Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Günaha giriyonuz mübarekler, haram bu nane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 haram maram nasıl olsa artacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 BTC icin 330-360usdbtc tahminini yaptim, gayet guzel tuttu ama o aralikta alamadim mal gibi. Sebep ? Hizli duserse 300'un altina kadar iner diye dusundum, alim emirlerini 303'den verdim, patladi. Mt. GOX olayi baya korkuttu gozumu heralde, onun yuzunden patladim resmen. Neyse, BTC almak icin guzel zamanlar. Sonbahara kadar toplayabildiginizi toplayin iste. Bu dedigimi unutmazsa gelip alintilasin sonra biri "ZENGINIM" ya da "AH ULAN DINLEMEDIM SENI" diye. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Noldu piyasalar duruldu herkes bıraktı mı? 5 topik kasmışsınız sonra herkes durulmuş bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Bkz: bi ustteki mesajim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 12 nisan o da, baya eski. Ben dinledim valla 700-800 civarından bi 250 lira falan aldıydım geçen ay. Kısmetse yazın bir ara yine bubble olur 2000leri görürse acımam anında satarım. Gerçi capital 250 lira olunca taş çatlasın 300 lira para kazanmış olurum asdfasdfdsf çokta gelip 'ZENGINIM' diyemem :D Zamanında yemeseydim elimde 2.6 bitcoinim vardı asıl ona zenginim diye sevinirdim ahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 kredi kartıyla nereden btc alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 okpay egopay liqpay e-obmen perfect money payeer ecoin bunları bi kurcala, hepsinden yapılıyor muhtemelen de fee'lere bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mayhem said: kredi kartıyla nereden btc alabilirim? paypalla: virwox.com Yalnız direk usd/btc alamıyorsun,usd kredini önce sl diye bir para birimine(second life oyunu para birimi) ardından onuda btc ye çeviriyorsun.Arada paypal fee falanda oluyor ufak bir miktar. Baya hızlı olduğu için milet tercih ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mayhemin alacam dedigi gun %5 artti, hadi atayisler bunu da aciklayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mithat said: Noldu piyasalar duruldu herkes bıraktı mı? 5 topik kasmışsınız sonra herkes durulmuş bir anda. çalıların arasından avımızı izliyoruz sadece... edit: zaten 5 topikin çoğu arbitraj muhabbetiyle dolmuştu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ahah amsterdamdaki bitcoinkonferansının sonuna damladım, business fikrin varsa funding vericez diyen insan var ama field'ım dışında kalıyo :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 hala elinde btc tutan varsa cikarmak icin uygun bir rakam bence. son 1 haftada %35 civari artti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 2 gündür takip ediyorum. çok istikrarı sakin sakin tırmandı, direk çakılma ihtimali zor gibi. elimde 2.5 btc var ama henüz satıp satmama konusunda kararsız kaldım. hiç şöyle uzman bi görüşü/tahmini varmı yakın tarihte ne olacağına dair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 öyle bi uzman yok ihtiyacın yoksa bence bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 en mantıklı cevap ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Yaza doğru yükselceği tahmin ediliyordu. Büyük çalkantılar da geride kaldı, sular durulmuştu. Olumsuz bir şey olmadığı sürece böyle tırmanmaya devam eder diye bekleniyor yaz ortalarına kadar. Haziran ortası-sonu gibi geldiği noktaya göre satmakta fayda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ben yuklu miktarda btc oldugu icin riske girmeyip sattim valla. son 1 hafta icinde yeterince kar etmistim. tekrar bi alim firsati kovalarim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Valla 350lere gittiğinde kesin alacaktım ama o zaman para yoktu. Şimdi para var ama girmek pek mantıklı gelmedi şu an. Gerçi temiz bir çıkışı var hani 700lere gidebilir yakın zamanda. Bir de LTC/BTC baya düştü tekrar 0,023'lere gelir diyerek LTC almak mantıklı olabilir mi ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 güzel bir haber yada + bi etken olduğu zaman ltcde paralellik gösteriyor( hatta bazen btcden fazla tepe noktaları yakalayabilirsiniz )tepki olarak btc gibi o yüzden portföyün ufak bi miktarını ltcde tutardım ben olsam. Bunu ltc 1 dolarken btcyi çözmeye çalışıp ltc ne lan diyerek portföy yapmayıp 20 dolar civarında trendi yakalayıp kar edebilmiş biri olarak yazıyorum öyle değerlendirin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Simdi var olan bitcoinizi nerde tutuyorsunuz? Yani offical bir sitesi filan mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ilk topik ciktiginda da bi bok anlamiyodum, hala anlamiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 btc 630-680 kadar çıkıp tekrar 400-460 seviyesine inecek. ona göre çıkışınızı belirleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ltc ile btc zıt trendler gösteriyor. ltc düşüşünü biraz diğer coinlere bağlayabiliriz, özellikle doge'nin etkisi olduğunu geçtiğimiz aylarda net şekilde gördük. ama btc artarken ltc ne kadar inişte kalabilir söylemek güç. bir yerden sonra tekrar yükselişe geçip en azından 0.021 btc'yi yakalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bayadır bakmıyordum 1 ayda 200$ artmış şimdi 1 ay düşer gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar