knox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=LmQeh6bGpdo& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 herturlu gideri var bir onceki alyen oyununu da buyuk bir zevkle oynamıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Prometheus: Fire and Stone diye bir çizgiroman başlıyor eylülde, Prometheus un devamı nileliğinde olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 demekki prometheus 2 ye hazırlıklar başladı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bunun filmini çeksinler prometheus 2 filan yerine, mis gibi spin-off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 prometheus kadar başlarına taş düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Uv5OygUBrLo&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 greenmanden voucher ile alınca 37.5 dolara geliyo alsam mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 oyun çok güzel duruyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Bu oyun da tırt çıkarsa kendimi intihar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 alien öldüremicek miyiz oyunda, meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Çok fena patlayacak bence bu. Alien için söylenen AI düzgün çalışmayacak. Outlast tier bir oyun olacak eninde sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 En son bir video izledim. AI gördüklerimin en kötüsüydü. Ne alien, ne de NPC'ler düzgün hareket ediyor. 90'ların AI'si gibiydi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 koy buraya da biz de görelim para boşa gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Bu alien AI'sında ne var anlamıyorum ki? Bundan önceki oyunda da dans eden alienlar falan vardı. 10 sene önce çıkan oyunları ne güzeldi bunun. Doğru düzgündü her şey. Son 10 senede bütün yapımcılar beyin özürlü hale mi dönüştü anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 alien kabadayı gibi ortamlara akyor gene patlar bu oyun ben yine bitiririm o ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Revangelis said: koy buraya da biz de görelim para boşa gitmesin http://www.youtube.com/watch?v=Uv5OygUBrLo&t=2m41s 2:41'ta başlayan kısımda, 3:00'da ses bombası gibi bişey atıyor. Alien geliyor, NPC'ler mal gibi durarak ateş ediyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 hakkaten dikkat etmemiştim ona adam baya mal gibi durdu alienın önünde neyse bakalım çıksın yorumlara göre alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=iK3QG6xEnkU Survivor mode gameplay. Güzel gibi gözüküyor burda. Review'ları beklemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=O7dtzJoxRwQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 alienlar neden mekan sahibi gibi dolaşıyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ahahahahaha adamlar resmen yumurta topuk üstüne basan alien yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 olm bu da mı patladı ya nedir bu alyen oyunlarının suçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Abi o Alien'ler neden nöbetci gibi yürüyo cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bu survival mode skor mkor için ayrı di mi? ana oyunda böyle paso alienla kapışmak hayatta kalmak falan bayar çünkü. alyen yakaladı mı bitsin üzsün istiyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar