BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Selam, Telwfonu kullanacak kişi bayan, çok oyun oynamıyor, fb whattsap fln kullanacak xperia miro beğenmiş ama 600 tl ye kadar daha iyi bir telefon var mı? Böyle tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 general mobile discovery 16gb /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 lumia 520 450tl, oyun oynamıyor ve bayan bence tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 gm discovery o fiyata en iyisi hakkaten. ya da lg optimus l7 http://www.hepsiburada.com/liste/lg-p705-optimus-l7/productDetails.aspx?productId=telceplgp705&categoryId=371946 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 150 daha koy htc desire 500 al, her gece telefonda çılgın atarken adımı haykıracaksın. ciddiyim. sakın desire 500 dışında bir şey alma. sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 arcane said: general mobile discovery 16gb /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bu GMnin kasası zayıftır bence, kasasını karşılaştıran var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Iphone 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bana da lazım oldu böyle bir telefon. Nişanlımın kız kardeşi kullanacak. Var mı şöyle hem estetik anlamda güzel hem de özellikleri ve kullanılabilirliği konusunda iyidir diyebileceğiniz telefon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Esh said: Iphone 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 lumia 620 öneririm. hem sağlam, hem iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 lumia'lar direkt iphone 4 falan almayın geçti gitti eski işletim sistemiyle kullanmak zorunda kalırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Lumia derim ben de. Basit ve rahat. Android iyidir ama tech taraflarinda pek eli olmayanlara gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Esh said: Iphone 4 600 liraya ip4 nerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bu Lumia iyimidir ya seneye üniversiteye gidecek işte. İnternete girmelik feysbuk sosyal medya vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Iphone 4 ikinci el 600 tl ediyor mu ya? Ben 150 tl karşılığında satarım , bitcoin kabul edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 nokia 520 hem renkli olmasıyla bir bayana hitap eder hemde 4. ekranı harika.Ve andoroidin şarz süresine 2 x çakar.Durmadan şarz bitti derdide yok.Bende nokia 520 yada 620 öneririm şiddetle.General mobile bir bayanin elinde yazar kada gibi durur gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mithat said: Iphone 4 ikinci el 600 tl ediyor mu ya? Ben 150 tl karşılığında satarım , bitcoin kabul edilir. alıyorum calisiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Lithran said: nokia 520 hem renkli olmasıyla bir bayana hitap eder hemde 4. ekranı harika.Ve andoroidin şarz süresine 2 x çakar.Durmadan şarz bitti derdide yok.Bende nokia 520 yada 620 öneririm şiddetle.General mobile bir bayanin elinde yazar kada gibi durur gereksiz. Bu Xperia U, J filan girmeye gerek yok mu diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 xperialar'da sorun var. dokunmatik ekran ve sesli iletişimde problemler var. lumia'da hiç sorun yok, kamerasındaki lensi de gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Yurtdışından getirtebilirsen Moto G al. Fiyatına göre çok iyi telefon. Certhas said: xperialar'da sorun var. dokunmatik ekran ve sesli iletişimde problemler var. lumia'da hiç sorun yok, kamerasındaki lensi de gayet iyi. Yaklaşık 6 aydır Xperia sp kullanıyorum. Dediğin sorunların hiçbiri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 iphone 4s beyazlarından alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 arcane said: general mobile discovery 16gb /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 General Mobile filan girmek istemiyorum pek ya. iPhone istiyoruz esasında ama garantili marantili mağazadan alınca iphone 4ler bile 1 teklik. Lumia 520 ve 625 fena görünmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 arcane said: general mobile discovery 16gb /thread forum kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar