Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Somon said: şunun 2. kasedi fln var diyolardı hiç izlemedim ben unutuldu var mı 2. kasedini izleyen gören NERDE OKUDUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Bu sefer 5 milyonu geçer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Düğün Dernek'e gülen buna da güler abi ne olacak. bir komiklik bir komiklik sorma gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 sinemada yerli filme gidilir mi abi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Tori said: Ben geçenlerde rastgele televizyonda şunu izledim, şu bile recep ivedikten tier tier ilerdeydi lan her açıdan tabi söveriz http://www.filmce.net/wp-content/uploads/hirsizvar.jpg gamzede fenaymış hany Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Black-ice said: lise kafasının da etkisi vardır ama eskiden de yazmıştım recep ivedik ilk çıktığında iyi bi karakterdi. ama ilk dediğim, pencere kenarında bira içip aşağı salim abey diye bağırdığı zaman falan. Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PraQ0_W8OXI pek komik değil gibi espriler mi basitleşmiş anlamadım. balgam, gaz çıkarma, el şakası. önceden bu kadar bariz değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 abi köpek balığına kafa attığında ben tükürdüm. sizi bilmemnde ben tükürdüm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Tebessüm ettim o kafa atma sahnesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 izleyenler viral reklama boğulacak sanırım. kamil koç'u iyi bağlamış ama sunucu paso su heryerde reklamı olan 3d tshirtlerden giyiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 abi tebessüm bile ettirmedi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 köpekbalığı, yengeçleri iple gezdirmesi, koç ailesini telefonda istemesi. bu üçü güldürdü. kalanı poker face. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 En sondaki yayındamıydık, beyoğlu belediye başkanın olayı felan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ulen bu film 10na kadar gider ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Remus said: En sondaki yayındamıydık, beyoğlu belediye başkanın olayı felan mı? oymuş abi.. http://www.youtube.com/watch?v=QTGbSQ_OK7k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 iki kafadarı izliyorum şimdi baya baya akp nın lafları hep komedi konusu olmuş recepte soktu ise işin içine baya baya artık akp otoritesi sarsılıyor her hal ha filmlerde bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Başbakanın tombişi değilmiydi :) Bu amaçla yaptıysa iyi cesareti varmış bu tip şeylerin sonları Halk TV'de bitiyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bir taraf allahın lutfü, öbür taraf cezası kısmına güldüm bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 akp yada rteyi bi tarafına takan kalmadı artık kamil koç güzeldi... yani elbetteki her espriyi fragmana koymamışlardır. internete düşünce bi izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 her seferinde merak edip izliyorum bu filmde de ağzından yemek çıkarırsa kusar gibi suikast düzenlicem ibneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Çubuğu atar gibi yapıp nah çekmesi komikti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://galeri8.uludagsozluk.com/438/cahil_552126.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 yav beni asıl üzen bu adam yapımcı, kardeşi de yönetmen olduğu için kimse "abi yeter saçmaladın artık" diyemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar