applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 onetimebaby said: prime'indaki ronaldinho tabii ki en iyiydi. dunyanin en iyi futbolcusuydu iste. drogba ya da sneijder o noktada olmadilar kariyerlerinde ama quaresma ikisinin de seviyesinin 1-2 degil 3-4 kat altindaydi en iyi doneminde bile. ayni cumle icinde kullanmak komik. kariyer olarak kıyaslamadım zaten, takımda böyle yıldızlar varken bu yıldızların aldıgı paraları yerli oyuncuların sorun yapmasından bahsettim. ama ronaldinho varken bu adamların lafı bile olmaz, kimse onlara yaptıgı gibi sorun yapamaz demek istedim. q7 ile sinayder kıyaslamadım merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Ya Quaresma'nın alacağı para sorun yaratır. Q7 büyük yetenekli, yıldızdı ama o kadar da değildi. Misal bütün takım 6 milyona kurulmuşken Deron Williams tek başına 2 milyon alıyordu. Kimse çıkıp Deron niye böyle alıyor diyemedi o sene, babalar gibi oynayıp o gittikten sonra da 3 kupa getirdiler. Kimse Drogba'nın aldığı paraya karışamaz. Kimse Ronaldinho'a karışamaz. Sneijder da hadi biraz karışılabilir diyeyim, yarı yarıya diyelim en iyisi çünkü adamın geçmişinde bir dönemde olsa çok başarılı olduğu vek kendini kanıtladığı zaman var. Quaresma ama ı-ıh, ona tanınan şansı büyük kulüpler Necip'e verse, onu büyük futbolcularla idmana çıkarsa belki daha efektif ve başarılı bir kariyeri olurdu sdfsda Kendi kafasına sıktı salak işte, gitsin Porto da göz yaşlarıyla oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Necip retard abi ondan bişi olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 olcay 10 numarayı verebılıyormu , federasyondan ızın filan alarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 80 giyer R10 seneye 10 giyer devre arası olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 büyük ikramiye mi çıktı ne oldu paraya kıymışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 inönü'den gömü çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Kesin geliyor mu? Sırf şu adam için lig tv bile alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 valla gelsin abi hangi takimda oynadigi önemli degil bir de ronaldinho görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Beyler bugun onder ozen i övmuyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 cicibeybe said: Lan geçen gün rüyamda bizim maçı gördüm Defansın sağında sabri oynuyordu:(solunda oynasa daha mı iyiydi en azından mevkisinde görmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Anlaşmışlar galiba 2 yıl için 15 milyon euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Yogartık O parayı bana versinler Bişy yapabileceğimden değilde versinler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 2.5 yılı 15 olur da normal yani, primlerle vs. hepsi dahil sonuçta drogba 1.5 yıla 12 milyon mu ne alıyor, alacak daha doğrusu maç başılar vs. ki primler hariç bu para ha fazlasını verdi takıma maddi olarak gerçi, Ronaldinho da verir her şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Şu demirören feda dese messiyi alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Öyle bir şey olur mu hiç ya, direkt 20 adım falan atmak demek öyle bir şey sadfsd Yapar mı Demirören öyle bir şey, yapmaz... Bizim iyiliğimizi neden istesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 15 az değil cidden eğer doğruysa. Drogba 1,5 yıl için 10 milyon alıyor. Ki helal olsun harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 DarKRideR said: Öyle bir şey olur mu hiç ya, direkt 20 adım falan atmak demek öyle bir şey sadfsd Yapar mı Demirören öyle bir şey, yapmaz... Bizim iyiliğimizi neden istesin. Demirören bize günahını vermez. Adam asıl konuşma yaparken hibe ediyorum dediğinde burada vay may diye yorum yapanların yazılarını hortlatmak lazım :) Hangi söylediği doğru çıktı bu çıksın allah aşkına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bu 3m euro veren sponsor kim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ismini vermek istemeyen bir seyirci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Adam reklam yildizi olarak geliyo sdf Gotunde bile marka logosu var adamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 http://www.thenextgreatgeneration.com/wp-content/uploads/2011/04/billygibby.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 tinu said: olcay 10 numarayı verebılıyormu , federasyondan ızın filan alarak. baştan 10 numara niye olcaya verildi onu çözemedim ben daha. İlla bi 10numara olmak zorunda mı? Kimseye verme gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 10 numara adam çünkü adam gibi adam olcay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Noldu geldi mi r10 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar