Certhas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Biliyorsunuz ayın 10 unda açılıyor ve bugünü saymazsak 5 gün kaldı. kimler oynayacak, hangi karakterleri açacak? ben craft bir karakter ile başlamayı düşünüyorum. miner-bs olarak başlayarak biraz para elde ettikten sonra bir tane de warrior karakter açacağım.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 kasması zor yaaa :( artık çalışan adam için önce craft açıp para kasayım sonra pvp charı yapayım falan uuuuuvv :/
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 treasure hunt olayı var dimi yapabilir miyiz? ona göre kasarım belki
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 IPY açıldığı günden beri kısa. Oynar mısın bizimle?
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 madem herkes craft oynicak, bizim gibi sefil warriorları falan beslersiniz artık.
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ankete inanmayın açıldıktan 1 hafta sonra o sayı 3 olacak
Marty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 crafter kasmayi planlayanlarin omru 1 hafta max.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ya güzel organize olabilirsek eğer ben de oynarım. AGA SKİLL GELMİYORORO diye 4 gün sonra bırakan bi grup olucak zaten de bakalm artık
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Fransuxa said: ya güzel organize olabilirsek eğer ben de oynarım. ipy de organize olmak daha kolay. at olmadığı için aksiyon daha ufak bir alanda gerçekleşiyor genelde, daha yavaş oluyor. heallıyorsun birbirini falan bolca.
Öne çıkan mesajlar