Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #5

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Mayhem said:

aklınızda takılanlar olursa 7/24 cointellectten bana ulaşabilirler.

şurayada kazanç tablosunu koyayım yardımcı olmak adına

http://www.saitoglu.com/kazanctablosu.jpg

https://cointellect.com/?code=66c5950e buradan üye olursanız siteden bana mesaj gönderebilirsiniz

Pool difficulty olayı nasıl burda,çok havada kalmış ordaki açıklama.Misal cex.io da her ay %50 artıyor zorluk seviyesi,yani aylık kazancın her ay yarıya düşüyor cloud mining ile.

Elektrik ücreti dışında bir de bakım ücreti mi var ayrıca?
Sosyal ağlarda paylaş

Mayhem said:

https://cointellect.com/?code=66c5950e

verdiğim linkten üye olduğunuzda %5 daha fazla kazanç sağlayacaksınız.

yalan. yok öyle birşey.

Mayhem said:

maksat herkes kazansın yahu zaten refsiz üye olunmuyore

olunsaydı ilk refsiz koyardım

bu da yalan. refsiz üye olunabiliyor.

7/24 yardım alınacak bi şey de yok. orda para birikiyor paypal'a çekiliyor. olay safi ponzi yalnız mining la alakası yok. varsa bile sistemi çevirecek kadar mine edebilmek imkansız. yakında patlar paranız kalır ağlarsınız. haberiniz olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ha eğer ref. linkinden üye olup kontrat satın alınca kazandığı %10 paranın yarısını paylaşıyorsa bilemem tabi.

yinede 99 euro ile 198 geri ödeme olduğunu düşününce %5 fazla kazanmak için 10 euro gibi birşey vermesi lazımki hepsi oluyor bu. tabi bu daha pahalı kontralarda üstüne cebinden ödemesi anlamına geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ref'siz üye olunmuyor
üye olurken yine sana otomatik bir invite veriyor başkasına üye olacağına forumdan birine üye olursun neyse de

ponzi midir bilmem arkadaş 500€ yatırmıştı bugün 500€ u aldı ve artık kara başladı. bu saatten sonra ponzi çıksa umrunda olmaz yardırıyor işte 3-5

benimde düşüncem bu yönde zaten kimse muhteşem paralar beklemiyor
demo aldım altıma girenler ile 35€ ya çıktı kazanç henüz çekmedim ama şu an bir sorun olacağını tahmin etmiyorum.

yani burada kimse ev alıcam araba alıcam evi ipotek ettim de yatırdım olayına girmiyor. Kimseye dokunmayacak küçük paralar güven daha çok oturdukça daha çok koyulur tabi
Sosyal ağlarda paylaş

-> Zarar edecegin titan sistemi olustur.
-> Ilk gelenden aldigin paralari sonra gelenlere ver, sistemi isliyomus goster.
-> Yeterince buyuyup voleyi vurdugun an sistemi kapat, kaybol ortadan.
-> Profit ?

Ya da 3. maddeye alternatif;

-> Yeterince buyuyup voleyi vurdugun an sistemi kapat, parayi fake kullanici hesaplari ustunden aktar, iflas beyaninda bulun.
-> Profit ?
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Kimseye dokunmayacak küçük paralar güven daha çok oturdukça daha çok koyulur tabi

işte şu kısmı kritik, bu bir dolandırıcılık türü. Er geç patlayacak o yüzden gittikçe daha çok değil, gittikçe daha az koyman lazım. Ödemelerin devam etmesi için sisteme yeni girenlerin koyduğu paranın ödemelerden fazla olarak sürmesi lazım, yeni girenlerin artışının durmasına bile gerek yok, ivmesi azaldığı anda adamlar ceplerinden ödemeyecekleri için kapatıp gidecekler. Bir alternatif de dengelemek için gittikçe ödeme oranlarını düşürmeleri olur, ancak sistem sonsuza kadar devam etmeyecek orası kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

para yatırmaktan kastım kazandığın yatırılması yoksa sağdan soldan borç alıp kanka çok iyi para getirecekler ver de 299 euro yatırayımla dönmez bu dünya

99€ ya alırsın 99 kazandığında ister tekrar alırsın ister ponzi bu yeaa deyip çekilirsin.

şahsen sikko mekanlarda 500 tl ye şişe açarken verdiğimiz paralar bu ponzinin yanında daha anlamsız ve gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

ben ref. siz üye oldum.

olay ponzi o kesin. zaten sistemin güven oluşturup büyümesi için ilk girenlerin parasını alması lazım. baştan sıçarsa zaten başarıya ulaşamaz. ilk girenler aldı son girenler alamayacak bu kadar basit.

şimdi tekrar deniyorum üye olmak için invite kısmını boş bırakıyorum kendi bir invite no atıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

-> Zarar edecegin titan sistemi olustur.
-> Ilk gelenden aldigin paralari sonra gelenlere ver, sistemi isliyomus goster.
-> Yeterince buyuyup voleyi vurdugun an sistemi kapat, kaybol ortadan.
-> Profit ?

Ya da 3. maddeye alternatif;

-> Yeterince buyuyup voleyi vurdugun an sistemi kapat, parayi fake kullanici hesaplari ustunden aktar, iflas beyaninda bulun.
-> Profit ?

/bitcoin

admin anlatti beyler kesin bilgi, bitcoin'i kapatabilirsiniz artik fdg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...