Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IPY3 - UoForever-VeteranUo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
server var bende scriptler ile ilgilenirim adam gibi server yaparız diyenleriniz varsa açayım düzeltin oynayalım, para kazanalım her ne olucaksa artık
Mesaj tarihi:
nebula dan daha iyi sistem kursak aynı mantıkla 3 5 bişide gelir bence havadan para eğer oyuncu yakalayabilirsek her türlü parada harcarlar
Mesaj tarihi:
abi şimdilik idareten ipy açılana kadar falan oyalanıcak bi server için uğraşıyosak eğer yürüyelim bir pvp serverında gidelim badagüde adam keselim. uğraşmayalım yani. sphere server açalım oynayalım desek e onunla harbi uğraşmak lazım. bi yerden sonra iş ciddileşmeye başlar bu eziyeti kaldırabilicek kafada ve vakittemiyiz azıcık onu düşünün. maksadımız ipy ye giden bu zorlu ve çetin yoldaaağ (tayyip gibi konuştum) oyalanmak mı yoksa kendimize bir uğraş bulmak mı?

takdir yüce türk milletinindir
Mesaj tarihi:
kalıcı bişi olsun diye söylemiştim ben, sistemi saglam bır server olsa emınım herkes oynar. ben yanlızca grafik ve server tarafından yardımcı olabilirim. zerra anlamam codedan
Mesaj tarihi:
ya aslında ben hatırlıyorum black-ice ın mıydı kimindi abi deli gibi uğraşılmış harbiden haftalar harcanmış sayfa sayfa resmi olan bi local server vardı. adam evinde kasmış yazmıştı hatırlamıyorum şimdi konuyu ya. varsa hatırlayan bi yapıştırsın şuraya linki o bile hayata geçirilebilir
Mesaj tarihi:
Duzgun bi runuo olursa millet gelir abi, abuk subuk serverlar adam kayniyo resmen. Temiz temiz oynariz iste, sanmiyorum milletin ipyde bineksiz uzun sure oynayacagini
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

richard ile anlaşmışlar ve bir event sırasında richard garriot lord british olarak gelecekmiş.

http://www.uoforum.com/threads/coming-soon-lord-british-himself-richard-garriott-de-cayeux.26008/
Mesaj tarihi:
InPorYlem3 runuo dimi? ben 9gun daha nebulada casual pklik yapip InPorYlem3 e gecis yapicam. ayrica hangi ulkeden bu elemanlar? sanirsam amerika gibi duruo. daha once oynamis birisi varsa lag/latency olayindan biraz bahsedebilirse sevinirim!
  • Yeni Oluştur...