bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 alırsa dağıtır zaten guildi pvp guildi yapmak yerine olayı ticarete dökeriz, han'a çeviririz kaleyi, yol geçen hanı olur, parayı kırarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ahahahahahahah imam :D olm şaka yapıyordum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 olm kaleye recall var sandım ya. madenmiş burası bana bitti bekliyorum dolmasını tekrar minoca dönmek için asdfdghh birisi beni minoctan alsın kaleye. pls. enektar yapıcam 40 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 lan 1 haftadır guilde giremedim boyle oldu bak. artık gelmem zaten sdfhj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Gaboo said: Black_Lupin said: su fakir sunucuda bu kadar hevesli kasiyosunuz desenize scipt yazan okuzlere eve giren summon yaratik otomatik selfdispel yapsin. ulan neyse sinirlendim yine siz adam olmazsiniz gidin kasin dandik dandik eve giren niye selfdispel oluyo ? afdjısg n00b benmi noob um heh gülüm benim watch out! pureflatter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 toggie said: lan 1 haftadır guilde giremedim boyle oldu bak. artık gelmem zaten sdfhj. girmek için uğraştın sanki ben para vermek için 3 gün uğraştım lan zorlana adamlara para verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 para da vermedim olacakları bildigimden. drama queen'ler cosmus yine. belliydi zaten wot falan dosenmesinden. bu kadar ciddiye alınırsa 15 senelik oyun, olacagı bu ahahaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 imamizer said: olm kaleye recall var sandım ya. madenmiş burası bana bitti bekliyorum dolmasını tekrar minoca dönmek için asdfdghh birisi beni minoctan alsın kaleye. pls. enektar yapıcam 40 tane. minoc atçının orda bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 geldim yoksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 iyi bak kapının arkasındayım 1m vercem ilk gelene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Gaboo said: imamizer said: olm kaleye recall var sandım ya. madenmiş burası bana bitti bekliyorum dolmasını tekrar minoca dönmek için asdfdghh birisi beni minoctan alsın kaleye. pls. enektar yapıcam 40 tane. minoc atçının orda bekliyorum tamam tama geldim. bu arada 40-50 tane anahtar yaptım. kaldeki strongboxların içine attım. catze, root ve janus'u görünce anahtar isteyin kasadan versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Aluriel said: geldim yoksun hani sondu hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi dayanamiyorum yok cok pis alismisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 adam post kasıyor asla sona erdirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kapatalım abi guildi. bende hala anahtar yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 evet 50k post yapmam lazim. aquilayi gecicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kaleyi satın, sahiplerine dağıtın. hadi tamam bitti kapadık hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bana satin kaleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 paticik tarihine kara bir leke olarak kazındınız çocuklar bravo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 zaaa bu kadar hızlı ve dengesiz hypelandığı için oldu bunlar hep. hype'ı bilen birine bırakın bir dahakine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hep kapiyi acik biraktilar ondan hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 o "kale alınmalı ortasında deprem yenmiyor" diyen kimdi gelsin bakayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 çok kötüsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kaleye ayakkabıyla girdiniz ondan oldu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 tiLi said: kapatalım abi guildi. bende hala anahtar yok zaten app tinker bulmuşlar bi tane yapıyor adam adam daha anahtar nasıl çoğaltılır bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar