xaty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 fizban said: bi cengaver yok mu btc-e'den wire deneyecek olan ya? iş bankası bi de başka bi para aktarma sistemi (bankadan bağımsız) üzerinden de para çıkartılabiliyor da onları da denemedim, birinde 23$, diğerinde 29$ komisyon görünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 fizban muhtemelen 2 güne falan kesinleşir senin para çekme işlemi burdan bizi bilgilendir tecrübelerin ile aydınlandır :) Edik: bi dk ya "International withdrawals will be charged with 1.5% fee, minimum fee is $150" fizban bunu gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 buarada wire yerine okpay'e 0 komisyonla gönderip okpay'den banking ile %1 komisyonla cekme sansida var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 düşüyor 960 lara gerilemiş. amaa.... @ 989) filled completely. http://i.imgur.com/i0JRXQp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 fak :) hersey dususte suan eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 PANİK SATIŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 çok bile durdu buralarda bende beklenti oluştu bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ya neden 31.6 olduda 31.99 olmadı ulan neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi 35.90'a 25 tane ltc satışı girmiştim 35.70'den mi ne döndü satamadım yani kaldı öyle, birkaç gün sonra 9 dolardı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ahaha imamın gif'e bayıldım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Korax said: buarada wire yerine okpay'e 0 komisyonla gönderip okpay'den banking ile %1 komisyonla cekme sansida var OKPay'den wire nasıl acaba deneyenler tecrübe paylaşsın lütfen. Bu arada fizban'ın feedback önemli. Yüzde 1-1,5 olsa da sorun değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 photographer said: fizban muhtemelen 2 güne falan kesinleşir senin para çekme işlemi burdan bizi bilgilendir tecrübelerin ile aydınlandır :) Edik: bi dk ya "International withdrawals will be charged with 1.5% fee, minimum fee is $150" fizban bunu gördün mü?gordum evet. ama dedigim gibi kardan cektigim icin cok onemsemiyorum. hala btcturk'ten karli, o yuzden sorun etmiyorum. gelmezse de np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 http://4.bp.blogspot.com/-8q4wlrLmSJQ/UnVxbjatMlI/AAAAAAAAAGQ/O6YpVIMRT9Y/s1600/bitcoin_animated.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Dolar kurundan dolayı bunu söylüyorsun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 OLM n'olmuş ? 950 olmuş ya, hahaha benim macera biraz bekleyecek. Gerçek düşüş bu değil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 zirvede bırakmak diye buna derim 31 de çıktım ne güzel de çıktım :) Bu arada fizban bilgileri gönderirkenki SS'i alsaydın bizde wire ile gönderirken öyle yapardık malum tek hatada sıkıntı çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 şöyle güzel bir yatay yapıp tekrar 40'lı bölgeleri görse keşkem ya güzel parayla çıkıp beklesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ltc 26'da dursa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ya bi 31.9 olsun sonra düşsün hıamına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 buy buy buy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sell sell sell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ahhahah mayhem btcturk'ten hallicesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ve cin uyumadan önce satarken asdf ltc zarar ettirdi ya la beni allah belasini versin dsgfsdg 29dan aldiklarim duruyo hala ehuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abov ltc. sabah çinde ilk hareketi görünce alayım dedim. 0.75$ yüksekti btc-e'den. btc-e 26.7'ydı. 29 yazmıştım ama pumpı abartmışlar dsdsf. çin fiyatı üste çıktı mı direk almak lazım ya. yalnız her yer freefall'a girmiş dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar