bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ref code'lu paylaşımı atlasan şaşardım ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 maksat herkes kazansın yahu zaten refsiz üye olunmuyore olunsaydı ilk refsiz koyardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 cointellect gerçek mining yapmıyor, mining simulasyonu yapıyor. yarın öbür gün dükkanı kapatıp gidecekleri için dikkat edin çok fazla yatırım yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mayhem said: aklınızda takılanlar olursa 7/24 cointellectten bana ulaşabilirler. şurayada kazanç tablosunu koyayım yardımcı olmak adına http://www.saitoglu.com/kazanctablosu.jpg https://cointellect.com/?code=66c5950e buradan üye olursanız siteden bana mesaj gönderebilirsiniz Pool difficulty olayı nasıl burda,çok havada kalmış ordaki açıklama.Misal cex.io da her ay %50 artıyor zorluk seviyesi,yani aylık kazancın her ay yarıya düşüyor cloud mining ile. Elektrik ücreti dışında bir de bakım ücreti mi var ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 elektrik ve bakım ücretleri a1 ve a2 paketleri için. lokasyonu çinde. onları alırsan ödüyorsun bakım ve elektrik faturalarını. starter, pilot v.b paketlerde öyle bir ücretlendirme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Elinizde patlayacak bu kontratlar demedi demeyin. Şimdi ödeme alıyosunuz ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 BTC acayip arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 serjuhan said: BTC acayip arttı. artacak dedik inanan olmadi heheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 cointellect'e reflerden para kazandım 21€ falan var bunu nasıl çekebiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 15 gün sonra gelecek hesabına daha sonra collect edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 cointellect nedir? coin kazmak için kontrat nasıl alınır? paranızı nasıl katlarsınız dan dan dan büyük hizmet http://www.cointellectyardim.com asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 mayhem nasıl gidio benim demo kontrat bitti 16 euro olmuş 21 euro da sizin kazandırdığınız var ama onda hala collect çıkmıyor bekliyorum hepsini çekip ya da kart kesilince direkt alıcam bi starter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 iyi abi ss atarım bir ara buraya http://www.cointellectyardim.com arkada kalmasın şu site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 http://inciswf.com/titan.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Mayhem said: https://cointellect.com/?code=66c5950e verdiğim linkten üye olduğunuzda %5 daha fazla kazanç sağlayacaksınız. yalan. yok öyle birşey. Mayhem said: maksat herkes kazansın yahu zaten refsiz üye olunmuyore olunsaydı ilk refsiz koyardım bu da yalan. refsiz üye olunabiliyor. 7/24 yardım alınacak bi şey de yok. orda para birikiyor paypal'a çekiliyor. olay safi ponzi yalnız mining la alakası yok. varsa bile sistemi çevirecek kadar mine edebilmek imkansız. yakında patlar paranız kalır ağlarsınız. haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Mayhem tam bir kemiksiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ha eğer ref. linkinden üye olup kontrat satın alınca kazandığı %10 paranın yarısını paylaşıyorsa bilemem tabi. yinede 99 euro ile 198 geri ödeme olduğunu düşününce %5 fazla kazanmak için 10 euro gibi birşey vermesi lazımki hepsi oluyor bu. tabi bu daha pahalı kontralarda üstüne cebinden ödemesi anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ref'siz üye olunmuyor üye olurken yine sana otomatik bir invite veriyor başkasına üye olacağına forumdan birine üye olursun neyse de ponzi midir bilmem arkadaş 500€ yatırmıştı bugün 500€ u aldı ve artık kara başladı. bu saatten sonra ponzi çıksa umrunda olmaz yardırıyor işte 3-5 benimde düşüncem bu yönde zaten kimse muhteşem paralar beklemiyor demo aldım altıma girenler ile 35€ ya çıktı kazanç henüz çekmedim ama şu an bir sorun olacağını tahmin etmiyorum. yani burada kimse ev alıcam araba alıcam evi ipotek ettim de yatırdım olayına girmiyor. Kimseye dokunmayacak küçük paralar güven daha çok oturdukça daha çok koyulur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ben ref. siz üye oldum. olay ponzi o kesin. zaten sistemin güven oluşturup büyümesi için ilk girenlerin parasını alması lazım. baştan sıçarsa zaten başarıya ulaşamaz. ilk girenler aldı son girenler alamayacak bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 -> Zarar edecegin titan sistemi olustur. -> Ilk gelenden aldigin paralari sonra gelenlere ver, sistemi isliyomus goster. -> Yeterince buyuyup voleyi vurdugun an sistemi kapat, kaybol ortadan. -> Profit ? Ya da 3. maddeye alternatif; -> Yeterince buyuyup voleyi vurdugun an sistemi kapat, parayi fake kullanici hesaplari ustunden aktar, iflas beyaninda bulun. -> Profit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 dusuncelihayvan said: Kimseye dokunmayacak küçük paralar güven daha çok oturdukça daha çok koyulur tabi işte şu kısmı kritik, bu bir dolandırıcılık türü. Er geç patlayacak o yüzden gittikçe daha çok değil, gittikçe daha az koyman lazım. Ödemelerin devam etmesi için sisteme yeni girenlerin koyduğu paranın ödemelerden fazla olarak sürmesi lazım, yeni girenlerin artışının durmasına bile gerek yok, ivmesi azaldığı anda adamlar ceplerinden ödemeyecekleri için kapatıp gidecekler. Bir alternatif de dengelemek için gittikçe ödeme oranlarını düşürmeleri olur, ancak sistem sonsuza kadar devam etmeyecek orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 para yatırmaktan kastım kazandığın yatırılması yoksa sağdan soldan borç alıp kanka çok iyi para getirecekler ver de 299 euro yatırayımla dönmez bu dünya 99€ ya alırsın 99 kazandığında ister tekrar alırsın ister ponzi bu yeaa deyip çekilirsin. şahsen sikko mekanlarda 500 tl ye şişe açarken verdiğimiz paralar bu ponzinin yanında daha anlamsız ve gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 imamizer said: ben ref. siz üye oldum. olay ponzi o kesin. zaten sistemin güven oluşturup büyümesi için ilk girenlerin parasını alması lazım. baştan sıçarsa zaten başarıya ulaşamaz. ilk girenler aldı son girenler alamayacak bu kadar basit. şimdi tekrar deniyorum üye olmak için invite kısmını boş bırakıyorum kendi bir invite no atıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 di said: -> Zarar edecegin titan sistemi olustur. -> Ilk gelenden aldigin paralari sonra gelenlere ver, sistemi isliyomus goster. -> Yeterince buyuyup voleyi vurdugun an sistemi kapat, kaybol ortadan. -> Profit ? Ya da 3. maddeye alternatif; -> Yeterince buyuyup voleyi vurdugun an sistemi kapat, parayi fake kullanici hesaplari ustunden aktar, iflas beyaninda bulun. -> Profit ? /bitcoin admin anlatti beyler kesin bilgi, bitcoin'i kapatabilirsiniz artik fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 bitcoin için yazmadı onu, öncesini oku istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar