Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Cons

Öne çıkan mesajlar

onetimebaby said:

prime'indaki ronaldinho tabii ki en iyiydi. dunyanin en iyi futbolcusuydu iste. drogba ya da sneijder o noktada olmadilar kariyerlerinde ama quaresma ikisinin de seviyesinin 1-2 degil 3-4 kat altindaydi en iyi doneminde bile. ayni cumle icinde kullanmak komik.

kariyer olarak kıyaslamadım zaten, takımda böyle yıldızlar varken bu yıldızların aldıgı paraları yerli oyuncuların sorun yapmasından bahsettim.

ama ronaldinho varken bu adamların lafı bile olmaz, kimse onlara yaptıgı gibi sorun yapamaz demek istedim. q7 ile sinayder kıyaslamadım merak etme
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Quaresma'nın alacağı para sorun yaratır. Q7 büyük yetenekli, yıldızdı ama o kadar da değildi.

Misal bütün takım 6 milyona kurulmuşken Deron Williams tek başına 2 milyon alıyordu. Kimse çıkıp Deron niye böyle alıyor diyemedi o sene, babalar gibi oynayıp o gittikten sonra da 3 kupa getirdiler.

Kimse Drogba'nın aldığı paraya karışamaz. Kimse Ronaldinho'a karışamaz. Sneijder da hadi biraz karışılabilir diyeyim, yarı yarıya diyelim en iyisi çünkü adamın geçmişinde bir dönemde olsa çok başarılı olduğu vek kendini kanıtladığı zaman var.

Quaresma ama ı-ıh, ona tanınan şansı büyük kulüpler Necip'e verse, onu büyük futbolcularla idmana çıkarsa belki daha efektif ve başarılı bir kariyeri olurdu sdfsda

Kendi kafasına sıktı salak işte, gitsin Porto da göz yaşlarıyla oynasın.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Öyle bir şey olur mu hiç ya, direkt 20 adım falan atmak demek öyle bir şey sadfsd

Yapar mı Demirören öyle bir şey, yapmaz... Bizim iyiliğimizi neden istesin.

Demirören bize günahını vermez. Adam asıl konuşma yaparken hibe ediyorum dediğinde burada vay may diye yorum yapanların yazılarını hortlatmak lazım :) Hangi söylediği doğru çıktı bu çıksın allah aşkına...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...