PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bir sonraki crashte görüşmek üzere....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Crashı siz yanlış anlamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 benim için her 5$ drop bir crash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yuregin hopluyo dimi sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 elimi ayağımı bağlayıp öyle oturuyorum abi satın aldıktan sonra sdkljfsvsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 BTC-e'ye komisyonsuz para yuklemek isteyen varsa 500 dolara kadar coin satabilirim, suanda LTC olarak duruyorlar ama degistiririz istege gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ohh ne güzel düşüyor nasıl bir dive yalnız o bar allahım. çok zevk aldım sdvlkmsev bunun dibini yorumlaması için master goering'i davet ediyorum lütfen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Anönee olm gox 750 olmus ya la. Nmc 4.4 ehauh 2.8'e alis verdim bekliom valla. Daha nekadar duser acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 4.45'den girdim heryer yesil gösteriyo fsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 btcturk çok komik ya, daha anca düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Btcturke bakanlarin %80i yatirim kurdu oldugunu sanan muteahhit bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ltc 10 un altına düşsün, yattım bekliyorum sotaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 btc-e üzerinden komisyonsuz code satmak isteyen varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Korax said: 4.45'den girdim heryer yesil gösteriyo fsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 oha mtgox btc withdrawal'ı kapatmış. zaten para çekemiyorsun siteden millet orda trade yapıp başka sitelerde satıyordu. btc-e, bitstampe güvenemeyen amerikalılara çok pis patladı şuan http://www.coindesk.com/mt-gox-halts-bitcoin-withdrawals-price-drop/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 PrudenT said: Korax said: 4.45'den girdim heryer yesil gösteriyo fsf :D gösteriyodu mk dgjkhs :D yalniz coindeskteki haber yok olmus, acaba bu da mi cakma haber? Sabahtan beri diyorum nasil olur btc-e topluyo mtgox dusuyo diye, buymus sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Dogruymus mevzuda abartilacak bisey gibi degil bence https://www.mtgox.com/press_release_20140207.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 apple store da wallet uygulaması kalmadı artık. bitcoin in sonu geldi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 daha yolu var bence bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 serjuhan said: btc-e üzerinden komisyonsuz code satmak isteyen varsa alabilirim. ne kadar lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 pontipati said: apple store da wallet uygulaması kalmadı artık. bitcoin in sonu geldi beyler https://itunes.apple.com/us/app/mydoge/id805178886?mt=8 https://pbs.twimg.com/profile_images/378800000822867536/3f5a00acf72df93528b6bb7cd0a4fd0c.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bitcoin wallet ı http://www.pcworld.com/article/2095060/apple-removes-blockchain-last-bitcoin-wallet-app-from-mobile-store.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 imamizer said: serjuhan said: btc-e üzerinden komisyonsuz code satmak isteyen varsa alabilirim. ne kadar lazım? Şimdilik gerek kalmadı imam. Lazım olduğunda söylerim olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bu arada dün hayatımda bu kadar kolay satış yaptığımı hatırlamıyorum. 20 küsürken sattım direk, 18.2 ye al dedim sabaha kadar bakmamıştım almış lel biraz çıksın belki yine satarım asdhjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 imamizer said: serjuhan said: btc-e üzerinden komisyonsuz code satmak isteyen varsa alabilirim. ne kadar lazım?bana sat sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar