Pascha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 9da aldıgımda bekliyeydim simdi motor parası cıkmıstı peh peh pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 çok kötü çakılıyoruz btc-e daha düşmedi çıkın bence buralardan girdiyseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 gox ne durumda üşendim bakmaya sdsfs cıktım ben 27.5 de, öğlen sınavdan cıkınca baktıgımda 31 dolardı keşke o an cıksaydım ya pff, neyse düşükten toplarız yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bitstamp, gox çılgınlar gibi düşüyor zaten o yüzden yazdım. şunu yazana kadar 20$ düştü çıkmayın daha rebound gelir zaten http://hypron.net/bitcoinwisdom.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 daily low'un altına inmez gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Gebersin gitsin AQ, 100-200 falan olsun. Sinirlendim ! ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ Az önce GO'da önde olduğum oynu verdim de. Asıl ona sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Pascha said: 9da alıp hala bekliyen varmı ki ahuahshs, bu soru birden aklıma kurcaladı.. var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 pis leşci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 9 da alamayıp, 9 a düşse de alsam diye bekleyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 36 da benim sell order pumplayin az biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 daha bekler o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Beyler ben çıkıyorum, geldiğimde BTC'yi 960larda görmek istiyorum. Nasıl yapacağınız beni ilgilendirmez ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Fistan said: Pascha said: 9da alıp hala bekliyen varmı ki ahuahshs, bu soru birden aklıma kurcaladı.. var 4den alıp bekleyen de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 banane beni niye alıntılıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ya çok geride kalmıştı sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kaç tane aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 4 degilmis ya 5miş, 80 tane civarı. Daha sonrasinda 100 tane daha aldim ama 9, 15 filan gibi yerlerdn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yildirimokur said: Beyler ben çıkıyorum, geldiğimde BTC'yi 960larda görmek istiyorum. Nasıl yapacağınız beni ilgilendirmez ! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 içimden bir ses diyor ki yarın sabah kalktığımda ltc 36 civarlarında olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sesisini yiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 herkes bu gece yatarken 10 saatlik dayum açsın arkadaşlar http://www.youtube.com/watch?v=KMFOVSWn0mI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 totem mi yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yis paticikte hype'ı bir üst seviyeye taşıyacağız hype ile global marketi etkileyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Abi mantiken ltc'nin artmasi lazim. Cin gece yatmadan önce cikardiklari parayi gece gömup ucurabilir kötu bi haber cikmadiysa. Cin ciktiginda 30-31 civarlarindaydi, suan 28 civarinda, zaten bi kac milyon dolar girip bi hype gördumu firlayiverir tekrar otarafa diye dusunuyorum ve elimdekileri tutuyorum. 29-30 civari aldiklarim var, umitliyim 31-32 civarinda satista bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ltc/btc artmadıkca ltc artsa da pek işe yaramıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar