applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Feamer said: insanda biraz zeka olmalı, adamlar iki tane lüzumsuz penaltı yaptırdı, sırf savunmadan zerre anlamadığımız için ülkece quaresma ve guti dayak yerken forumda ''futbol erkek oyunu yeaaaaa'' diye gezenlere diyeceksin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Amma ağladın be elma.. Gözyaşların bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 yukardaki postta ağlayan ben degilim fakat, algıda sıkıntı var gibi, ayrıca 'ağlamak' dedim diye 30 gün ceza almıştım, seni de şikayet ettim futbol erkek oyunu beyler olur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 2. linderoth vakası sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Adam ağlamayın derken ağlıyor ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Kesin Beşiktaşın hakkı yenmiştir Bruma sakatlanırken adam hakkını arıyor elleşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 said: Lateral Alex Telles se despede dos atletas na concentração Tricolor em Bento Gonçalves após acertar com o Galatasaray demiş gremio resmi twitter hesabı. alexi galatasaraya sattık gitti diyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 yekta gitmemiş trabzona aydını göndermeye bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 aydın, ocak ayından sonra kadroya bile giremez artık. hele transfer sezonu bitsin de, o zamana kadar belki ihtiyaçtan oynatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Yekta neden gönderiliyor anlamadım zaten. Bilmiyorum ben mi Yekta fanboy'uyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Anlasma yatmis zaten, Yekta elde kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 kalsın abi türkiye kupası var şampiyonlar ligi var bu sezon illa birkaç maç olcak selçuğu riske etmek istemiceksin veya daha muhtemel melo cezalı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 sampiyonlar ligi 2 mac var sadece adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=332841 nihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 aquila said: sampiyonlar ligi 2 mac var sadece adsf. orasını bilemeyiz kendim bile inanmadım lan dediğime chelsea matic'i de almış bugün, alsın alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 guernica said: said: Lateral Alex Telles se despede dos atletas na concentração Tricolor em Bento Gonçalves após acertar com o Galatasaray demiş gremio resmi twitter hesabı. alexi galatasaraya sattık gitti diyor sanırım. aynen, gs ile sözleşme imzalayan telles futbolcularla vedalaşıyor gibin bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 çelsiyi elicez lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 2 maç da gayet ortada applevodkayı geçtik lan yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 çelsi maçını sizin stad dışında herhangi bi yerde yapın bence baya olay çıkar o zemin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mac ne zamandi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 boşver yardır 3-0 YENECEZ ÜÇ ÜÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 matic oynayamıyor dimi ? grupta oynayınca sonra oynayabiliyormuydu, yoksa avrupa liginde oynayınca mi oynuyordu, garip sacma bir kural vardi hatırlamıyorum suan, ama matic oynamıyacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Oynayamiyor olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 http://gcube.milliyet.com.tr/Detail/2014/01/16/unlu-sporcular-ve-esleri-dunya-kupasi-futbolcu-esleri-1409661.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar