Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 olm at yok at AT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 veteran türkiyedeki mallaşmış runuo anlayışının son noktası. resource toplama tamamen makroyla tailor ve bs bodcusu kasma tamamen makro bodları toplama makro skilleri kasma makro denizde leviathan kesme makroyla para lootlamadıgın sürece makroyla yaratık kesip item düşürmeye izin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ben razor'un çözünürlük şeyine bakmak için girdim, death shroud yok support luck robe yok energy vortex skill hub. bu ne len yani bırak insanlar oyunu oynasın. herşey armut piş ağzıma düş. oyuna başladığın yerden 7x çıkacaksan bu nasıl uo oynamak oluyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 runuo'da olay skill kasmaktan çok item çıkarmak ama dediğim gibi item da makroyla çıkıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 geçen ömrümde hiç yapmadıgım bişeyi yaptım forumtr nin ultima bölümüne girdim birisi piyasaya bi runuo script pack sunmuş abi aynı pvp server taktiği herkes aynı scriptlerle server açıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 abi güzel olay skill kasma ağırlıklı olmasında yan yana 7 tane pembe atı tame ederek 100 taming yapılmasın mümkünse. bir drake tame etsin adam dungeonda, o drakele gitsin mob kessin, biraz para toplasın, skill artıkca daha zor şeyleri tame etmeyi denesin, dungeon'a girsin çıksın oyunu oynasın yani. skill kasması zor olsun demiyorum spawn olduğun odadan 7x çıkma diyorum. oyunu oynarken gelişsin karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Veteran'da mage/bard kasıp alıştırma yapıyorum ben, newbie mekanında Jon diye birini görürseniz o benim sdf An itibariyle peacemaking kasıyorum ve elimde yaklaşık 275 şarjlı bi arp var, o bitince nolcak bilmiyorum, 174gp para kaldı trainlerden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Kojiroh saat 10:30 gibi girerim ben, veririm para alirsin ne istersen :) su an bard ve necro mage var bende. pure magede kasiyorum pvp icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 51. bölgeye gelsene koji veriyim para bende sana lazımsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Toplanip guild kuralim champ vs yapalim ya, acaip ozlemisim uoyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ya ben razoru 1024 e force ladım ama client patladı patlıcak gibime geliyo adfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ucuzmuş müzik aletleri ya, saolun yine de sdf Musicianship bi 100 falan olsun akarım şu Vesper'daki örümcek mağarasına. Adını unuttum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 akın akın luck kaç gençler jksdfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 abi bişi sorucam ps scroll falan nerden düşürücez peki hangi dancından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Despise en alt level, Delucia en alt seviye, Destardta level 1'girişten dümdüz koşunca ileri de, Terethan Keep'te Havuzlu yer uo stracticste olması lazım http://uo.stratics.com/database/view.php?db_content=hunters&id=107 buradan daha detaylı bakabilirsiniz sağ tarafta champions var orada tüm championların listesi ve nerelerde oldukları yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 veteranın database http://seceba.com/tblgameusers.csv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 herkes milyon tane ekant acmis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 abi böyle bingildak gibi 123 lü şifre koyanlar direk bulunuyor işte ŞKASDKLŞSŞLKDFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 oha server ne zamandır var da bu kadar account açmış herifler ahaha bodcu accountlara bak bodcu1 bodcu2...15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Kojiroh said: Ucuzmuş müzik aletleri ya, saolun yine de sdf Musicianship bi 100 falan olsun akarım şu Vesper'daki örümcek mağarasına. Adını unuttum şimdisolen hive. vay databasede kendimi de gordum. ama sifreler acık acık yazmıyo nasılsa problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 :D problem mi istiyorsun dksfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 neyle encryptli sifrele? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 aquila said: neyle encryptli sifrele? md5'tir, rakamlı veya düz harfli şifreler birkaç dakikada patlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bi runuo server kurup bu dosyayı atsak exe den göremezmiyiz? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 su serverda sifrem patlasa nolur. girip yerime skill kassalar keske asuhdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar