Mithat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Çok haber değeri taşımadığı için garbage uygundur dedim. Yahu evliliğin nasıl bir evlilik olduğu ortada , fakat 31 aralıkta tek celsede boşanma , hemde ünlü parası olan birinin öyle çat diye boşanması nasıl bir başarıdır arkadaş , avukatı kimse bende ondan istiyorum valla.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 çok şaşılacak bir şey değil. 3 daire, bi miktar nakit ve aylık 15 bin nafaka verince çat diye boşanıyorsun.
Tori Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 2013de burda BİLMEMKİM MANKEN BOŞANMIŞ YUMULUN BEYLER threadlerinden kaç tane vardı. 2014ün 3. gününde direk cem yılmaz çıktı. Paticikin dönüşümünün göstergesi resmen bu topic. Evet.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ben bir miktar para + holoskoya boşandım
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kız da hayatını kurtarmak istiyordu herhalde, kurtardı işte. yok lan bok atmak gibi olmasın şimdi ama bu adamın gerçekten onunla bir yuva kurmak gibi bir niyeti olduğuna inanıyor muydu bu kız? tabiki özel hayatlarında ne oldu ne bitti bilinmez ama daha evlenmeden kızın babasının garip yorumları vardı falan. garip bir şeyler olduğu belli bize de böyle uzaktan bakıp saçmalamak düşer uaheau
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 muhtemelen bebek yüzünden zorunlu kalınan bir evlilik... evlilik tarihi 10 mart 2012 çocuğun doğum tarihi 1 ağustos 2012
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 haberin morali prezervatif kullanmayı unutmayın gençler.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi herifin yaşı 40'ı geçti çocuk istiyordu zaten prezervatif kullanımndan ziyade paranız olsun gen havuzundan istediğiniz anneyi taşıyıcı yapın çocuklar asdasd
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bizim yaşlı nineler gibi, bebeğin doğum tarihinden düğün tarihini çıkarıp aşna fişne olaylarını da hesapladınız ya, daha bir şey demiyorum size.
totemic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 adam son gösterisinde zaten ip uçlarını veriyordu kazara oluşan hamilelik sonucu evlilik yaptıgının. ''bazen düşünüyor da insan keşke şu prezervatifi iki kat taksaydım diye'' gibi bir şey söylemişti. kadın akıllı yaptı çocuğu artık çalışmasına gerek yok. iş kurması için yüklü bir miktar para da alacakmış..
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Siz de bosanacaksiniz oglum en gec iki seneye. Adamin bosanmasi cok siradan yani.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 evlenelim abi o zaman şimdiden? çocuk yapmadıktan sonra ne anlamı var, 2 yıla anca sığar.
Seele Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 BabacumMostors said: ben bir miktar para + holoskoya boşandım aga sen nafaka veriyor musun.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 holoskoyla bitirdik işi, şimdi o düşünsün har har
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 o değil de bu kadın çok tatlı ya. boşanmış kadına yürümek bizim kitabımızda yazmadığından, benim iş yatar gerçi.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ne var boşanmış kadına yürümekte? benim kitap eksik mi basılmış acaba. bilelim.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 küheylan said: o değil de bu kadın çok tatlı ya. boşanmış kadına yürümek bizim kitabımızda yazmadığından, benim iş yatar gerçi. Cansu dere > 10xahu yagtu
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Black-ice said: ne var boşanmış kadına yürümekte? benim kitap eksik mi basılmış acaba. bilelim. kardeş çoluğu çocuğu var. Annemgil istemez hem.
Öne çıkan mesajlar