Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aç karna meyve yemeyin


Drall

Öne çıkan mesajlar

genç yaşta şeker hastası, reflü, özefajit, ülser olursunuz incitmeyin yazıktır atanızı.


zaman maşin bulup geçmişe gidip "ara öğünlerde meyve yiyin aç karna, bi de yatmadan önce meyve ya da salata yiyebilirsiniz o zararlı değil çünkü" diye konuşan insanı bulup öldürmek lazım.

o geldi aklıma yazayım dedim. şu diyetisyenleri de siktiredin artık, niye açıldığı belirsiz özel iki yıllık okulu kopyayla bitirip ahkam kesiyolar millete. kalori hesabı da yalan bişey zaten, vücut içi koşullarda yapılmıyo o. hiçbir şekilde gerçekle uzaktan yakından alakası yok. kimyevilerle beyazlatılmamış un kullanın, rafine gıdalardan KESİNLİKLE uzak durun yeter.
öpüyorum, iyi geceler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten bi ara birleştirmişlerdi haberlerde çıkan bütün "BUNU YEMEYİN OLUM ÖLÜRSÜNÜZ" lü hıbıları, geriye ölmeden yiyebileceğimiz bi tek deniz börülcesi kalmıştı sanırım.

hayır benim taktığım nokta; anneannem, annem falan hep inanıyor üç beş gün. o arada beni darlıyorlar sonra geçiyor. normal hayatlarına geri dönüyorlar neyseki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Canan Karatay medya maymunu gibi davranıyor, hergün ya tvde ya gazetelerde elinde kitabı poz veriyor, DR Öz'ün Türkiye şubesi olmaya ve ünlenmeye çalışıyor.
Zaten 30 sene ABDde yaşamış, iyice öğrenmiş oranın medyasında bu tarz reklam faaliyetlerini göre göre.
Anlattığı şeyler de saçma bolbol yağ yiyin, karbonhidratı sıfırlayın falan diye, kh'yi sıfırlamak insanı depresyona sokar daha çok zarar verir, dengeli beslenin diye yırtınıyor onlarca karşıt prof.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

Ben 13-14 yıldır çekiyorum reflüyü ciddi anlamda ameliyat olmayı düşünüyorum. Reflüyü problem etmeyen insanları anlamakta güçlük çekiyorum.


hacut iki adet nexiumdan gaviscondan ustun yontem var. birisi almanyadan gelecek tanidigin varsa kamillosen konzentrat siparis ediyosun, iki hafta onu kullaniyosun. ikincisi eger alamanci yoksa her sabah ac karnina bi patatesi rendeleyip tel suzgude kasikla ezip suyunu cikarip bekletmeden iciyosun, ceyrek cay bardagi suyu cikar yaklasik. bu patatesi 2 max 3 hafta yapiyosun ama. fazlasi zarar. dahiliyede doktoralari trollemis bi hocam ve sevgilimin botanik profesorunun birbirinden habersiz ortak onerileri. sonra saglikli beslendigin surece reflusuz bi hayata devam ediyosun. detay isteyen olursa diyetle ilgili om atsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...