Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 allah ne verdiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 200 player yeterli 600 ne ya,açılınca pm plz aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 600 yok orda. herkesin min 3 chari var. iyi ki rezaleti ongordum ve girmedim nebula hypeina ipy3 bekliyorum. bu ara cok vaktim yok ama vaktim olunca oynarim, kasmasi da oynamasi da keyifli olur ipyde. sirf arada sirada lowbie skillerimle brit mezar, biraz daha kasarsam britin kuzeyindeki dungeonda scroll toplayarak keyifli keyifli kasarim en kotu ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 aluriel ben seni pure troll sanıyordum, oynuyormuydun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 run uo da daggerları smelt edemiyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 nebulayi birakanlar para, ev ve itemlerini verebilir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 veteranda oynayanlar ulaşsın bana, 3-5 item para falan fişeklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Fransuxa said: alışınca nesi güzel oluyor pardon bu sistemin? bilmiyorum hangi tarihte ultima oynuyordun yada aktif olarak ultima playerımısın tam emin değilim. ne dungeon kapatabilirsin. canın madenci mi kesmek istedi köprüye duvar atıp adam paketleyebilirsin. resist mi kastın o kalvasın sana 10 vurması lazım. paralyze ı 2 saniyeye falan indirebilmesi lazım. 1 hafta aralıksız makroya bırakıyosun hırsız kasıyosun gm snoop gm thief yapıyosun normalde eller havaya yapıp herifler naber len yavşak derken istediğin herşeyini çalabilmen %1 ihtimalle crim olabilmen lazım. 24 kere çalmaya tıklayıp çalamadınız yazısını görüp en sonunda crim olarak kafana guard yemek apayrı bi zevksizlik. hiçbişey gerektiği gibi değil. player interactionu arttırmak için vendordan itemleri kaldırıyosun serverda toplasan 15 tane kuzu var sheep toplayamıyosun. 600 player olan serverda 15 tane kuzu gerçekten çok akıllıca. neyse daha da sayarımda nebula o eski nebula değil. silencer'la gidip konuşmuş bebeler almışlar scriptleri demişler biz bunu atıcaz bi vps e orada açıcaz seninde adını in loving memory tarzında yazıcaz siteye demişler yazmışlar uzaktan yakından silencerın alakası yok. ggwp for nebula. hirsizdan calmaya calismissindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 olm benim lan ben BEN. HIRSIZDAN ÇALMAYA KALKIPTA CRİM OLSAMDA BURDA AĞLICAK ADAMMIYIM BEN? VOYS MUYUM BEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 nerden biliyosun abi hirsiz olmadigini? benim fisherda 50 steal snoop var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 veterenuo'nun database var ben de 2 gün önce çekmiştim 11bin üyesi fln var başlayacaksak orada yardımcı olurum http://www.yenimedyaduzeni.com/wp-content/uploads/2011/06/lulzsec600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 database'i ne oluyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 oyuncuların gmlerin şifrelerinin oldugu veritabanı oluyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 IPY3'te başlicam ben de, yalnız 1-2 günlük rötar olcak tam final haftasına denk geldi. O zamana kadar Veteran'a bakıcam hatta şimdi üye oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Somon said: oyuncuların gmlerin şifrelerinin oldugu veritabanı oluyor lol sen hekır mısın arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 acilen oyunda olan var mı beyler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 adam cekirdek citler gibi uo server database hackliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 kendi heklememistir yine baskasindan almistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Uu beybi ultra transparan http://www.veteranuo.com/staff-loglari.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Fly said: adam cekirdek citler gibi uo server database hackliyor abi freware'i indiriyorsun 2 saniyede, 2 saniyede serverın i.p.'yi giriyorsun, o indiriyor zaten direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 In por ylem 3 de ne olucak simdi biri ozet gecebilir mi bide ne zmn aciliyor server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 kim ne kasıyo olm veteranda bişi yazında ona göre önümüzü görelim bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 veteran'daki sistem ne kadar saçma ya. adamlar yok newbie dungeon, yok antreman odası, yok 51. bölge bir sürü safe zone skill kasmak için platform hazırlamışlar. pembe pembe statik atlar işte şu skill için buna tıklayın, heal basan vortex, damage vuran vortex, hazır drake var gel tamele, hazır dragon var gel tamele. yani bunu yapana kadar oyuna girince adama sor, kardeşim sen hangi skilleri istiyosun, bu bu bu. tamam al. oynamaya başla. herif madem hiç uğraşmadan hareket bile etmeden makroda kasacak, neden zaman kaybettiriyosun abi, ne gerek var yani. adama instant ver skilleri adam direkt oyuna başlasın. ikisinin arasında 2 saat makro var yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ipy3'de oynuyoruz zaten ya bırakın veteranı azcık ingilizce öğrenelim my lord 5k gold please can you give me 5k golds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 garip garip yerlerde oynuyorsunuz ya sdfs pati gibi ben çok oynamicamcıların ve sphere alışkanlığı olan kitlenin ne işi var runuo'larda. ayrıca runuo'da millete yetişmek ciddi farm gerektiriyor. bilmem ne bonusu veren şapka yüzük cart curt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar