bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 300 bileti nasıl kontrol ettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 o kadar para çıkkacağını bilsem ben de sıkılmam kontrol ederim valla sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 milli piyango'nun sitesinden numara girerek kolayca kontrol edilir ya 300 bilet nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bilyonerden alınırsa 300 bilet kontrol etmeye gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 3 çeyrek aldım bir b.k çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Millet ballı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 KAZANDI KAZANMASINA AMA HELAL Mİ O PARA ALINTERİYLE KAZANILMIŞ RIZK KADAR BEREKETLİ OLUCAK MI SORARIM SİZLERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 çıkan 37,5 tl ye 7 tane bilet aldım şimdi onlar düşünsün 9 ocakta sequo ile yarışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 3 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 150/4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 kek said: bilyonerden alınırsa 300 bilet kontrol etmeye gerek kalmıyor. şunu demeye gelmiştim. bu arada istanbul büyük ikramiye bana çıksa gelip şurada şunu yazıyor olmazdım sanırım. 2 bilet 1 amorti --> gelecek çekilişe 2 bilet + 2,5 tl bilyoner bakiyesi etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 efendim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 100 / 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Frostbite said: Sequo said: toplamda 56.000 küsür çıktı lan 300 bilete:) 300 ne ama yarım mı çeyrek mi nedir.. o bişey değilde bende bi arkadaşa ankaradan 1k lık bilet aldım tekirdağa gönderdim adam yılbaşından beri telefonu açmıyor... ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 gene kol saati tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 fascinating. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 -Deno- said: http://www.youtube.com/watch?v=bPdaRvzFbik başyapıt sgkfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kazandığım 62,5 tl ile 10 tane çeyrek 1 sayısal loto aldım. üstüne de 6.5 tl para üstümü sfds. piyangodan gelen piyangoya gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 amorticiyim bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 150 lira kazandım, çeyrek olunca 37.5 geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 http://www.haberkita.com/buyuk-ikramiye-rakamlarini-bildi_179152.html Zahide Yetiş'in sunduğu "Zahide ile Yetiş Hayata" programına bir hafta önce konuk olan mentalist Enis Talas, 2014 yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi olan 50 Milyon TL'nin bilet rakamlarını tahmin ettiğini iddia etti ve rakamlar kilitli bir kasaya konularak notere teslim edildi. Dün yayınlanan programda kasa canlı yayında noter huzurunda açıldı ve içinden çıkan zarftaki rakamlar tek tek açıklandı. Rakamların açıklanmasıyla stüdyodaki herkes şaşkına döndü. Talas'ın tahmin ettiği rakamlar büyük ikramiyenin isabet ettiği rakamlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Kimse dememiş mi birader bu numaraları dünyanın öbür ucuna gider yine bulurum çıkacağını bilsem , sen niye almadın bu numaralı biletten? BSG falan deseymiş kısaca bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar