acıktırıyor zaten Muz harıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 SeaGle said: reflu olmayin aman diyim. Refluye laf söylemem, 20 yıldır Reflumle mutlu bir beraberlik yaşıyorum, fazla veya acılı, baharatlı yediğimde hemen regurgitasyon ile uyarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Papagan gibi konuşan. Üniversite fotokopilerini okur gibi anlatan diyetisyenlere bende uyuzum. Şu aralar Canan Karatay hoşuma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Ben 13-14 yıldır çekiyorum reflüyü ciddi anlamda ameliyat olmayı düşünüyorum. Reflüyü problem etmeyen insanları anlamakta güçlük çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Canan Karatay medya maymunu gibi davranıyor, hergün ya tvde ya gazetelerde elinde kitabı poz veriyor, DR Öz'ün Türkiye şubesi olmaya ve ünlenmeye çalışıyor. Zaten 30 sene ABDde yaşamış, iyice öğrenmiş oranın medyasında bu tarz reklam faaliyetlerini göre göre. Anlattığı şeyler de saçma bolbol yağ yiyin, karbonhidratı sıfırlayın falan diye, kh'yi sıfırlamak insanı depresyona sokar daha çok zarar verir, dengeli beslenin diye yırtınıyor onlarca karşıt prof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 o teyze çizmiş bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Ac karnima bunlardan yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 koymayın şöyle tatlılat işteyiz ya canımız çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 BalisticGel said: Ben 13-14 yıldır çekiyorum reflüyü ciddi anlamda ameliyat olmayı düşünüyorum. Reflüyü problem etmeyen insanları anlamakta güçlük çekiyorum. hacut iki adet nexiumdan gaviscondan ustun yontem var. birisi almanyadan gelecek tanidigin varsa kamillosen konzentrat siparis ediyosun, iki hafta onu kullaniyosun. ikincisi eger alamanci yoksa her sabah ac karnina bi patatesi rendeleyip tel suzgude kasikla ezip suyunu cikarip bekletmeden iciyosun, ceyrek cay bardagi suyu cikar yaklasik. bu patatesi 2 max 3 hafta yapiyosun ama. fazlasi zarar. dahiliyede doktoralari trollemis bi hocam ve sevgilimin botanik profesorunun birbirinden habersiz ortak onerileri. sonra saglikli beslendigin surece reflusuz bi hayata devam ediyosun. detay isteyen olursa diyetle ilgili om atsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar