Wolas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 server var bende scriptler ile ilgilenirim adam gibi server yaparız diyenleriniz varsa açayım düzeltin oynayalım, para kazanalım her ne olucaksa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 para kazanamayız da.. run uo nun script dili ne c# mı? heaa c# mış. biliyorum ben c#. iki kurcalasam hallederim ama oynayan olmaz abi boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 nebula dan daha iyi sistem kursak aynı mantıkla 3 5 bişide gelir bence havadan para eğer oyuncu yakalayabilirsek her türlü parada harcarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Acin abi wou dosyalariyla bi runuo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Aluriel said: şu forumda beni tanıyan 1 tane eleman var lan asdfas o da allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Dynamick ile konuşun, onda dosyalar olacaktı bir sphere serverın. Onun belli bir kadrosu da vardı, takılır giderink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 abi şimdilik idareten ipy açılana kadar falan oyalanıcak bi server için uğraşıyosak eğer yürüyelim bir pvp serverında gidelim badagüde adam keselim. uğraşmayalım yani. sphere server açalım oynayalım desek e onunla harbi uğraşmak lazım. bi yerden sonra iş ciddileşmeye başlar bu eziyeti kaldırabilicek kafada ve vakittemiyiz azıcık onu düşünün. maksadımız ipy ye giden bu zorlu ve çetin yoldaaağ (tayyip gibi konuştum) oyalanmak mı yoksa kendimize bir uğraş bulmak mı? takdir yüce türk milletinindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 kalıcı bişi olsun diye söylemiştim ben, sistemi saglam bır server olsa emınım herkes oynar. ben yanlızca grafik ve server tarafından yardımcı olabilirim. zerra anlamam codedan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ya aslında ben hatırlıyorum black-ice ın mıydı kimindi abi deli gibi uğraşılmış harbiden haftalar harcanmış sayfa sayfa resmi olan bi local server vardı. adam evinde kasmış yazmıştı hatırlamıyorum şimdi konuyu ya. varsa hatırlayan bi yapıştırsın şuraya linki o bile hayata geçirilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Duzgun bi runuo olursa millet gelir abi, abuk subuk serverlar adam kayniyo resmen. Temiz temiz oynariz iste, sanmiyorum milletin ipyde bineksiz uzun sure oynayacagini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Vingthor said: Aluriel said: şu forumda beni tanıyan 1 tane eleman var lan asdfas o da allah. bide ben, wowda hunterı vardı bunun :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 richard ile anlaşmışlar ve bir event sırasında richard garriot lord british olarak gelecekmiş. http://www.uoforum.com/threads/coming-soon-lord-british-himself-richard-garriott-de-cayeux.26008/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 InPorYlem3 runuo dimi? ben 9gun daha nebulada casual pklik yapip InPorYlem3 e gecis yapicam. ayrica hangi ulkeden bu elemanlar? sanirsam amerika gibi duruo. daha once oynamis birisi varsa lag/latency olayindan biraz bahsedebilirse sevinirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 lag yok denmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 IPY3 yalan olmus. hadi gecmis olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 nie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 nasıl yalan olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Resmen üşendim demiş herif, ayıp lan. http://inporylem.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 haha cidden öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 abo ağır gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 adam haklı. yıllardır hiç para kazanmadan uğraşıp durdu. ea de kafa olsaydı bu adamları işe alır uo yu baştan yenilerdi. aptal ea. salak ea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 manly tears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Kojiroh said: Resmen üşendim demiş herif, ayıp lan. http://inporylem.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 adamlarda haklı ya kızamıyorum. sonuçta işi gücü hayatı olan insanlar bunlar hiçbir kazanç elde etmeden şu kadar emek veriyorlar, çok bile sürdürmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar